+1 oy
169 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,539 puan) tarafından
Kendinize giyim balım.vs için ayırdığınız ucret nedir

15 Cevaplar

0 oy
önce (4,958 puan) tarafından
10-15 bin arası  kendime ayırdığım ama tabi içinde aileme verdiğim para,kartın taksiti falan filan var.
-Reklam-
0 oy
önce (1,616 puan) tarafından
Valla canım para yetmez giyime baktığım en ufak bir pijama takımı 500 veya  bine kadar çıkıyor giyime bütçe yetmez şimdi ihtiyacım olan şeyleri alsam 30 40 bin tutar herhalde.Bir kürk almak istedim 2 buçuk mesela alamadım,bir takım aldım bin TL verdim kıyafetler çok pahalı ya.
0 oy
önce (3,988 puan) tarafından

Belli olmuyor özellikle ayırdığım bir bütçe yok ne lazımsa karttan alinir 

Sadece oğluma özellikle 3 bin ayiririm bin lira oyun kartına 2 bin kum havuzuna filan girer istediklerini alırım 

0 oy
önce (13,609 puan) tarafından
Kiyafet pek almam ben 

Ağda+saç boyası (kendim boyuyorum)

Vücut kremi/spreyi saç bakım yağları tarzı masrafim olur makyaj sevmem yapmam manikürcü pedikürcü kaş yüz kendim yaparım 
0 oy
önce (1,788 puan) tarafından
Öyle konularda ücret hiç ayirmadim lazımsa alıyorum anca 
0 oy
önce (4,114 puan) tarafından
Belirli bütçem yok ne lazımsa onu alıyorum. 
0 oy
önce (827 puan) tarafından
Bütçem yok öyle fuzuli birşey almam 

Ama herşeyı marka alır 1 kere alıp, dolap dolsun dıye alışveriş yapmam kalıtelı gıyınmeyı severim
0 oy
önce (3,304 puan) tarafından
Aylık diye birşey yok lazımsa alırım sürekli almam da çocuklarıma da gerekeni aldım bir sefer de o kadar kuaför falan gitmem kendim evde hallederim makyajdan nefret ederim bir göz kalem çekerim o kadar öyle masrafısızımdır☺☺
0 oy
önce (1,698 puan) tarafından

Aylık kıyafet kendime almam lazım olduğu vakit gider alırım 

Her ay Kaş bıyık aldırırım kalan ağdalarımı evde kendim yapıyorum 

Makyaj yapmayan biriyim ben hayatta zaten onun haricinde tek kullandığım deodorantı var o da zaten ayda değil 2 ayda bir ancak alıyorum şöyle bir bakınca ben de çok masrafsızmışım öyle görünüyor:D

0 oy
önce (2,298 puan) tarafından
Ben kendimede cocuklarimada her ay canm 1takim kiyafet alirim yaz kis farktmez her ay 1takim alirim bazen 2de oluyor ve boyle olunca butce bakimndan da zirlanmiyorz sıkısmıyrzda yqni kendi kisisel ihtiyaclarimla beraber 10binj biraz geciyor.boyle oluncada kisin ne guycej yazin ne giycej diye dusunmuyorm daha rahat oluyor
0 oy
önce (6,667 puan) tarafından
Heray aynı olmuyor bu ay çok harcadım geçen ay az 
0 oy
önce (869 puan) tarafından
Açıkçası her ay kıyafet almıyoruz çok kıyafet almayı doğru bulmuyorum. Dışarı için ayrı gündelik için ayrı kıyafetlerimiz var zaten. Yaza girerken 2 3 kombin alırız bir de kışa girerken aynı şekilde bana eşime oğluma. Onun dışında kişisel bakıma da aynı lazım oldukça alırım aylık alışverişte Şampuan ağda yüz temizleme jeli gibi şeyleri alırım zaten. Yine de eşim 3 4 bin verir ne yaparsan yap diye sağolsun. 
0 oy
önce (1,641 puan) tarafından
Aylık giyim için kendime ayirdigim bir bütçe yok kıyafet eksiğim varsa öyle alırım yoksa almam. Bakım için aylık lazer kas bıyık var o da 500 lira bile tutmaz. Krem olarak da bittikçe alırım 
0 oy
önce (1,021 puan) tarafından
Belirli bir bütçe ayırmam ne ihtiyacım var veya ihtiyaç dışı begeniyorsam karttan alırım Trendyol kuryesi bana çalışıyor gibi oluyor bazı aylar bazı aylar çok çok az birşey alıyorum .şöyle baktığımda kendime kıyafet kozmetik ayakkabı çanta derken aylık 10 bine yaklaşıyor ortalama.bazi aylar daha da artar bir spor ayakkabı bir bot aldım geçen ay ikisi 8 bin oldu .yani değişiyor 
0 oy
önce tarafından
Sen söyleyince baktım canım genelde internetten aliyorum ben 17 18 bin lira arası

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
0 oy
13 cevap 509 göst.
18 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Sedasyyd38 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 936 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 450 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu