0 oy
451 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (133 puan) tarafından
25 haftalik erken suyum gelmesi sonucu doğum yaptım ne olur dua edin bebeğime bir şey olmasın 

26 Cevaplar

0 oy
önce (5,561 puan) tarafından
Rabim şifa ismin hürmetine bebeğine şifa versin sana bağışlasın inşallah canım
-Reklam-
0 oy
önce (2,985 puan) tarafından
Bir hamile olarak dularım seninle Rabbim evladını sana kavuştursun 
0 oy
önce (86 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin inşallah hiçbir seycik olmaz bebeğine sagliklla kucağına almak nasip olsun
0 oy
önce (674 puan) tarafından
Allah'ım korusun inşallah. Allah bebeğine güç kuvvet versin. inşallah sağlıklı şekilde taburcu olur.

kendini üzmemeye çalış ki sütün etkilenmesin. erken doğan bebekte anne sütü çok daha hassas oluyor
0 oy
önce (11,595 puan) tarafından
Allahım korusun onu, ne miniktir kimbilir. içini ferah tut, böyle güçlü savaşçı çok, o da galip gelecektir. sadece sabırlı olman gerekir.
0 oy
önce (122,885 puan) tarafından
allahim sifa versin
0 oy
önce (338 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah 
0 oy
önce (28,806 puan) tarafından

Rabbim evladini sana bağışlasın 

0 oy
önce (2,320 puan) tarafından
Rabbim ya şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah seni evladına evladınıda sana bağışlasın inşallah 
0 oy
önce (9,528 puan) tarafından

Ya Rabbim şifa versin kuzum sana bağışlasın inşallah ❤️ 

0 oy
önce (2,197 puan) tarafından
Allah'ım bebişi sağ salim size bağışlasın bu ara  erken doğum okadar çok duyuyorum ki korkuyorum aetık bende yiyecek ekmeği varsa Rabbim şifası verir tıpta gelişti artık erken doğan bebişler yaşıyor tek tesellimiz bu Rabbim hayırlı haberler güzel günler görmeyi nasip etsin 
0 oy
önce (123 puan) tarafından
Rabbim büyük onu korusun sana bağışlasın senin ve senin bebeğin gibi olan tüm yavrucakları annelerine bağışlasın sag salim evlerine dönmeyi nasip etsin 
0 oy
önce (134 puan) tarafından
Bende 25 haftaym görünce çok üzüldüm rabbim bebeğini sağ salim kucağına versn inşallah şifa versin aminn
0 oy
önce (250 puan) tarafından
Oy kuzum. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. şifa versin Allahım.
0 oy
önce (128 puan) tarafından
Selamünaleyküm 

Rabbim bebeğinizi size bağışlasın.. 

Şafi ismiyle şifa versin İnşâAllah.. 

Kucağınıza sağ salim alırsınız İnşâAllah.. Dualarımız seninle 
0 oy
önce (2,319 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bebeğini sağ salim sana bağışlasın inşaAllah 
0 oy
önce (103 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım bende 26 haftalık doğum yapmıştım senin gibi suyum geldi rabbim sana bağışlasın bebeğini inşallah 
0 oy
önce (4,215 puan) tarafından

Canimmmm Allah yavruna guc kuvvet sifa versin. Bizim burda bi çınar egemiz vardi. O sapasaglam cikti bu zorlu yollardan. İnsallqh senin bebeginde sagligina kavusacak ve beraber doneceksiniz evinize. Sen dertlesmek icin yaz buraya. Biz sana dua da ederiz moral de veririz.<3

0 oy
önce (3,178 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle birşey olmaz inşaAllah görümcem de geçen sene 27 haftalık suyu geldi doğum yaptı şükür çok iyi 1 yaşına bile girdı
0 oy
önce (36 puan) tarafından
Allahım bebeğini sağlıklı bi şekilde sana bağışlasın Rabbim sanada güç kuvvet versin 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,462 göst.
28 Nisan 2019 Aile kategorisinde ARMES (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 312 göst.
23 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 42 göst.