0 oy
46 göst.
önce Aile kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba hanımlar

Bebegim 6 aylık. Bir ay önce ertes72 kullanmak zorunda kaldım ve zmani gelince regl oldum. Regl olunca cerezatte dogum kintrol hapina başladım ve bu ay regl olmadım normal mi bu durum? Ya da bu ilacı kullanırken grbe olma ihtimali var mi? Yasadiniz mj bunu ? Kafam da kalbim de hiç rahat değil. 

2 Cevaplar

0 oy
önce (446 puan) tarafından
Doğum kontrol haplarının tam koruması bir ay dolduktan sonra başlar. Bu kadar korkuyorsanız birden fazla yöntem ile korunun
önce (2 puan) tarafından
Tabiki birden fazla yöntemle korunuyoruz ona rağmen acaba mi diyorum  eşim o kadar emin ki kuruntu yapiyosun öyle bisey yok diyo.
önce (446 puan) tarafından
O zaman kuruntudur ensişe etmeyin :)
-Reklam-
0 oy
önce (207 puan) tarafından
Yani hapa tek başına nasıl güveniyorsunuz. Hap+ geri çekilme yapsanız bile yine ihtimal var. Kaç  Gün gecikti?
önce (2 puan) tarafından
Cerezatta emziren anneler için kullanılan bir hap hiç regl olmama ihtimali de varmış ama yine de  geriliyo insan. Ayrıca ben doğumdan önce yıllarca hapla sadece hapla korunduğum halde olmadı. Suan dediğiniz iki yöntemle korundugum halde olur mu bilemiyorum? 8 gün gecikti
önce (207 puan) tarafından
Benim de bu ay 8 gün gecikti. Ve emindim olmadigima. Çünkü prezervatif+ geri çekilme idi. Bir test yap bence. Hem üstündeki stres de kalkar
önce (2 puan) tarafından
Geberiyorum stresten sütüm azalcak diye  korkuyorum artık. Bunarada kime baksam herkes de bir gecikme oldu havadan mi acaba diye de düşünmüyor değilim.
önce (2 puan) tarafından
Bir de belki abarttigimi düşüneceksiniz bilmiyorum ama inanın bana test almaya bile korkuyorum kirunmamaa rağmen..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
2 cevap 40 göst.

405,935 soru

12,167,614 cevap

36,631 kullanıcı

...