0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (957 puan) tarafından

image

merhaba hanımlar bugün bebeğimi kalça çıkığı için ortopediye götürdük tıp 2a denildi fakat bu ölçülerde sorun yaşayan hiç bir kimse görmedim 3 hafta sonra kontrole getirin bu durumu yaşayan bilen var mı bilgilendirdi beni

7 Cevaplar

0 oy
(738 puan) tarafından
Genelde kalça çıkığı varsa iki bez üst üste takmalarini söylerler. 
(957 puan) tarafından
3 hatta sonrs kontrol dedi doktor bir sorun yok dedim değil mi yok dedi ama neden tip 2a denildi
(738 puan) tarafından
O zaman bir sorun yoktur canım sağlıkçı değilim , pek bilgim yok. Yine de postun üstte kalsın.
(957 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim ❤️
-Reklam-
0 oy
(738 puan) tarafından
Post yukarı 
0 oy
(957 puan) tarafından
Bilgisi olan yok mu 
0 oy
(266 puan) tarafından
Biz kalça cikikligindan alçıya alındık ama ölçüsünü hatırlamıyorum bu yazıyı nerden buldunuz bende bulabilirsem bakarım çift Bez tak sen yinede
(957 puan) tarafından
Ultrason sonucundan baktım
0 oy
(2,468 puan) tarafından

image

bak bizim de böyle çıkmıştı ama 3 hafta sonra götürdüğümuzde sorun yok denmişti çok şükür 
(957 puan) tarafından
Bana kağıt vermediler ben ultrason sonucundan bakıp çektim
(2,468 puan) tarafından
Ben almıştım değerlerimiz ortalama aynı doktor 60 ve üstü olmalı ama siz çok yakınsınız diye çift beze de gerek yok demişti hatta kesin geçer demişti bende çok korkmuştum 3 hafta sonra götürdüm şükür sorun yoktu eminim sizinde öyle olur sizin değeriniz bizden yüksek hatta
0 oy
(7 puan) tarafından
Ayni durum bizim kızımızda da olmuştu. Çok önemli olmadığını ve genelde kiz bebeklerde daha çok karşılaştıklarını soylemisti doktorumuz. Biz onun önerisiyle çift bez bağladık. Şöyle ki; alta kendi numarası neyse o bezi bağladık üstüne de bir numara büyük bezi bağladık. Bir ay boyunca bu şekilde ilerledik. Bir de kundak yapıyorsanız yapmayın. Kundak yapmakta tetikliyormus bu durumu.. Bizim bir ay sonra normale dönmüştü ultrason sonucumuz.

Gecmis olsun...
(957 puan) tarafından
Hiç yapmadik kundak benim erkek bebek belki boyi kısa ondan böyle çıkmış olabilir 3 hafta sonra tekrar kontrol dedi
0 oy
(336 puan) tarafından

%60  normal kabul edilir seninki 59 çıkmış kendiliğinden düzelir büyük ihtimalle korkma

(957 puan) tarafından
İnşallah canım çok dua edin

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.
0 oy
6 cevap 312 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 109 göst.