0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Kızım 17 aylık  burnuna bişey sokmuş ben görmeden üzüm kurusuna benziyor başına gelen varmı dün yine yapmıştı kendisi hapşırarak çıkardı  böyle bi olay başına gelen varmı

22 Cevaplar

0 oy
(2,005 puan) tarafından
Küçükken kardeşim burnuna leblebi sokmuştu :D
(39 puan) tarafından
Nasıl çıkardınız peki
(2,005 puan) tarafından
Babam sıkarak, iterek çıkarmıştı şişkin olduğu için burnu. Sizin öyle olmuyorsa bence acile gidin
-Reklam-
0 oy
(339 puan) tarafından
Son bir aydır akla helen herşeyi soktu burnuna oğlum 

Ekmek içi peçete boncuk  daha da yapmaya devam ediyor

Önüne geçemiyorum elindeki yedeği yiyeceği Bile  koyuyor 

Evde burun aspiratör var onla temizliyorum 
tarafından
Ay ciddi misin.  İstemsizce güldüm kusura bakma sjsjsj
0 oy
(895 puan) tarafından
E ve t oğlum fıstık sokmuştu sağlık ocağı cikardi
0 oy
(6,087 puan) tarafından
Elektrik süpürgesine bağlanan burun aspiratörü işe yarıyor genelde ama yapamam diye telaş ederseniz acile gidin onlar bi çabuk çıkarırlar 
0 oy
(519 puan) tarafından
benim. oglumda fistik sokmustu karabiber sürdum hapsirarak cikarmisti digeride memlekette misir soktu oda nefes vererek cikardi onun bunyesi cok hassas cok zor cikardi bida tovbe etti 
0 oy
(12,867 puan) tarafından
çıkardıysa sorun yok, çıkarmasa dert. ablam bebekken kulağına boncuk sokmuş, doktor çıkartmış :) 
0 oy
(19,659 puan) tarafından
Burun aspiratoru ya da cımbız dene. Çıkmazsa koş acile
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Benim kız da mısır sokmuştu ileri gitmişti acilde çıkardılar 
0 oy
(3,850 puan) tarafından
Var benim oğlum 2 yaşında televizyon kablosunu ucunu sıyırmistik TV takacaktin orada ufaklar vardı temizledim ama halinin altında bulmuş halka gibi sokmuş burnuna .kulağı için gitmiştik doktor burnuna bakayım dedi gördü  .sonra Allahdan gezine kaçmamış dedi ozmn ameliyat olurdu dedi 
0 oy
(14,794 puan) tarafından
Evet kızım küçükken bu plastik değil de yumuşak süs gibi oluyor ya köpüklerden top gibi minicik çıkıyor onu almış sokmuş burnuna eşim hoplatarak oynuyordu kızım da istemiyordu kızdım bende çocuk istemiyor yapma diye aayyy Bi kez daha yaptı burnundan eşimin üstüne düştü ne olduğunu anlamadık :D kendime çok kızmıştım:D 
0 oy
(1,994 puan) tarafından
Benm kızımda peçete sokmuştu Allah'ım çıkarana kadr ömrüm gitti 
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Açık olan burun deliğinden hızlı üfleyerek çıkarabilirsin. 
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Benim büyük kızımda oyun hamuru sokmustu cımbızla tutup çıkarmıştım 
0 oy
(336 puan) tarafından
İki kez yaşadım büyük kızım burnuna boncuk soktu ilmimi evde çıkarttım ama ikincisini kendi çıkartmaya çalışırken çok ileri itmiş hastanede çıkarttılar.
0 oy
(131,916 puan) tarafından
cimbizla cikart baby boyum tik tak seker sokmustu burnuna cimbizla tutup cikardim
0 oy
(1,922 puan) tarafından
Canım ben fasulye sokmuşum burnuma nerdeyse patlayacakmıs olun gecen kıs nar soktu hapsırdı çıktı gecen sogan yiyordu parçasını sokmuş yandı burnu hapsırdı çıkardı
0 oy
(256 puan) tarafından
Ona dikkat et ya benim oğlumun burnunda 1 yıla yakın pamuk kaldı doktor eğer biraz daha gecikseydiniz kötü şeyler olabilirdi dedi çok pis kokulu akıntısı vardı biseyler var anlıyoruz doktora götürdük antibiyotik verdi daha sonra tabikide geçmedi bir doktora daha götürdük hemen burnuna kamerayla baktı ki şok oldu temizledi etti ertesi günü kontrole gittik yine çıktı dedi ki böyle bişey ilk defa görüyorum biraz daha kalsaymis kötü olurdu dedi çünkü çok çok ileriye gitmiş pamuk
0 oy
(18,099 puan) tarafından
Ben hastaneye götürdüm doktor çıkardı. Oğlum 2.5 yaşında iken ama burun spreyi vardı şu bir taraftan sıkıyorlar diğer taraftan geliyor ya ondan yapmıştım götürmesekte düşer gibiydi 
0 oy
(284 puan) tarafından
Benim kızım neler sokmadı ki ! bir keresinde en az 1 hafta burnunda karton parçası ile durmuş Tikaliydi burnu yesilimsi akınca süphelendim tekrar tekrar bakarken gördüm sümkürterek ve devamında cımbızla çıkardım. 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Oğlum burnuna minik bı araba tekeri sokmuştu hastane de müdahale ile çıkarttırmıstık elle müdahale daha ileriye götürebiliyormus

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
1 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YSK (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
4 cevap 140 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.

409,038 soru