0 oy
53 göst.
Diğer kategorisinde (605 puan) tarafından
Bulunduğum mahallenin okulları sıkıntılı çok karışık. Çocuğum seneye birinci sınıf olacak. Eve uzak okul var daha iyi.Servisle yollasam zorlanır mı böyle olup gönderen var mı seneye 6 yaşında olacak. 

2 Cevaplar

+1 oy
(858 puan) tarafından
istanbulda servis hostesliği yaptım. 5 yaşında anaokulu çocuğu vardı servisimizde. 1. sınıf da 3 öğrenci falan vardı. zaten en büyüğü 4. sınıftı. ve bu çocuklar net 1 saat yol gidiyordu. bazısı 1 buçuk saat hatta. 

ilk hafta zorlanıyorlardı sonra alıştılar hepsi de. hatta başlarda sınıflarına ben bırakıyordum sonradan kendileri gitmeye başlamıştı. çok da eğleniyorlardı. süreç içinde sadece 1 kaza yaşandı. çocuğun biri arkadaşına kafa attı burnunu kanattı tabi kazayla olmuştu
(605 puan) tarafından
Sınıfına gider mi başka yere gitmez demi bide servis bahçeye giriyor mu. Bizim ki o kadar uzak değil okul semt içinde en fazla 20-25 dk sürer. Özel arabayla gitsek 15 dk anca
(858 puan) tarafından
bizim servis bahçeye giriyordu. dış kapıda da nöbetçi oluyordu. güvenliydi yani
(605 puan) tarafından
Keşke burada öyle olsa
-Reklam-
+1 oy
(4,132 puan) tarafından
Servis ablası oluyor genelde tek binmiyorlar giderken siz veriyorsunuz geldiğinde alıyorsunuz saatleri belli zaten 

Oğlum anasınıfına servisle gidip geliyor ve servis ablası var 
(605 puan) tarafından
Ya yapamazsa diye tedirginim. Yakın okulları biz istemiyoruz uzak olanda böyle olacak ama okula girerken sıkıntı yaşar mı servis bahçeye giriyor mu

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 668 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 89 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,855 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 162 göst.
0 oy
6 cevap 179 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu