+1 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (877 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Siyah lekeler var dışta ictede var neden acaba

Buna benziyor 

image

17 Cevaplar

+2 oy
(161 puan) tarafından
Resim atabilirmisniz bakym
(877 puan) tarafından
Yerinde durmuyor ki çekeyim :))
-Reklam-
+1 oy
(2,322 puan) tarafından
Demir ilacı kullaniyor musunuz
(877 puan) tarafından
Hayır sadece balık yağı kullanıyorum
(2,322 puan) tarafından
Çocuk diş doktoruna gösterin bence.
(877 puan) tarafından
Havalar düzelse götürecem insallah
+1 oy
(577 puan) tarafından
Fırçalıyor musunuz?
(877 puan) tarafından
Evet fırçalıyorum çok şaşırdım böyle olmasına
(577 puan) tarafından
Macun kullanıyor musunuz?
(877 puan) tarafından
Evet diş macunuyla yapıyorum ama çocuk diş macunu
(577 puan) tarafından
Ya yanlış fırçalıyorsunuz ya çok paketli gıda yiyor ya da genetik. En doğru bilgiyi çocuk diş hekimi verir. Çocuğunuzun diş hekimi ne diyor?
(877 puan) tarafından
Biz nasıl fırçalıyorsak öyle fırçalıyorum tutulabilir diş macunu aldm E bebekten.

