0 oy
93 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,516 puan) tarafından
Kızlar benim telefonumda resim vs çok doldu ben bunları ne alıp yedekelyeeblrim gmail de doldu sanırım SD kart dolu uyarısı geliyor 99 doluymuş gmaile nasıl aktrcam veya gmailde var mı bunlar nasıl bilcem. Yarın alsam flash bellek  

8 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
gmail değil de drive a yüklüyordur o, ben alan aldım 2 tb oraya atıyorum 
(2,516 puan) tarafından
Ben ne diye alayım onu anlamadım .
Drive suruxu mu nerde mesela ora gmaile katsrmak için napcn acaba orda yer varmi
(12,583 puan) tarafından
google drive, gmaille ortak zaten. herkese belli bir miktar veriyor az bir şey. telefonunda drive yüklü bile olabilir bir bak. internete yaz drive den alan nasıl alınır diye, şimdi ben anlatsam kafan çok karışır
(2,516 puan) tarafından
Bende smdi 5 aldım ama resmlr nerde bu olanları nasl eklicem blmiyorm
(12,583 puan) tarafından
drive uygulamasında sağ altta yeni diyor, oraya tıkla klasör, yükle falan diyor.. yükle deyip yüklemek istediğin fotoğrafları seçeceksin. hepsini birden seçme ama çok yavaş yükler. upload hızı düşüktür ev İnternetnetinin. atıyorum 100 tane seç bırak, yüklesin. idtersen klasör açıp fotoğrafları kategorilere ayırabilirsin
(13,559 puan) tarafından
Bu çok ugrastirir sen fotoğraflar kısmından ilerle rüzgar gülü gibi görseli var renkli oraya gir ayarlardan hallet yeni çektiğin fotoğrafı bile otomatik yedekler ben yıllardır kullanıyorum laptoptan bile açıp gorebilirsin
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Bacım dolduysa bil ki e maile kayıt edilmiş yedeklenmiştir. 

O yüzden uyarı veriyor dolmuş diye.

Bir kaç gün önce bende telefonuma reset attım sonra kullandığım e maili yazdım olay stor için birde ne göreyim 2021 yılında telefonumda silinen fotoğraflar bile vardı. Görünce şok oldum resmen. Güya reset atmıştım . 

E mail de de kopyalanmıştı
(2,516 puan) tarafından
E ben smdi emailimdeki resmlri nasl gorcem yani emailim de dolmuş ozmncnapcm
(1,862 puan) tarafından
Gir e mail yazan yere canım.
Dolu diyor ya baş oraya.
Yandan 3 çizgi çıkacak baş oraya
Fotoğraflar diyor. Ona da gir görürsün
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben Google fotoğraflardan yer aldım.. aylık 20-30 tl gibi bişey ödüyorum orada yedekleniyor
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Satın alıyorsun ben o şekilde yağtım
0 oy
(857 puan) tarafından
Bnmde telefondaki hafıza dolmuş resimlerden dolayı gmailde yedekleniyor ama telefondan sildigimde gmailde desiliniyor ben de bı çözüm ariyorum
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Telefonda fotoğraflar diye bisi var ordan ayarlardan yedekleyi aç kaydeder eğer o da doluysa yeni bi Gmail hesabı aç oraya yedekle
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Biz yıllar önce hardisk almıştık hala hardiske yedekleyerek kullaniyoruz digital ortamda yedekliyoruz anılarımızı ama yinede güvenemiyoruz birsey olursa hepsi gider ulaşamayız vs diye.Hatta en begendiklerimizi eski usul fotoğraf olarak çıkartıyoruz ve eski usul albümde biriktiriyoruz.
0 oy
(129,283 puan) tarafından
hard disk al biraz pahali ama ömürlük flash bellegin hafizasi vs hemen doluyo

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 96 göst.
5 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 333 göst.
3 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kitapinci (192 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı