0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (3,848 puan) tarafından
Kıyma içine ekmek içi attım baharatı kattım soğanı ekledim yoğurdum .sonra yarım saat dolaba koydum kizartiyim dedim tava yapisti .kalanıni içine yumurta katıp yeniden yoğurdum bu seferde cıvık oldu un ekledim ekmek içi ekledim yine beceremedim .rondo çektirdim içine ince bulgur kattım çiğ köfte yaptım akşama kadar bu beceriksiizm yüzünden mutfakdaydim

11 Cevaplar

0 oy
(3,997 puan) tarafından
Tuzu az olunca ve güzel yoğurmayınca dağılır 
-Reklam-
0 oy
(3,992 puan) tarafından
İyi yogurmak gerekiyor canim, ayrıca soğan suyunu sıktın mi. Bende beceremezdim kayinpederin lokantası var o bana söyledi iyice yoğurdum tuttu :)
tarafından
Kesinlikle püf noktası bu soğan suyu sıkma ve baya yoğurma
(3,848 puan) tarafından
Soğanı suyu aynn sıktım tava yapisinca saçmalama başladım içine yağ attım yoğurdum bı turlu köfte yapamadım patetes oturtma yapacaktım şimdi çiğ köfte olmuş oldu
tarafından
Taba çelik mi nasıl yapıştı anlayamadım
tarafından
Niye yağ katıp yoğurdun birde
tarafından
AA birde ben şekil vermeden tabağın altına un döküyorum yapışmasın diye tavaya koyunca yapşmıyor senin ki cıvık olmuş sanırım ondan yapıştı
(3,992 puan) tarafından
Birincisi iyi yogurmamışsin, artık cıvık olmuş  ikincisi tava soğuk olduğu için yapışmıştır. Direk fırına atsaydin kurtarirdin canim
0 oy
tarafından
Yumurta ekmek içi baharatlar sarımsak, sogan  rendeleyip suyunu sıkıp öyle içine koyuyorum sonrasında baya yoğurup buzdolabına koyuyorm yarım saat dinlenip çıkarınca şekil veriyorum 
0 oy
(75 puan) tarafından
Onu unla yuvarlayıp tavaya Aycan yapışmaz 
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Ben köfteye rendelenmiş soğan maydonuz az pul biber karabiber köfte harcı katip yoğuruyoruk biraz bozdolaninda dinlendikten sonra kizatiyorum hiç dağılmiyor  yağın kızarınca pisir olmasa at firina daha iyi piser
0 oy
(3,200 puan) tarafından
Çok iyi yoğurman lazım yumurta onu sıkı tutar birazda çay kaşığı ucuyla karbonat atabilirsin 
0 oy
(19,559 puan) tarafından
Ben de burda post açmıştım bunun için. Tarifteki ölçülere uy. Ve çok yoğur.  Ben çok yoguruyorum zannediyodum. Meğerse onkadar çok yogurmuyomusum. Ondan da dagiliyomus. Cooook yogurmak lazım. Kıyma lime lime çamur gibi olacakmış. Bı de öyle dene 15 dknkadar yogurmak lazım heralde 
0 oy
(281 puan) tarafından
Yanmaz yapışmaz granit tavayla yaparsan daha iyi olur
0 oy
(10,342 puan) tarafından
Soğanın suyunu iyice sıkman lazım ve bir çay kaşığı ucu ile karbonat katabilirsin bide güzelce yoğurman lazım. Yaptığın tvaada önemli tâbi yanmaz yapışmaz tavalar var 
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Kıyma ekmek az un baharat ve birazda yağ katarım bi güzel yogururum dinlenmeye bırakırım yağı fazla katma tavaya az yağda kizart 
0 oy
(5,352 puan) tarafından
Sogan sarimsak rendele gelata unu koy yada kuru ekmegi rondadan gecir dök icine karabiber kimyon tuz 1 tane yumurta kir yogur bekletmeye  bile gerek kalmiyor suan bende yapiyorum cunku simdiye kadar hic sorun yasamadim dagilma olmadi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gzm_36 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
5 cevap 122 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 175766 (324 puan) tarafından soruldu

408,619 soru

12,279,574 cevap

37,850 kullanıcı