+1 oy
521 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (848 puan) tarafından
Çalışmıyorum evdeyim. Bugün anaokuluna konuşmaya gittim de gerek var mı herkes bebeğini okula götürüyor mu orda bana gerekli olduğunu söylediler çocuğu fanusa koymayın falan tamam da daha 2 yaşında anne kuzusu dedim büyümüş dedi bana tuhafıma gitti.

Siz olsanız ne yapardınız 

37 Cevaplar

0 oy
(11,497 puan) tarafından
Daha 2 yaşında anne kuzusu madem neden görüşmeye gittin ki bence de öyle 2 yaş bebek daha anasının kokusunu almalı 
-Reklam-
0 oy
(2,027 puan) tarafından
Niye görüşmeye gittiniz o zaman
0 oy
(10,395 puan) tarafından
Calişmiyosan 2 yaş için gerek yok anaokuluna ama haftada bir iki gün bir iki saat oyun grubuna goturebilirsin. Çocuğun sosyalleşmesi için. 
0 oy
(10,258 puan) tarafından
Bencede doğru söylüyorlar canım hatta gec bile kalmıssın doğar doğmaz göndermeliydin :D
0 oy
(7,273 puan) tarafından

Benim çocuk  5 yaşında çıktı daha anaokulu e devletten :blink: 2 yaşındaki çocuk bebe daha bacım. Kreşe verebilirsin ama okula olmaz. 

0 oy
(2,056 puan) tarafından
Benim kızım 2 yaşında mecnuriyetten başladı şimdi 2.5 yaşında ben mecbur kalmasam en erken 3 yaşında düşünmüştüm hep gerçekten çok zorlandı 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Ben 3.5 yaşında vermiştim çocuğa travma oldu resmen geri aldım hemen en ideal yaş 4-5 ve 5 yaş 2 yaş daha bebek. Onlar para için 6 aylıkken bile alır öyle derler o çocuk eğitim alacak yaşta değil size ihtiyacı var. Hemde bunu bi çocuk gelişimci olarak yazıyorum sakın sakınn
0 oy
(4,350 puan) tarafından

Ay sacmalamasinlar ya bu da yeni moda cikti 2 3 yasinda neyse krese gidiyo yok sosyallesiyomusta gelisimine katkisi varmis. Ben buyuk oglumu krese mrese vermedim. 5 yasina kadarda tekti. Evde anaokulundan bin kat daha iyi aktivite ve ogreti yaptim 5 yasinda direk anaokuluna basladi. Tabi evde degildik sadece anane babane gidiyoduk, komsularin cocuklarla oynuyodu, haftasonu sinema tiyatro veya baska bir cocuk etkinligine gidiyoduk. 4 yasinda da yuzmeye yazdirdim 2 gun halada gidiyor suan 7 yasinda olacak. Ben zaten kendimde aktif bi insanim. Aktif olmak sosyallesmek sadece kresle olmuyo ki.

Zaten bu cocuklar universiteye de giderse 22 yasina kadar okucak. Biktirmanin anlami yok. Anneye ihtiyaci var suan. Bizim komsu oyle 3 yasinda vermis cocuk oyun oynamaktan 1. Sinifa adapte bile olamamisti.

Tabi bu dediklerim evde olan anneler icin, mecburiyeti olanlara lafim yok.
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Ben mecbur kalmadigim sürece göndermem 

Çok küçük bana gore
0 oy
(29,199 puan) tarafından

Yani iki yaş çok küçük ne gerek var ki

0 oy
(7,742 puan) tarafından
Kapıya gelen müşteriye ne demelerini bekliyordun (⁠≧⁠▽⁠≦⁠) 4-5 yaş öncesi bana mantıksız geliyor 
0 oy
(5,118 puan) tarafından
Nıye gittin o zaman konusmaya. Burdan linç yememek ıcın mi söylüyosun tuhafıma gitti dıye
0 oy
tarafından
2 yas cocuk ne fanusu bacim al koynuna baska biseye ihtiysci yok onun kresler tabiki oyle diyecek her cocuk bi para 
0 oy
(850 puan) tarafından
Yapmayın Allah aşkına 2 yaş ne demek bebek o daha bebek. Anlamıyorum bu erkenden anaokuluns gönderme hevesini . Bu yaşlarda en çok sana ihtiyacı var. Zaten büyüyünce hep gidecek okula . Bırak bebeğin senle büyüsün sefkatinle ilginle. 
0 oy
tarafından
İki yaş çocuk kendini bilmezki anasınıfı ne yaa 3 buçuk yaşında oğlum kreşe bile cesaret edemiyorum 
(848 puan) tarafından
Sadece ortamı göriyim diye gittim sanki herkes bebeğini oraya götürmeli gibi konuştu bana da saçma geldi dedim benmi ilgisiz bi anneyim ama yorumları okuyunca rahatladım
0 oy
(931 puan) tarafından
Oyun grubuna götürürdüm. Mecburiyet yoksa şayet, 3 yaşından önce erken geliyor bana 
0 oy
(912 puan) tarafından
Ay hayır ya sacmalamayin bebeğin ne işi var anaokulunda onun yeri annesinin yani

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 446 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 60 göst.
0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
8 cevap 320 göst.

409,901 soru

12,323,801 cevap

39,044 kullanıcı

Kategoriler

...