0 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
A yakın zamanda 

2 Cevaplar

0 oy
(555 puan) tarafından
Çok kötü birşey olmadıysa bence konuşun aile arasında huzursuzluk olmasın sonuçta eşinin ailesi bende 1 yıldan fazla aramız yoktu gorumcelerımle eşim hiç konuşmuyordu. Ama yavaş yavaş ablalarını kardeslerını yoklugunı çok hıssetı ben ona sürekli konuşun dıyordum şimdi dıyır keşke seni dinleseydim
(21 puan) tarafından
Çok kötü şeyler yaşandı açıkçası en başından beri kaynım kumarbaz dolandırıcı bizde dahil olmak üzere tüm akrabalar çarpmış. görümcem bencil hiç bir şey yapmadı kayınvalidem nikâh tarihi aldık diye kıyamet kopardı gelinlik bakmaya gelmedi WhatsApp yazdım cevap vermedi evlendim istenmediğimi iliklerime kadar hissettirdi kayınpederim de yalancı kardeşlerinden oğlumun düğünü için diye para almış ama herşeyi kocam kendi yaptı.rezil insanlar kısaca
(555 puan) tarafından
Boşver gitsin o zaman. Ugraşma kimseyle kafan rahat.bızde benım eşim haksızdı.
(21 puan) tarafından
Yok bizde aile resmen mikrop, akrabalar bile görüşmüyor eşimin amcaları bile iyi yaptınız uzak durun diyor. Kayınpederim amcalarada kazık atmış para konusunda.kendi annem babam diyor boşver öldü say diyor.onlarda asla aramıyor.zaten benim annemi babamı arayacak yüzleri de yok. 7 aydır konuşmuyoruz.
(555 puan) tarafından
Ayy evlerden uzak böyle aıleler allhım sana sabır versin inşallah
(21 puan) tarafından
Sağolun Allah razı olsun zor 1 sene geçirdim şimdi 1 yıl 2 aylık evliyim. İlk başta geceleri ağlamaktan uyuyamiyordum bunlar yüzünden eşimle boşanma noktasina bile gelmiştik çok şükür görüşmüyoruz onlar da zaten bizde para kalmadı bu uzaklık onların da işine geldi yani. Hakkımı helal etmiyorum orası ayrı
-Reklam-
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Simdilik boyle iyi gibi ama zamanla ailesini ozleyecektir. Yani cok muhim bir dava yoksa gorusulme taraftariyim. Annesi babasi ne kadar ayri kalabilir ki? Yarin bigun coluk cocuk olacak, babanne dede soracak elbet. Yani elin iyisinden akrabanin kötüsü iyidir demisler
(21 puan) tarafından
kötü şeyler yaşandı açıkçası en başından beri kaynım kumarbaz dolandırıcı bizde dahil olmak üzere tüm akrabalar çarpmış. görümcem bencil hiç bir şey yapmadı kayınvalidem nikâh tarihi aldık diye kıyamet kopardı gelinlik bakmaya gelmedi WhatsApp yazdım cevap vermedi evlendim istenmediğimi iliklerime kadar hissettirdi kayınpederim de yalancı kardeşlerinden oğlumun düğünü için diye para almış ama herşeyi kocam kendi yaptı.rezil insanlar kısaca
(2,588 puan) tarafından
Anladım, selamünaleyküm aleykümselam iyidir o zaman, icli disli olmayin ama akrabalik baginizida tamamen kesmeyin derim
(21 puan) tarafından
Mecburen kestik çünkü eşime kaldırıp gelin iş seçiyor dedi yüzüme karşı gelinliğin yarı parasını ben verdim gibi bir laf etti oğlundan bunca şeye rağmen maddiyat istiyor ağza alınmayacak laflar edildi  kadın ölüme bile gelmeyin dedi üste çıkıp çirkef lik yapıldı o yüzden görüşmüyoruz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 240 göst.
2 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aytenli07 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (295 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 700 göst.
5 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.