0 oy
1,210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
10yıl önce ayrıldılar eşimle nişanlısı herşey bitmişti dün uyuyacağımız sırada pat diye söyledi ben o *** ev aldım zor durumdaydı işler hall olduktan sonra borcunu ödeyecek diye başımdan kaynar sular döküldü ben onunla mutlu gelecek hayal ederken o gidip başkasına ev açıyor bu aldatmak değil mi? Dünden beri sinirden ölücem herşeyi bitirp defolup gitmek istiyorum yüreğim sıkışıyor 

49 Cevaplar

+31 oy
tarafından
Gitmek için neyi bekliyorsun admain birdahaki hamlede kadının evinde basincami gidicen bu kadar gurursuz olmayin
(3 puan) tarafından
Ben size uyarı falan göndermedim ve merak etmeyin gurursuzta değilim ona çok aşıktım çok seviyordum ama aşk hiçbirşeymiş
(3 puan) tarafından
Keşke hiç tanımasaydım onu yaşadığım tüm mutlu günlerin acısını çıkarttı benden hiç yüz yüze konuşucak arkadaşım yok piskolga gitsem ağlamaktan konuşamam
(2,844 puan) tarafından
Bacım çocuğunda yokmuş yani o adamla seni bağlayacak hiçbir şey yok ortada boşa gitsin
(133,927 puan) tarafından
esmaag ya fake se☺️
(6,112 puan) tarafından
:) fake ine fayk ula:))) adam marketten bi kilo portakal
alir gibi eski nisanlisina ev almis millet borca harca girip kredi cekiyor:)
-Reklam-
+8 oy
tarafından
Bence bu post gercek degil cunki dünden beri sinirli olmayı bırak o adamı anında şutlamış olman lazımdı 
(5,296 puan) tarafından
Bencede
(888 puan) tarafından
+ verdim çok haklısın .
(4,390 puan) tarafından
Büyük ihtimalle yine birilerinin canı sıkılmış çocukta yok ortada
(3,131 puan) tarafından
Diğer postta bekar gibi konuşmuş .dayısında annesiyle evliyken niye kalır bi insan
tarafından
Evet ya var bi dengesizlik insanların işi gücü yok sanırım
+2 oy
(3,167 puan) tarafından
Bana göre aldatma sayılıyor. Konuşuyormuşki iletişimi kesmemişki zor durumda olduğunu bilmiş ev açmış. Her zorda olan yaşlıya gence insana  ev açsın ozaman madem o kadardı sadece niyeti hayır kurumumu 
(3 puan) tarafından
Ya bende öyle söyledim diyor ki zor durumdaymış ölsün ya sanane
(3,167 puan) tarafından
Bahanesi zor durumda demek olmuş. Zor durum Allah yardımcın olsun. En hayırlı kararı verirsin kendin için umarım
(3 puan) tarafından
Biticek boşanıcam bu zamana kadar güvendim ama artık dayanamıyorum
(13,080 puan) tarafından
zor durumda diye o eve gidip gelmeler de başlar, bugüne kadar eğer fiziksel bir şey olmadıysa bile.
ağzına sçarım yani, ne demek eski nişanlısına ev almak
+1 oy
(2,161 puan) tarafından
Eski nişanlısı şimdi ki metresi yani. Ne münasebet ya alamaz tabiki de . Alıyorsa da seni gözden çıkarmış yarın öbür gün çocuğuyla gelirse hiç şaşırma. 
+1 oy
(2,844 puan) tarafından
Boşanmak kolay değil ama bir ömürde bu adamla yaşanmaz bacım ,bence aldatma yani,sizin yaşadığınız ev kendi evinizmi 
(3 puan) tarafından
Evet kendi evi empati kurmaya çalışıyorum ama olmuyor
(2,844 puan) tarafından
Ne empatisi canım böyle birşeyde empati kurulmaz, Allah böyle adamları bildiği gibi yapsın diyecek bir şeyim yok
+1 oy
(171 puan) tarafından
Yok artık saniye durmazdim valla seni gaza getirmek gibi olmasın ama böyle bir şey olamaz sen kimsin ya elin kadınına ev açıyorsun 
+1 oy
(1,252 puan) tarafından
Nasıl yani ironi dmi 
(3 puan) tarafından
Yemin ederim değil
+1 oy
(4,354 puan) tarafından
Eskimemis demek ki net bosarim
+1 oy
(54 puan) tarafından
İnşallah çocuk yoktur 

