0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızlar maddi olarak düşünmüyorum veren rızkıyla verir inşallah ama çocuğum yeni 3 yaşına girdi eşim taş olarak benden 6 yaş büyük yaşım geçiyor diyp istiyor ama ben bilmiyorum çocuğum çok huysuz şımarık yetiştirildi biraz ailenin ilk torunu hala uyumu düzensizliğimiz oluyor ama bilemiyorum ya bende istiyor gibiyim ama işte iki çocukla baş edebilir miyim bilmiyorum 

9 Cevaplar

+1 oy
(717 puan) tarafından
İki çoçuğum var.Yaş farkı 3 yıl 2 ay.Küçüğüm yürümeye başladığından beri oyun oynuyorlar.Büyüğüme çok iyi oldu ona meşguliyet canı hiç sıkılmıyor kardeşi doğduğundan beri.Bazen zor kıskançlıkta oluyor arada ama ben onları her gördüğümde iyi ki diyorum.maşallah çok güzel oynayıp vakit geçiriyorlar.Şuan küçüğüm 27 aylık özellikle 2 yaşından itibaren daha güzel oynamaya başladılar.Küçüğüm biraz yavaş ve sakin ablası ise tam tersi anca onun hızına yetişti.Bana göre ya hiç çoçuk ya da en az 2 çoçuk.Çoçuğa da çoçuk lazım.Her zaman arkadaşa gidip arkadaş gelemiyor sonuçta.Kardeşler bir sürü kaznıp da öğreniyorlar.Empati,paylaşma,uyum vs gibi.
(9,925 puan) tarafından
Sizin 2 si aynı cinsiyet sanırım benimkilerin arasindada 3yil 7 ay var kedi köpek gbiler küçükken iyiydiler ama küçüğün 5 yaş olduğundan beri kedi köpek gbiler
(717 puan) tarafından
Evet ikisi de kız.Kurallarımız var ittirmek,vurmak,ısırmak,bağırmak yk.İkisinin oyuncağı ise ilk kim aldıysa o oynar, bırakıncaya kadar diğeri bekler.Şuan aklıma gelen kurallarımız.
-Reklam-
0 oy
(331 puan) tarafından
Yardm edeecek var mı sana tüm bu surecte
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Benim bebelerin arası 3 yaş, beraber oynuyorlar valla iyi oluyor. 
(438 puan) tarafından
Kaç yaşındalar canım ne zaman birlikte oynamaya başladılar:) benimkilerin arası da 2.5 ama küçük daha 2 aylık gece uyku zorluyor gündüz küçüğü korumaya çalışıyorum sürekli su dönem zor geçiyor
(1,156 puan) tarafından
En büyük 6 yaşında ortanca 3 yaşında bi de 4 aylık var yani hepsinin arası 3 yaş :) küçük olan biraz yürümeye başlayınca oynamaya başladılar benimkiler :) büyük olan kız benim onun da pozitif etkisi oldu diye düşünüyorum. Tabii kavgaları da eksik olmuyor ama güzel de oynuyorlar :)
0 oy
(438 puan) tarafından
Aslında zamanı bebek oldu doğdu diyene kadar senin büyük 4 yaş olur maddi manevi yetebilirim diyorsan psikolojik olarak hazırsanız neden olmasın 
0 oy
(540 puan) tarafından

Oğlum 11 yaşında küçüğüm 3.5 yaşında ben cesaret edemedim yaş farkı koydum :D

0 oy
(1,783 puan) tarafından
Destek verenin varsa iyi yoksa halkın harap bebeklerin arasında 11 ay var büyük dediğim bebeğim 15 aylık zor dönemler.....
0 oy
(129,566 puan) tarafından
aralari 2 yas 1 ay süründüm mahvoldum ben şuan ikiside okula gidiyo yeni rahayladim
0 oy
(865 puan) tarafından
İki çocukla ilk 2 yıl zor ama destek sistemin varsa korkmana gerek yok. Benim yardım edecek kimse yoktu ve yaş araları 1.5 yaştı ama atlattık çok şükür. Şimdi biri 3.5 biri 2 yaşında. 
0 oy
tarafından
Benimde kızım 3yaşında ve bizde 2çocuk istiyoruz kızım kardeş istiyor mu hiç sanmıyorum 

Size bir tavsiyem asla hevesini kırmak gibi olmasın ama maddi olarak düşünmüyorum demek fazla yanlış 
(31 puan) tarafından
Maddi olarak düşünmüyorum derken sıkıntı olacağını düşünmüyorum yani hamd olsun durumumuz iyi gelen rızkıyla gelir demek istedim yanlış anlamışsınız
tarafından
Kusura bakmayın o zaman

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 228 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (390 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
0 oy