0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 1 yaşında telefonu kulağına tutup konuşuyor resmen gel gel şeker mama fln dio baba mama dio bunlar normal mı evet tamam ben onla oyun oynarken alo baba mama getir diom ondan oda öyle diodur da ne bilim misal dün AVM gitik orda eline telefonu verdim agliodu diye eline telefonu alıp kulağına koydu o şekilde baya yürüdü alo gel gel dio hekrse bize bakıp gülüyordu yani normal mi bu durum:)) 

Maşallah diyim de konuşuyor çok şeyi 

Kelimleri... Baba anne nene şeker mama su şeker Ayşe abi abla kedi hav hav hatırladığım bunlar bu kelimeleri söylüyor normal mi gelişiminden bi sıkıntı var mı.:))

9 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
Gayet normal :)
-Reklam-
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Gayet normal. Benim küçük oğlum 9 10 aylıkken anlaşilir şekilde baba anne köpek falan diyordu :) büyük tam tersi geç konuşmuştu 
0 oy
(12,583 puan) tarafından
normal canım. gündelik eşyaları amacına uygun kullanmayı öğrenmiş. kelime olarak da iyi. anne baba gibi basit 2-3 kelime söylese yeter yaşında 
0 oy
(11,367 puan) tarafından
Gayet normal ve güzel ilerliyorsunuz canım. Benim kız da 1.5 yaşında artık şarkı ezberlemeye başladık. Bişey anlatırken biz gibi el kol haraletleri yapıyor heyecanlı heyecanlı 
0 oy
(161 puan) tarafından
Ne guzl işte kuzum.milletin çocuğu daha geç konuşan var maşallah 
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Normal canim 1 yas bebek gelisimi gosteriyo. 
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Normal tabikide benimde kızım aynı dediğin gibiydi çabuk gelişti şimdi 2 bycuk yaşında almanca Türkçe İngilizce renkleri sayıları h******isimlerini biliyor 

Sende öğretmeye başla çabuk kapıyorlar 
0 oy
(29,049 puan) tarafından

Normal bir durum aksisi olsa bile her cocuhu ve gelişimi farklı kıyas yapmamak lazım 

0 oy
(13,707 puan) tarafından
Maşallah prensese yok canım normal

Benim kız geç konuştu ama oğlun bir yaşına girecek anne baba dede ma gel abla diyor bunları bilinçli olarak söylüyor bir de soyledigin kelimeyi tekrarlıyor hoşuna gittiklerini

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
+3 oy
10 cevap 158 göst.
0 oy
7 cevap 133 göst.

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı