0 oy
29 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (341 puan) tarafından
Kızlar dizimin arkasında ağrı ve ayağımda uyuşma vardı gittim hastaneyr doktor diz arkanda bağ doku hasarı olmuş dedi düşme çarpma olmadı ev yeni taşıdık çok yoruldum onda  galiba bana ilaç falan  vermedi egzersiz verdi 10 gün yap geçmezse fizik tedaviye git dedi dizimi de diğeri gibi tam açamıyorym hem ağrı oluyor hem bişey engelliyor sanki bi güçsüzlük değişik ayağım başına gelen var mu başta hastaneye gitsem mi acabs

1 cevap

0 oy
(682 puan) tarafından
Valla aynı şey bendede oluyor bir kaç gündür henüz Dr gitmedim ama sol bacağımda daha çok uyuşma his kaybı var ağrı öyle çok değil bende zorladığımı hatırlamıyorum birde ben randevu alıp gidiyim 
(341 puan) tarafından
Evet bana doktor dedi ayağıma bakmadan önce bel fıtığu olabilir diye çünkü benim belimde çok arıyor hemde dizimin arkası şiş ağrıyor doktor dedi dizinin arkasından geliyo ama pek ilgili gelmedi
(682 puan) tarafından
Bazı doktorlar ilgilenmek istemiyor bende denk geliyorum çoğu zaman bende bı randevu alıyım da gidiyim bakalım ne diyecek
(341 puan) tarafından
Madem böyle durum var kaç gündür niye almadın kız ben hemen aldım iki güne  :)
(682 puan) tarafından
Bilmem önemsemedim şuan bile var sol bacağımda uyuşukluk his kaybı ama ağrı çok yok
(341 puan) tarafından
Belin ağrıyorsa ordan geliyor olabilir git bakıl aksatma ayak bu öyle bişey ki
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
0 oy
5 cevap 109 göst.
9 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 190 göst.
23 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ezber (213 puan) tarafından soruldu

406,124 soru

12,175,903 cevap

36,652 kullanıcı

...