0 oy
71 göst.
önce Diğer kategorisinde (602 puan) tarafından
Evimin dibinde anaokulu var abla arıyormis gittim görüştüm dedi ki abla yerine temizlik elemanı arıyoruz 

Ama sen muhasebe mezunymussun sen dedi halkla ilişkiler de çalış yarım gün asgari ücretin yarısı 

Evime çok yakın 

Bir oglum dört yaşında dört yaş grubuna koyarız onu dedi diğeri altı yaşında anaokuluna gidiyor anaokulunda iş  başvurusu yaptığım okulun dibi dedi okuldan çıkınca bir iki saat yanına gelir idare ederiz 

Şimdi eşimle konuştum burun kiirin etti 

Dedi işte yarısi sekiz bin ben sana sekiz verim çalışma falan sona dedi neyse okul bitince kadar müsade ederim 

. Adam da diyorki güvenilir eleman arıyorum eğer olursa uzun vade calistiririm yani eşimde gidiyorsan git ama okul kapanana kadar dedi sizce parası azmi yarım gün telefon falan bakıp kayıt yapacam şartlar boyle

4 Cevaplar

0 oy
önce (463 puan) tarafından
Hahaha 8 bini ilk ay veirri sonra sanmıyorum birde neden karşı çıkiyir ben giderdim 
önce (602 puan) tarafından
Ben gidecem sanırım çocuklarım yanımda evime yakın yarım günlük
-Reklam-
0 oy
Kızlar cevap
0 oy
önce (18,583 puan) tarafından
Kanka zaten boş duruon evde

Kendi ihtiyaçların için de 8 bin az deik bence.

Yorulmayacaksinda

Fırat içinde iyi olur bnce

Git derim ben ♥️
Demi kanka ama işte hazirana kadar diyo eşimde
Hazirana kadar ondan sonraya kadar Allah' büyük kanka
Aynen demi
Aynen knka
Hadi hayırlısı olsun şimdiden ♥️
Ariom seni aç müsaitsen
0 oy
önce (18,873 puan) tarafından
Bu iş olmasa başka yerde çalışacak misin peki. Boş duracaksan git çalış. Hem sana meşgale hem çocuklarımla yanyana hem yarım gün. Maaşı az ama asgari ücrete zam geldiğinde tekrar aysrlama yaparlar. Ama 8 çok az . 10 bari olsa 
Calismicam bu avantajlı evimin dibi küçüğü dört yaş grubuna alacak parasız buyukte yabimda kalacak

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 66 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 165 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.
11 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
26 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (260 puan) tarafından soruldu

405,727 soru

12,158,178 cevap

36,597 kullanıcı

...