0 oy
126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (499 puan) tarafından
Kızlar beklemiş sararmış lekeler için deterjan önerisi istiyorum karbonat vs denedim rabbit isimli bir deterjan duydum ama memnun olmayanda çok kisi var deterjan önerisi paylaşır mısınız 

5 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından
Sarıgüç sıkıp iki çitile, azıcık sıcak suda da beklet sirkeli karbonatlı. Sonra yıka. Benimkiler öyle geçti.
(499 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(332 puan) tarafından
Çamır sodası ve hypo markalı çamaşır suyuna bastım beyazları sıcak suda çitileyip beklettim sonra makineye attım çoğunluk olarak temiz oldu 1 2 kıyafeti hafif belli oluyor
(499 puan) tarafından
Çok sağolun deneyeceğim
0 oy
(573 puan) tarafından
Sabunu rendeledim kaynar su döktüm bastım içine çitiledim 1 gece kaldı sonra 40 yıkandı temizlendi bunlar renkli sararanlar içindi beyazlar içinde çamaşır suyu döktüm onlar da tertemiz oldu bebeğimin elbiseleri hazır 
(499 puan) tarafından
Yesilmi beyaz sabunmu
(573 puan) tarafından
Beyaz banyo sabunu
0 oy
(267 puan) tarafından
Ben de onun için rabbit sipariş verdim deneyeyim yaxarim sana
(499 puan) tarafından
Cok iyi olur sağolun ya
0 oy
(687 puan) tarafından
E bebekte toz leke çıkarıcı var o çok iyi geldi ben ikinci bebeğime büyük oğlumun kıyafetlerini hazırlarken bazıları kusmukluydu o leke çıkarıcıyı gördüm aldım sıgu kanatıp içine 2.3 yemek kaşığı koydum akşamdan sabaha kadar durdu sonra çamaşır makinesine atıp yıkadım geçti hepsi 
(499 puan) tarafından
Memnun olmayanda çok kisi olmus lekeleri geciriyormu gercekten
(687 puan) tarafından
Ben memnun kaldım kakaları kıyafetleri bile geçirdi beklemiş lekelerdi hepsi de hala kullanıyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 5,556 göst.
27 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Lady Curly (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
0 oy
5 cevap 196 göst.

408,407 soru