0 oy
93 göst.
önce Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar merhaba benim ikinci doğumum ilk doğumum da suyum gelmişti direk hiç açılmam ve sancım yoktu suni sancıyla doğum yaptım 39+1 doğurdum şimdi oğlum 5 yaşında buda ikinci hamileliğim ve 36 haftalık hamileyim sancımın geldiğini nasıl anlarım hiç bilmiyorum çünkü sancı nasıl olur nasıl doğumun başladığını anlarım lütfen tecrübeli anneler yazarsanız sevinirim bide dua istiyorum sizde sancım ve açılmam olsun öyle hastaneye gideyim çünkü birinci doğumum da çok zorlandım çok zordu şimdiden cvp larınız için tskr ederim ❤️

5 Cevaplar

+1 oy
önce (45 puan) tarafından
"Bu ne len?" diye kendi kendine anlamaya çalıştığın, zaten hamilelik sebebiyle haftalardır çektiğin bel ağrısına benzerliği yüzünden tam idrak edemediğin, adetin ilk gününde gelen sancı gibi hafif nabız yoklayan ama asla kendini tam belli etmeyen bir ağrı çeşidi hissediyorsan bu doğum sancısının başlangıcı. Doğumdan 2 hafta önce de başlayabiliyor, tam doğuracağın gün de başlayabiliyor.

Ben de senin gibi ilki su gelmesiyle ve suni sancıyla doğurdum. 2.deyse sancımı evde çektim. Detaylı anlatıyorum.

Bildiğin adet sancısı girip girip çıktı. Belim zaten günlerdir ağrıyordu ona takılmadım. Ama gözümü uykudan açtıracak bir adet krampı girdi karnıma, sonra 10 dk da bir gelmeye başladı. 20 sn durdu ve gitti. 12 saat boyunca böyle sürdü ama arası git gide azaldı. Ara azaldıkça sancı çoğaldı.

En son 1 dk bile olmadığı zaman dayanılmaz hale geldi, işte o kısım bebeğin kanala girme sancısı. En büyüğü o. O da senin kapasitene bağlı olarak 10 dk falan sürüyor. Sonra seni çatala alıyorlar ve doğum.

Şimdiden geçmiş olsun.
önce (2,381 puan) tarafından
Ayy hoş geldin canım iyiki geldiin❣️ Rabbim hayırlısıyla sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin ❤️❤️
önce (45 puan) tarafından
Hoşbuldum güzelim ne güzel sıcacık karşılandım içim yumuş yumuş oldu :D amin amin amin hepimizinki Rabbimin yardımıyla hayırla afiyetle islam üzere peygamber ahlakıyla büyüsün...
önce (2,381 puan) tarafından
Güzel karşılanmayacak kadın değilsin demekki bacım lohusa tacı olsun hoş geldinlerimiz❤️ istisna olan olayları boş verelim :D amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
önce (5,552 puan) tarafından
Adet sancısı gibi başlar girdikçe sıklaşır ve yükselir benimde 2. Gebeliğim bende 4 gözle doğurmayı bekliyorum 
Rabia 38+4 oldum daha gelen giden yok

Pelo Allah razı olsun kuzum inan bende çok korkuyorum ilki sancım vardı yine suni sancı da almıştım bakalım bu nasıl olacak 38+4 oldum beklemedeyim
önce (19 puan) tarafından
Daha erken inşallah 39 bulursun doğum yaklaştıkça korku da basıyor bazen rüyada bile doğum yaptığı mı görüyorum :)
Sen benim bügünkü postuma bak gülersin ben bir haftadır her gece doğurduğumu görüyorum hahaha
Evet 39 geçer bile ilki 39+6 da doğdu kim bilir bu ne zaman doğacak
O kadar doğurmak istiyoruz bunlar normal kabus hepsi tuvalet eziyetinden ve mide ağrılarından ha bide bacak kramplarından kurtulmak istiyoruzz
Ay tuvaleti söyle zaten günde eli kere tuvalete koş bıktım yemin ederim bide bu kaç gündür uyuduğumda uyanınca vucüdüm taş gibi oluyor ya zor yataktan çıkıyorum
0 oy
önce (13 puan) tarafından
Ben de sancı yasamadim ama ablamdan biliyorum adet sancısı gibi gelmiş az az. Sonra çoğaldı. Tabi bu sırada sanırım kasılmalar da sıklasmisti
Bende bilmiyorum çok merak ediyorum ve bunu da kendi sancımla doğurmak istiyorum
önce (13 puan) tarafından
İnşallah her şey gönlünüzce olsun.
Amin amin inşallah canm tskr ederim
0 oy
önce (632 puan) tarafından
Adet gibi sancılarla ve kasılmalarla başlıyor. Düzenli aralıklarla ve gittikçe sıklaşıyor. Kasıldıkça aşağıya baskı hissediyorsunuz. Bel ağrısıyla da başlayabiliyor. Kadından kadına değişir. Benim kasıldıkça göğsüm sıkışır gibi olmuştu karnım taş kesilmişti. 
Hemen hastaneye mi gittiniz yoksa beklediniz mi son ana kadar inşallah bende kendi sancımla doğururum
Hemen hastaneye gittim çünkü bebeğim makat gelişti. Acil sezaryena alındım maalesef
Yaa sağlıklı olsunda sezeryan normal fark etmez
Sezeryan hiç istemediğim bir seçenekti ama oğlum sağolsun benim yerime doğum yöntemini seçmiş :) şimdi 3.5 yaşında
0 oy
önce (17,063 puan) tarafından
Adet sancısı gibi başlayıp kasıklara vuran bir ağrı gittikçe sıklaşıyor bele vuruyor ve sen bir süre sonra yürüyemez hale geliyorsun zaten üç sene önce bu gece yaşamıştım Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıkla al kucağına :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 253 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 115 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (130 puan) tarafından soruldu

405,627 soru

12,153,386 cevap

36,577 kullanıcı

...