0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
Neyden dolayi ağladınız?

10 Cevaplar

+1 oy
(858 puan) tarafından

beni genelde eşim ağlatmıyor ;) ben kendiliğimden ağlıyorum o susturuyor 

(4,296 puan) tarafından
Bu ben ☺️☺️☺️☺️
(129,283 puan) tarafından
+++bu ben bide büşü☺️
-Reklam-
0 oy
(4,296 puan) tarafından

7 yıllık evliyim 1 kere ağlattı ondada her seferinde ailesiyle karıştırıyorum diye bana sert çıkmıştı bağırdı diye sarıldı sarilmasaydi ağlamazdim büyük ihtimalle 

(1,783 puan) tarafından
Nasılsınız? Okuduğum kadarıyla zor yıllardan  zor yollardan geçmiş birisisiniz. Rabbim kolay doğumlar  nasip etsin İyilerle karşılaştırsın
0 oy
(12,583 puan) tarafından
en son, ağlamadım ama şimdi hepimiz sırayla hasta olduk. önce ben ve kızım eşim de yeni yeni oluyor. hastayken tam bir nemrut, ilaç al derim beğenmez. sırf kendi seviyor diye ona mercimek çorbası yaptım hem hasta hem seviyor iyi gelir, kemik suyuna. yokbu hasta çorbası değilmiş. başka çorbalara burun kıvırır. ilaç iç, yok. doktora gittin mi bunun için gidilir mi. ama hep ters cevap veriyor. kalktım çorbayı döktüm sinirle. 

1 gün konuşmadık. dedim ya hastaysan hastasın, sana garezim yok. iyiliğin içinbir şeyler söylüyorum tersliyorsun. anan değilimseni pofpoflayamam, bir şey dediğimde düşmsnınmışım gibi konuşamazsın benimle dedim. bu laftan sonra dank etti herhalde kafasına 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
İlk yıllar ağlardım kendim kendime teselli verirdim bu hayatta hiç değişmedi bu kural ✓   yıllar geçtikçe hissilesiyorsun gibi oldu bana  
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Eşim benim gözümden akan gözyaşına canını verir o şekil diyeyim ben ağlayınca oda aglar
0 oy
tarafından
Dün beni resterona goturmedi diye agladim 
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Eşim ağlatır çok ağır laf söyler ama kolay kolay söylemez ikimizinse haklılık payı olduğu olaylarda susmam ben haksız olduğumda kabul ederim oda kabul eder ama ikimizinse haklılık payı varsa ağlasam bile umrunda olmaz hamileyken doğuma iki gün varken yaşamıştık yapamadım bildiği ve zorla yapacağım halde evdeki işleri yapmamıştı inadına yataktan kalkamadigim halde kaldırmadı falan kızınca bambaşka birisi normal zamanda düşünceli merhametli ben kolay affederim ömür boyu küs kalmayacaksam bosanmayacaksamda normal olurum sadece özür dilemesi yeterli pişmanlıkla bilirki benim sesizligimden korkulur yazdım bunu dersem olay biter zaten gün gelir yazdıklarımın sayısı artarsa bosanma celbini görür sadece tek kelimem olmaz hayat felsefemiz biririmize kolaylık sağlamıyor huzursuz ediyorsa bir diger taraf neden çeksin onu deriz
0 oy
(417 puan) tarafından
Herşeye ağlıyorum oda sakinleştiriyor özür falan diliyo hediye alıyor 
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Ben genelde kendim kurulup ağlıyorum haberi bile olmuyor küslük de olmuyor bu nedenle önceden tartismalarimiz olurdu cocuk gibi kuserdi şimdi onlar yok
0 oy
(817 puan) tarafından
En son yorgunluktan ağladım.. 2yas bebemi binbir zorlukla uyutmuş tüm gün anamdan emdigim sütü burnumdan getirmis bir bebe ile ugrasmisim iki dakika oturmamisim ve oda uyuyunca parmağımı kıpırdatacak halim olmadığı için ağladım valla kendi halime:)) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 129 göst.
14 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecenin annesiii (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 430 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mathselin (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Smsnur (129 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...