0 oy
1,196 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
10yıl önce ayrıldılar eşimle nişanlısı herşey bitmişti dün uyuyacağımız sırada pat diye söyledi ben o *** ev aldım zor durumdaydı işler hall olduktan sonra borcunu ödeyecek diye başımdan kaynar sular döküldü ben onunla mutlu gelecek hayal ederken o gidip başkasına ev açıyor bu aldatmak değil mi? Dünden beri sinirden ölücem herşeyi bitirp defolup gitmek istiyorum yüreğim sıkışıyor 

49 Cevaplar

0 oy
(10,223 puan) tarafından
Nasıl yani şuan seninle evliyken mi ev almş
(100 puan) tarafından
Bende anlayamadım
(3 puan) tarafından
Evet ya Allah belasını versin ne yapıcam ben herşeyimi onun düzenine göre kurdum ben
(10,223 puan) tarafından
Şaka fln heralde :/
-Reklam-
0 oy
(2,327 puan) tarafından
Nerden biliyor zor durumda olduğunu nerden nasıl duyduğunu söyledi mi
(3 puan) tarafından
Numarası vardı ve hiç sorgulamadım biliyormusunuz çünki güvendim
(2,327 puan) tarafından
Ben genelde böyle postlara yorum yapmam Allah yardım etsin deyip susarım ama şu an kendimi tutamadım yazdım ya bu nasıl birşey ev almasa bile numarası olması bile benim sinirimi bozmaya yeterdi neden şimdiye kadar buna izin verdin neden sildirmedin
(3 puan) tarafından
Bilmiyorum içimden ses boşver güven dedi ama çok kötü oldum ya
(2,327 puan) tarafından
İyi düşünün en iyisini siz bilirsiniz Rabbim yardımcınız olsun
0 oy
(12,636 puan) tarafından
eskiden mi almış yeni mi almış 
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Siz kac senelik evlisiniz o kiside evli mi 
(3 puan) tarafından
6 sene o evli değil
(5,401 puan) tarafından
Sizin eviniz var mi cunku ev almak kolay birsey değil eminim karsiliksiz yapmamistir illali karşılığıni aliyordur ama sana soylemesi cok tuhaf gizlemesi lazimken
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Acaba sizin evden gitmenizi istiyor olmasın beyefendi nasılsa nisanliya ev alınmış oh mis valla durmam bu durumda o ev kimin üstüne acaba 
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Çocuğun yoksa bas tekmeyi pezev.enge bak sen ayy Allah göstermesin kocan çok zengin heralde eski nişanlısına ev aldığına göre 
(3 puan) tarafından
Universtem vardı diye olmadı yeni planlıyorduk ama asla olmayacak
(1,265 puan) tarafından
Sakın yapma boşa kesinlikle bak allahın sevgili kuluymuşsun çocuktan önce sana göstermiş
0 oy
(871 puan) tarafından
Bu hangi dizinin kaçıncı bölümü . İnanılır gibi değil insan kaç yıl önce ayrılmış nişanlısına evliyken ev mi alır 
(3 puan) tarafından
Yemin ederim yalan değil keşke yalan olsaydı ölseydim bende duymasaydım
(871 puan) tarafından
Yalan olduğu için demedim çok garip geldi . Eşin çok dizi izliyor galiba
0 oy
(5,187 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bu postunu okuyunca benimde  yüreğim sıkıştı  adama bak  şimdi desen ev alalim hiç yanaşmaz  ben olsam o evi o karıya sattirim parasını alırdım   sonra   kapının önüne koyardım.eşini 
0 oy
(279 puan) tarafından
Ne kadar şanslı kadınlar War ya bizim onlardan neyimiz eksik ne bi Ew alanımız War ne arsa ne araba :)
(3 puan) tarafından
Bu şans değil en büyük şanssızlık ergenliğim en zirvesinde 18yaşında tanıdım onu hediyeler 24yaşındaydı o zamanlar babasını verdiği paralarla yemekler gezmek sonu noldu peki
(279 puan) tarafından
Erkeklere hiçbir zaman güvenmedim guwenmemde sen nasıl izin Werdin o nişanlısının numarasınin hala durduğuna
(3 puan) tarafından
Güvendim
0 oy
(129,806 puan) tarafından
nisanliykenmi almos senle evliykenmi almis
(3 puan) tarafından
Benimle evliyken Allah cezasını versin
(129,806 puan) tarafından
dogrumu bu yoksa gecenin fake hesabi senmisin
0 oy
(178 puan) tarafından
Ulan millet kendine ev alamıyor. Ben şok şu an . İnşallah kendi eviniz vardır diyeceğim de fark eder mi 
(3 puan) tarafından
Benim evim değil onun evi ve evet var
0 oy
(14,612 puan) tarafından

O.. derken küfür mü diyor kızın ismi o ile mi başlıyor 

Senin koca neye karşılık ev aldı acaba 
(3 puan) tarafından
Küfür
0 oy
(28 puan) tarafından
ALLAH korusun ben olsam önce ispatlar cümle aleme söylerim rezil ederim zaten bana yalvaracak basirmak için yalandan barisirim bı sure iyi olurum ne var ne yok uzerime alırım , donuna kadar neyse sonra bı gün alirm goturur kadının evinin önüne koyarım alın size intikam
0 oy
(104 puan) tarafından
Onca insan varken tanıdığı varken vardır illa tanıdık biri neden senin eşin bide eski nişanlısı insan eski nişanlısına birde evli olan eski nişanlıya ev almak için nasıl yardımda bulunabilir ki eşinin de bu durumu kabul etmiş olmasıda tuhaf geldi bana ☹️
0 oy
(13,060 puan) tarafından
Ne okudum ben ya
0 oy
(3,086 puan) tarafından
Dün söyledi bunu peki bugün naptın. Daha duruyorsun.. birazdaha dur belki orta yolu bulursunuz daha büyük bir ev alıp beraber yaşarsınız. Resmen kuma getirmiş başka bir ev açarak . 

Sende gözünü aç
0 oy
(888 puan) tarafından
:D zor durumda olana ev mi alınıyormuş? Tövbe yarabbim ya
0 oy
(745 puan) tarafından
Bu durumda yapacağın dava açıp hakkını almak olacak sanırım canım
0 oy
(6,664 puan) tarafından
Nasıl dayanıyorsun burda benim bile yüreğim sıkıştı
0 oy
(1,183 puan) tarafından
Bir iğne alamaz ne münasebet hiç br erkek almadan birsey vermez net cocuk yokmuş bacım kandırma kendini kira tut adam ev alıyor şaka gibi muhabbetler i de var bunuda bir sorgula

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 720 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde denizimsi (7,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 355 göst.
+1 oy
2 cevap 32 göst.
27 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aden_33 (38 puan) tarafından soruldu

408,507 soru

12,274,360 cevap

37,688 kullanıcı

Kategoriler

...