0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,579 puan) tarafından
Kızlar selam bebeğim 1 yaş. Göbek deliği bugün kızardı sarı çok ince bir kabuk gibi birşey vardı yıkayınca kayboldu ama hafif kızarıklığı da indi fakat o sarı kabuk önce çizgi şeklinde yine oldu ve hafifçe de kızarık. Bu normal bir durum mu. Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki enfeksiyon gibi koku geliyor burnuma. Doktor görmeli mi sizce. Bugün akam fark ettim acilde çocuk doktoruna gonderecegi için goturmedim ama yarın yine bir götüreceğim. Temizle falan dediler ama ellemeli miyim bilmiyorum yarına kadar yapabileceğim birşey var mı yaşayan varsa bilgi verebilir mi

2 Cevaplar

0 oy
(59 puan) tarafından
Bende burda durayım ya aynı sorunu bende yaşadım iki gün önce benim bebeğimde bir yaşında 
(1,579 puan) tarafından
Allah Allah neden olur ki yenidoğandan değiller enfeksiyon kapar mi durduk yere bilemedim. Bu ara iki günde bir yıkıyorum acaba ondan mı. Her gün yıkıyodum soğuk diye iki güne bir yaptım acaba o mu sebep
(59 puan) tarafından
Valla inan bilmiyorum ki bende yaşıyorum bu problemi pek üstüne düşmedim ama korktum açıkçası çünkü göbek çok hassastır hemen enfeksiyon kapar. Ama bence banyo vakti ile ilgisi yok ya.
-Reklam-
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Yok mu hiç başına gelen 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Halideeslem (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 291 göst.
24 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 162 göst.
26 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Tugce12. (642 puan) tarafından soruldu

414,094 soru

12,462,802 cevap

46,792 kullanıcı

Kategoriler

...