0 oy
1,191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
10yıl önce ayrıldılar eşimle nişanlısı herşey bitmişti dün uyuyacağımız sırada pat diye söyledi ben o *** ev aldım zor durumdaydı işler hall olduktan sonra borcunu ödeyecek diye başımdan kaynar sular döküldü ben onunla mutlu gelecek hayal ederken o gidip başkasına ev açıyor bu aldatmak değil mi? Dünden beri sinirden ölücem herşeyi bitirp defolup gitmek istiyorum yüreğim sıkışıyor 

49 Cevaplar

0 oy
(11,827 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadım ? 
-Reklam-
0 oy
(418 puan) tarafından
Önce gider bir güzel aldatırdım sonra mahkemeye verir donuna kadar alırdım hayır kurumu falanmıymış kendisi destek olacak başka birini bulamamış mı o kadar parası varsa size harcasın 
0 oy
(1,852 puan) tarafından
Benim teyzemin de başına böyle bir olay geldi. Eniştem olacak şerrr..siz bir de teyzemin oturduğu siteden ev almış kadına. Uzak olmasın zor olur diye herhalde. Kadın bir gün 5 yaşında çocukla çıkıp geldi teyzemin kapısına kocanın çocuğu diye 
(791 puan) tarafından
Ayy tövbeler olsun :o
0 oy
(33 puan) tarafından
Eee ne yaptın kocana şu an yaşıyor mu bari gözünü korkut boşayacam de süründür kadının numarasını al bundan sonra muhatabı sen ol borcu sana ödesin kocanla asla iletişim kuramasın bak gece mesaj atıyordu eşim dönmüyordu diyorsun ama demek ki konuşmuş ev almış Allah yardımcın olsun beynim yandı resmen ne biçim k.öpekler var kadını da Allah bildiği gibi yapsın evli erkekten ne istiyor ya
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Tabi ki aldatma olur git o zaman onunla beraber yaşayın deseydin
0 oy
(748 puan) tarafından
Evi geçtim görüşmesi bile aldatma olmuyor mu sence 
0 oy
tarafından
Rezillik diz boyu bacim uzaklas
0 oy
(3,537 puan) tarafından
Yaw yine birileri bizi kekliyo inanmayın 
0 oy
(51,334 puan) tarafından
ben inanamadim bu posta

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 720 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde denizimsi (7,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 354 göst.
+1 oy
2 cevap 32 göst.
27 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aden_33 (38 puan) tarafından soruldu

408,390 soru

12,269,629 cevap

37,562 kullanıcı

Kategoriler

...