+2 oy
283 göst.
önce Aile kategorisinde (4,416 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Kızlar ben bebeğimle güzel fotolar çekmek istiyorum . Pinterest tarzı .Ama fikir bulamıyorum.Eğer sizlerin cektiginiz fotolar varsa fikir vere bilirmisiniz bana .Anneyle olur yalnız olur bebek .

12 Cevaplar

+1 oy
önce (123,023 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
anaa sekerligin kizina baakk 
yok bee benzemiyo senden daha guzel de sen nasi dogurdun kiz oralarda yanina gelen oldumu anan bacin vs vs☺️ yoksa benim gibi tekmi dogurdun aay epidurallimi eski usulmu dogurdun
önce (4,416 puan) tarafından
Sjsjsj ..tek dogurdum anam eşime bile izin vermediler yanima girmeye☹️
Ailem de gelemedi ..dil de bilmiyom .
Rabbim yardim etti ama cok cok kolayca dogurdum ☺️☺️
heee bende tektim ama benim esim girdi doguma hoş ben dogurdum o bayildi ama olsundu☺️ seni en iyi ben anlarim ☺️☺️
Aynen ya ..biz görüntülü konustuk tam doguma kadar ..ben ciglik atiyom esim sakinlestiriyor ..puhaha ..
Redd ediyorum aramayi gene ariyor ....o da doğurmuş kadar oldu inan benden cok stresliydi
dogum hikayelerini okumayi cok seviyorum dun arkadas anlatti o dogumdayken esi yanindaymis adam bi sigara icip gelcem demis gitmis geri donuste odalari karistirip baska dogum yapan ladinin odasina girmis orda dr azarlamis adami falan ama nasi komik anlatti bi dinlesen cok gulerdim sende biz doguruyozda esler daha cok doguruyo☺️☺️☺️
-Reklam-
+1 oy
önce (1,567 puan) tarafından
Size tavsiye temini uygulamasi ile fotoğraf kalitesi artıyor daha güzel oluyor bende Pinterestten çekerim oğlumla gebelikte falanda hep ordan çekmiştim her ay 
Teşekkürler ☺️ deniycem hemen
önce (9,621 puan) tarafından
Remini mi
önce (1,567 puan) tarafından
Evet evet
+1 oy
önce (6,664 puan) tarafından

Ay ne güzel çekmişsin. 

☺️☺️☺️
+1 oy
önce (4,741 puan) tarafından
Ben direk normal foto çekiyorum bebisin çok tatlıymış maşallah 
Sagol canim ☺️
+1 oy
önce (77 puan) tarafından
Maşallah maşallah bir nazar duası ayetel kürsi falan okuyun çocuğa nazar değmesin ben okuyamıyorum
Cok teşekkür ederim ❤️❤️
+1 oy
önce (3,303 puan) tarafından
Oyyy maşaAllah emine çok tatlı Rabb'im nazardan, korusun bebek özledim yaaa öp benim yerime
Sağol canim benim ❤️ yap sende bir tane kız ..ben de doymuyorum bebege ..kokluyorum opuyorum hep ..☺️
Ayy yok kız bende 2 tane var anca büyüttüm dur rahatlıga varayım herkes diyor sen şimdi eve taşınınca yenı eve yenı bebek yaparsın ☺☺ama yok ya yeter Rabb'im hayırlı uzun ömür versin cümlemizin evlatlarına ❤❤
Amin amin canim

❤️❤️
+1 oy
önce (4,113 puan) tarafından
Oğlumun şöyle bir fotosunu çekmiştim teee küçükken bir de cibildak papyonlu var ☺️
Buda güzel..iste böyle guzel güzel fotolar istiyom cekmek☺️
Kız oglun sana cok benziyo
önce (4,113 puan) tarafından
Oğlum kopyam gibi zaten kızım babaya benziyor biraz daha ☺️
+1 oy
önce (1,787 puan) tarafından
Kizz kaci4dim tekrar at foto
Atyom ☺️bak hemen siliyorum ..
Baktinmi
Baktım baktım sile bilirsin
Kiz yazamadım telefon geldi maşallah fıstığıma ❤️❤️
Sagol canim benim☺️☺️
+1 oy
önce (2,247 puan) tarafından
Fotoğrafa yetişemedim ya 
Bak canim hemen siliyom
☺️☺️☺️☺️☺️☺️baktinmi
+1 oy
Bak sadece böyle yapmışım ☺☺o zamanlar kızım da vardı 2 yaş en deli zamanıydı bırakmazdı kı rahat cekeyim
Oyy tatlıs masallah ❤️☺️
Şimdi 5 yaşında yakışıklı paşam ❤❤
+1 oy
önce (1,894 puan) tarafından

Oy maşallah yirim ben bu minnağı yaa Allah bağışlasın çok tatlış resimde çok güzel olmuş <3☺️

Cok sagol teyzesi ☺️
önce (1,894 puan) tarafından
Sende sağol çiçeğim ♥️♥️
+1 oy
önce (10,898 puan) tarafından

Yavrum cocugu surekli *** sikirdim temiz giydiriyosun gulumsedigi mutlu anlarini yakalayip cekiyosun benim oglanin tonla fotosu var senin bu tarz babalar gunun kutlu olsun yazmistim ben onun disinda cicek bocek bulsam icine oturttum dogum gunu ozel gun falan olursa zaten balonu pastasi oluyo avmde bi gulusu durusu yeter gibi gibi birlikte cok cekinemiyoruz cubku cekecek kimse yok babasi bi kac cekti dogal veriyosun efekti guzel bi soz al sana pinterest bebesi :) 

Ay kizima da MasaAllah tu tu tu :)

Nasıl oldun kizz
Emos foto yukledim bak onlara
Ay sormayin kizlar duramadim bugunde ozele gittim 2 kere kamerayla bakti doktor acilde cekildigim rontgeni de gordu cizikler var tahris olmus dedi gargara verdi esim geceyr gidecek nolur nolmaz dedim gittim icim rahatladi en azindan bin tl sikismis cuzdana o cikinca rahatladim
Oglun cok çok tatlı mervem ..sende cok guzelsin bu arada ☺️
Fotolar güzel srn biliyon bu işi birde cekemiyorum diyordun ☺️
Merve kiz maşallah senide gördük:)) oglunada maşallah ❤️ sevindim senin adına cnm
Ay cok sagolun kizlar hep atiyorum ara ara aslinda :) kis emps daha neler cektim bular klasorde olanlar ben buraya foto yukleyemiyorum ya kameradan cekilenler yüklenmiyormus onu fark ettim ss alip atmam lazim ki ugrascak onlarla da bi suru foto diye bu kadar attim ya aslinda cekiyorum eskiden instagramda cok cekerdim de yillar olmus birakali baskalarinin cektiklerinin yaninda benimkiler cok amator geliyo bana ondan beceremiyorum diyorum

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 542 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde AYSGUL. 5821 (633 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 205 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 264 göst.
20 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Docentpapagan (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,507 puan) tarafından soruldu

406,027 soru

12,171,583 cevap

36,639 kullanıcı

...