0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde (18 puan) tarafından
Saat 9.30 gibi eşimim kuzeni aradı kuzeni eşinden ayrıldı bu arada bekar sizin evin ordayım arabada birer bira içelim falan dedi ses etmedim çok içen biri değil arada bi tane o akadr neyse gitti ön bir buçuk oldu gelmdi eve aradm aradım açmadı 50 kere aradım açmadı kuzenini de aradım o da açmadı mesaj atmış kuzeni geliyoruz merak etme diye aradım hemen açtı yanımda geliyorız dedi nerdesinis dedim arkadan sesler geliyordu müzik geliyordu ben daha önce böle bişi yaşamadım nerde olabilir aklıma gazino falan geldi asla affetcem bişi değil aramaya devam ettim en sonunda geldi sordum düğündeydik dedi ama inanamadım yalan o saatte ne düğünü düğüne diye  gitmedi ki evden git evden dedim bi anda içinde  başka biri çıktı kimse beni evimden kovamaz çocuklarımdan ayıramaz falan diye bebeğim var bir buçuk yaşında en çok buna üzüldüm uyuyordu sese uyandı ilk defa bizi öyle gördü oğlum uyuyordu beni kolumdan iteledi sen git ben gitmem bi yere diye kızım uyandı bırak diyorum yok bildiğin kapıya götürmeye çalıştı hemen kızıma koştum sarıldım çok kötü bi andı ön yıldır ilk defa yaşıyorum onu affetmicem gözyaşları içinde yazıyorum şuan kesin başka yerdeydi neyine yetemedim acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(18 puan) tarafından
Suçluluk psikolojisiydi bence bastırmaya çalıştı suçunu gitti bir yere kesin 
(3,038 puan) tarafından
Sabah olunca daha sakin kafayla konuşsaydın keşke
Sadece müzik sesi duymuşun belki bi arkadaş ortamıydı. Emin olmdan Bukadar tepki vermeseydin
(910 puan) tarafından
Kuzeni erkek mi bayan mı
(18 puan) tarafından
Yalan söyledi ama düğün dedi teli arabada unuttum dedi telefonu yanından ayrımaz hiç
(18 puan) tarafından
Erkek
-Reklam-
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Arabada müzik falan açmış olabilirler mi 
(18 puan) tarafından
Öyle olsa mutlaka telefonumu açardı bu bişiler duymamı istemedi için açmadı eminim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 144 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
6 cevap 128 göst.
0 oy
11 cevap 504 göst.

406,229 soru

12,179,761 cevap