Yoksa da asla ve katiyen yapma 
(3 puan) tarafından
Çocuğum yok bundan sonra asla da olmaz
+1 oy
tarafından

Hayır hayır bence ben yanlış okudum bu yazıyı :wassat:

+1 oy
(1,252 puan) tarafından
Sanki babasının kızı bunu hemen ailene kendi ailesine söyle cingar çıkart evi terket valahi
+1 oy
(1,888 puan) tarafından
Zahmet etmeseydi eşin.

Seni evden kovup o kadını getirseydi

Daha az yaralanırdın sanırım.

Tövbeler tövbesi...daha ne görüp duyacak bu gözler kulaklar bilmiyorum 
+1 oy
(133,927 puan) tarafından
ohaaa baktim yorumlara senle evliyken almis senmi bosarsin bizmi acalim davayi yuuuh adama bak
(3 puan) tarafından
Tüm hayatım hayallerim herşeyim mahvoldu
+1 oy
(18,181 puan) tarafından
Ne sıfatla hangi gerekçe ile ? Ay ne münasebet. Evli olup olmadığınızı çok kafamda oturtamadım ev eşinizin üzerine değil anladığım kadarıyla bence ne yap et bunu ispatla. Boşa donuna kadar da al görsün o zor durumda kalmayı. Ayan beyan da ş...sizlik yapılmaz ki 
+1 oy
(336 puan) tarafından
Kocan Vehbi Koç mu ?
(22 puan) tarafından
Haykırdım shshsgsjshhshsjs
+1 oy
(2,575 puan) tarafından
Kimseyi üzmek istemem normalde ama maalesef bazı acı gerçeklere de susamıyorum, bu iş sadece ev almaktan ibaret değil, bunun içinde görüşme var konuşma var buluşma var belki daha da fazlası.. yani aldatmanın alâsı açıkçası 
+1 oy
(19,880 puan) tarafından
Oha yuh pes. Yarabbim ne insanlar var. İnsan demeye şahit ister. 
+1 oy
(1,134 puan) tarafından
10 yıl önce bitmisse bunlar birbirleriyle nasıl irtibat kurup konuşmuşlar kizin zor durumda olduğunu eşin nerden öğrenmiş kafamda deli sorular gercekten
(3 puan) tarafından
Numarası hep vardı ama asla sorgulamadım çünki ona hep güvendim asla yalan söylemezdi dedim
(1,134 puan) tarafından
Numarası niye kayıtlı ki canm yani bir amaç olmalı 10 yıl boyunca hiç mi telefon değiştirmedi
(3 puan) tarafından
Değiştirdi ilk zamanlar karıştırıyordum hep o kız arıyordu gece mesaj gönderiyordu ama hiçbirine geri dönüş yapmıyordu
(1,134 puan) tarafından
Sende buna sessiz kaldin yani canm bilmiyorum ama bana inandırıcı gelmedi eğer doğruysa da kendini bu kadar degersizlestirmene gerek yok
(3 puan) tarafından
Ya yemin ederim güvendim gözümde en dürüst en güvenilir insan oydu hayatımın merkezindeydi
+1 oy
(219 puan) tarafından
Yalan söylüyorsun bu doğru olsa siniri bırak o 1 sn durmam  bence defolup gitmen için kocanın eski nişanlısıyla yatmasını bekliyorsan dizini kır otur 
0 oy
(119 puan) tarafından
Ne ? Eşiniz eskiden nişanlı olduğu kadına ev mi almış? Ben mi yanlış anlıyorum? 
(3 puan) tarafından
Malesef Allah belasını versin

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 726 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,796 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 355 göst.
+1 oy
2 cevap 33 göst.
27 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aden_33 (52 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,834 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...