+1 oy
491 göst.
Aile kategorisinde (753 puan) tarafından
Çalışmıyorum evdeyim. Bugün anaokuluna konuşmaya gittim de gerek var mı herkes bebeğini okula götürüyor mu orda bana gerekli olduğunu söylediler çocuğu fanusa koymayın falan tamam da daha 2 yaşında anne kuzusu dedim büyümüş dedi bana tuhafıma gitti.

Siz olsanız ne yapardınız 

37 Cevaplar

+3 oy
(19,279 puan) tarafından
Hem görüşmeye gidip hem gönderin deyince niye tuhafina gidiyo kız ahdhshs. 2 yaş küçük bence mecburiyet durumu yoksa. Oyun grubu olabilir .
(10,205 puan) tarafından
Ahahahh yaa :D dimi sanki onlar zorla çağırdı arkadaşı görüşmeye :D
(19,279 puan) tarafından
Öyle olmuş sanki ahshdh
(3,073 puan) tarafından
Yok bence 2 yaşında çocukları alıp annesinden ayırmayın demeye gitmiş gibi:))
(19,279 puan) tarafından
Anshdhd güldürdün
-Reklam-
+2 oy
(780 puan) tarafından
2 yaş zorunlu değilsen bence çok erken. ömür boyu bi yerlere gidecek zaten çocuk. bırak biraz anne kokusu alsın bence. ben çalışıyorum babannesi bakıyor. o yüzden 3 buçuk yaşında düşünüyorum ama yarım gün hem biraz babanneyi rahatlatmalık hem de biraz sosyalleşmelik
+2 oy
(618 puan) tarafından
Anaokula gorusmeye gitmen mi onların görüşleri mi tuhaf ben de anlayamadım.
+1 oy
(398 puan) tarafından
Yani çalışmıyorsun zaten 2 yaşında çok küçük asla vermem
+1 oy
(12,936 puan) tarafından
Evdeysen neden yollayacaksın anlamadım 
+1 oy
(635 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi verdiyseniz bence gidebilir yaşıtlarıyla vakit geçirmesi onun için çok çok avantaj. Güvenilir bir yer tercih ediyorsanız yerinde bir karar
0 oy
(6,597 puan) tarafından
Çok erken daha 2 yaşında bebek. 
0 oy
(1,386 puan) tarafından
30 aylık gelişimi için bana aşırı bağlı pedagog kreş önerdi ama ben gondermiyorum seneye 3 yaşında gonderirim daha tam ifade edemiyorumlar ki kendilerini
0 oy
(2,324 puan) tarafından
2 yaş çocuk daha kural bilmez , etkinliklere aman aman katılamaz dur desen durmaz yapma desen yapar, anaokulu kreşe göre daha kapsamlı o yüzden uyum sağlayamaz 
(3,073 puan) tarafından
Kesinlikle 2 2.5 yaş dönemi bence ne öğreniyor öğrenirse. Oradakiler ne kadar anlatabilir çok çocuk arasında. Birebir annesi daha faydalı olur bence çocuğa
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Kreş değil de oyun grubu güzel olur. Her gün 2-3 saat.
0 oy
(125,078 puan) tarafından
benim baby boyum 2 yas olmadan basladiydi kizimda suan 2bucuk ve 1 aydir gidiyo tavsiye ederim
(1,386 puan) tarafından
Valla bende bilmiyorum hangisi doğru hangisi yanlış
malesef belcikanin kendine ait ana dili yok flemenkce almanca ve fransizca konusuluyo haliyle okullarda bu 3 dil ogretiliyo ek olarakda ingilozce ogreniyolar 4 dil oluyo bide turkcede anadilleri 5 dil bilmeleri gerekiyo
(1,386 puan) tarafından
Peki bu çocukların nasıl kafası karışmıyor arkadaş
(3,073 puan) tarafından
Kız çocuklar 4 yaşında hafız oluyorlar onların zekaları beyinleri şuanda bizden iyi. Söylediğin birşeyi acayip dikkatli dinliyorlar ve unutmuyorlar. 1 2 kere dinleyerek dua öğreniyorlar maşallah
karismiyo mesela turkcede siyah flemenkce zwart ingilizce black cok mantikli bi sekilde ogretiyolar okulda bu siyah ama bunun adi hem siyah hem zwart hem black gibi
0 oy
(3,977 puan) tarafından
Kızım da 3 yaşında yaşıtı olan binadaki bütün çocuklar gidiyor, bunu doğru bulmuyorum ben. Yıllarca sürecek zaten bu süreç neden erkenden başlasın eğer anne çalışmıyorsa. 2 3 4 5 her sene aynı şeyi yapmaktan sıkılacak, oyun etkinlik bu böyle devam ediyordu bunca yıl sonunda neden okul zor oldu diye sorgulayacak. Seneye de vermeyeceğim, 5 yaşında gidecek anaokuluna. Hiç de fanusta değil parklara arkadaşlara gidiyoruz, evde zaten okul ortamı var TV ye maruz da kalmıyor eşim de ben de  oyun oynayıp etkinlik yaptırırıyoruz
0 oy
(17,522 puan) tarafından
Sende bu fikir neden oluştu ki konuşmaya gittin çalışılmıyorsa bence de erken tabiki fanusa koyma ama el kadar bebeği de mecburi değilde kreşe yollama üç yaşını geçsin bir kendini bilsin çok uzun okul yılları olacak zaten gerek yok
0 oy
(4,207 puan) tarafından
Benim oğlumda 2 yaşında ama ben götürmem daha çok küçük 
0 oy
(1,972 puan) tarafından
Durun hele bismillah çocuk daha küçük okula başlayınca ömür boyu okulun suratını görecek şimdiden okullu yapmayın yazık günah çocuklara çocukluğunu yaşasin
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Ben yaptım o hatayı sen yapma verme travma oldu oğlumda 
0 oy
(2,437 puan) tarafından
2 yas cok küçük ustelik calismiyorsunda bence kendinden mahrum etme bu yasta. Anne gqyet yeterli eger ilgilenirsen
0 oy
(1,133 puan) tarafından
Asla diyorum bir egitimci olarak. 2 yaşındaki bir çocuğun yeri annesinin yanıdır,anne sevgisidir. Bir daha bu günleri istesenizde bulamayacaksınız. Oğlum 2bucuk yaşına gelinceye kadar çalışmadım ara vermiştim. 2 buçuk yaşına gelince işe başladım babannesi baktı onda bile yavrum o kadar zorlanmıştı ki üzüntüden sürekli hastalanmıştı 1 ay arkamdan ağlamıştı. 4 buçuk yaşında bu sene okula gidiyor ve tam ideal zaman diliminde. Eğer bakacak kişi yoksa çalışıyorsan 3bucuga inebilir bu durum ama 2 yaş daha çocuk bile değil bebek yani sütten bile yeni kesiyorsun ne acelesi var ki bence etrafı boşver zaten ömür boyu okuyacak
0 oy
(2,790 puan) tarafından
Onun suan sana ihtiyaci var sadece baskasina degil omru boyunca yillarca okuyacak zaten birak seninle vakit gecirsin
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Çalışmıyorsun evdesin neden anaokuluna kınuşmaya gittin anlamadım daha meme emme yaşları yapmayın yazık ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 440 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
8 cevap 311 göst.
0 oy
6 cevap 186 göst.

407,238 soru

12,223,992 cevap

36,824 kullanıcı

...