İkinci sine gelecek olursak paketli gıdanın daha ne olduğunu dhi bilmiyorum asla yedirmedim. Görünce istemez çikolata vereyim dıe söylersin peynir ister. Genetikmi bilmiyorum ama
+1 oy
(161 puan) tarafından
Kuzum çürük veya sağlık ocagi verilen kan ilaçları da yapıyor 
(877 puan) tarafından
Ama kan ilaçları 1 yaşında filn bitti
(161 puan) tarafından
Onlar sonrası gösteriyor etkisini doktora gosterin
(877 puan) tarafından
Gösteremiyorum işte, öyle bir yağmur varki burnumuzu dışarı çıkaramayız, bekleyip sonra götüreceğim
+1 oy
(5,316 puan) tarafından
Antibiyotik de yapiyor 
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Antibiyotik çok kullanıncada yapıyor canım benım oğlumun öyleydi ama geçti fırcalaya fırcalaya
(4,721 puan) tarafından
Bizde öyleydık malesef şükür geçti sizin de geçer inşaAllah
(877 puan) tarafından
Teşekkür ederim hangi diş macununu kullandın acaba
(4,721 puan) tarafından
Agartanın kullanıyorum canım agartanın kendı sıtesınden almıştım ama tarım kooperatifdede gördüm çocuk diş macunu görürsün zaten
(877 puan) tarafından
Resim paylaşabilir misin rica etsem oğlum macunu tükürmeyi bilmiyor ben elle suyla hallediyorum
(877 puan) tarafından
Resim yükledim bunun gibu
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Evet canım aynı böyleydi vala hele ön dişler berbattı ne zaman antibiyoti kestik bu macunu kullandım gectı
(877 puan) tarafından
Ay çok teşekkür ederim canım ALLAH razı olsun macunun resmini bırakabilir işn koparatif bana uzak ama trendyoldan sipariş okustururum
(4,721 puan) tarafından
Özelden atayım link canım
(877 puan) tarafından
Aldım kullanmaya başladım inşallah çözüm okur çok teşekkür ederim
(4,721 puan) tarafından
InsaAllah canım şifa olsun Paşa'ya❤
0 oy
(806 puan) tarafından
Tükürüğü yapıyor ana dişleri çıkınca yapmıyor merak etme
(877 puan) tarafından
Anlamdım yani kendiliğinden geçer mi
(806 puan) tarafından
Süt dişleri dökülünce yerine çıkan ana dişlerde yapmıyor yani
0 oy
(1,654 puan) tarafından
16 aylık kızımda da var on dişlerinde sadece doktor çürük değil leke dedi 4 yaşına falan gelince gelin temizleyelom dedi durursa bende fırçalamaya baslayacam
(877 puan) tarafından
Asla durmazlar temizlemeye bırakmazlar
0 oy
(128 puan) tarafından
Benim çocukta da var canm tartar gibi dr götürdüm besin asidinden olur dedi yiyecekleri ağzında bekletiyor mu bide 2 defa fircala sert fircala demişti 
(877 puan) tarafından
Beklemiyor ama fırçalama düzenli değil bizde artık düzenli sabah akşam fırçalıyorum
0 oy
(429 puan) tarafından
Nedenini bilmiyorum ama diş doktoruna götürün bence , benim oğlumda 1,5  yaşında dişinin et kısmının dip yerleri dişin hafif sararmiş acaba neden bilmiyorum
(877 puan) tarafından
Götürecem canım ama esimin izne çıkmasını bekliyorum
(429 puan) tarafından
Eşin ne zaman izne çıkar ki cnm geç çıkarsa vakit kaybedersin, olmadı ailen varsa onla birlikde gidin
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Benim dişlerimde böyleydi küçükken. Doktor bunlar arka kısma geçer büyüdükçe demişti hakikaten öyle de oldu sonra temizlettim. Tükürük salgısı çok olduğundanda olabilirmiş bunlar mesela öyle demişti.
(877 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Antibiyotik kullanimindan sonra olmuştu oğlumda. 
(877 puan) tarafından
Bende o yüzden olduğunu düşünüyorum inslaalh düzenli fircalamadan sonra gecer
(3,084 puan) tarafından
Birsey diyeceğim ama emin değilim bundan oldu diyemem. Şu an geçti. Ogluma organik bir çocuk diş macunu kullanıyordum biraz azalma oldu ama hala karaydi. Bir gün benimkinden kullanmak için ısrar etti. Benimki de orgamikti izin verdim ben de bi kac gun benimkiyle fircaladi ve geçti disleri. Denk mi geldi yoksa benim macun mu ise yaradı bilemiyorum.
(877 puan) tarafından
Şuan burdaki birinin tavsiyesiyle agarta aldım inşallah işe yarar, benim oğlum fırçalama sonrası tükürmeyi bilmiyor ağzını ben peçeteyle siliyorum o yüzden yutulabilir diş macunu kullanıyoruz
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Dişlerini düzenli fırçalıyor mu
(877 puan) tarafından
Düzenli derken işte 2 günde 1 filan
(3,339 puan) tarafından
Düzenli her gün demek hatta sabah akşam fırçalamak lazım yani biz öyle yapıyoruz bir lekesi bile yok kızım 3 yaşında
0 oy
(567 puan) tarafından
Aynı kaşıkla yiyor musunuz yemeği. Misal onun yiyeceğinin sıcaklığını tadını vs. anlamak için onun kaşığıyla siz tadına bakıyor musunuz. 
(877 puan) tarafından
Evet bakıyorum canjm
(567 puan) tarafından
Sizin ağız floranızla bebeğinizinki aynı olmadığı için dişlerde çürümeye sebep olur. Bu konuda dikkatli olun. Sebebi budur diyemem Allah bilir... Ama bu da etken. Geçen doktor videosu izledim çürüme sebebi diyordu,fikrim değil bu arada yanlış anlaşılmasın.
(877 puan) tarafından
Bende aslında öyle bir videoya denk geldim artık dikkat edecek teşekkür ederim canım
(567 puan) tarafından
Rica ederim, sağlıkla büyüsün inşallah
0 oy
(877 puan) tarafından
Kızlar güncelleme yapıyorum diş doktoruna götürdüm oğlumu normal olduğunu ağzında yemek kalıntısı kalınca olabileceğini ve zaten süt dişler hepsi dökülecek ddi hicbirsey yapma sadece yemekten sonra fırçala 
0 oy
(909 puan) tarafından
Antibiyotikler ve nebilüzatör içine eklenen hava ilçaları yapar eğer başka bir sebep yoksa düzenli bakımda yapıyorsanız. Diş macunu olarak sensodyn kullanın onun içinde çocuklara uygun dozda florür var çürükleri engelliyor bizim doktorumuz onu önermişti genetik çürükleri bile geciktirir demişti biz ondan kullanıyoruz 
(877 puan) tarafından
Benim oğlum tükürmeyi bilmediğinden ağzından peçeteyle temizleyiyorum o yüzden yutulabilir olması şartt. Götürdüm bugün doktor korkulacak bise yok ddi. Normal olabilir ddi ekstra bis yapamaya gerek yok dddi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ...H&E... (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 50 göst.
+2 oy
7 cevap 125 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.

408,339 soru

12,267,677 cevap