+1 oy
882 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Karşı binam kızlar mahalle arası ve bu saat oldu kızlar dışarda arabalar gelmiş büyük ihtimal erkek arkadaşları yolun ortasında sarılıyorlar 3 4 erkek filan geliyor ğeçen komşum cimere şikayet edecem filan dedi seslere geliyor bide çoçuk odalarımız odaya bakıyor bende sen bilirsin  dedim siz olsanız şikayet edermisiniz

22 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Ay şikayet ederdim ben de. Fuhuş kapısı değil . Öğrenci yurdu ya. 
(715 puan) tarafından
Uzumlukekim, sen kendin KYK. Yurdunda kalmadığın için bilmezsin. Saat 23.30 KYK son giriş. Gayet de makul bir saat. Gece 2/3 değil ki. Hem ses de yok. Velev ki sevgilileri, zaten sarilmanin ilerisinde alenen bir durum olamaz olsa bile oradaki güvenlikler devreye girer. Sizinki kusura bakmayın ama tamamen bilgisizlik. Lafa gelince en müslüman siz ama en çok yadirgayan da siz. Ayrıca sizin de evlatlarınız var olacak belki, insanları kinamadan önce iki kez düşünün. Fuhuş kapısı vs ne demek oluyor ya. Ben de KYKda okudum sevgilim kaç defa bıraktı beni . Zatrn son saatlerde ister istemez kalabalık oluyor. Sonra da biri gelip diyor ki fuhuş kapısı mi :))) şaka gibisiniz gerçekten.
tarafından
Sevgilin bırakır alır olabilir . Lafa gelince en müslüman benim ne demek.?
Üniversite hayatını eğitim yeri dışına taşıyan öğrenciler var . Üniversite ortamları fuhuştan farksız evet . Cinsel birliktelikler , hamile kalanlar , her türlü haltlar üniversitede oluyor . Herkes aynıdır demiyorum. Ama çoğu öyle . Yurdun önüne gece 23.30 da sevgilileri gelip sarılıp koklasiyorlar ise sohbet ediyorlarsa ollaz tabi . Aile var çoluk çocuk var . Gitsinler kendi özel alanlarinda ne günah isliyorlarsa islesinler . Herkesin yaşam biçimi farklı . Biz böyle görmedik bize karşı böyle seyler
(715 puan) tarafından
Ağzım açık okudum yorumunuzu.
tarafından
Niye ağzın açıkta . Şahit olmadın mı hiç bunlara .
(262 puan) tarafından
Yummy yum doğa dvm misin sen merak ettım
-Reklam-
+6 oy
(2,571 puan) tarafından
İyide sizene bundan. Kime kim gelmiş falan. Gece 12'den sonra toplumsal düzeni bozacak bir olay olursa polis çağırabilirsiniz. Ama reşit bir genç kadını erkek arkadaşı arabayla bırakıyor diye şikayet edemezsiniz. Dağda yaşamıyoruz üzgünüm, herkes herkese saygı duymak zorunda
(63 puan) tarafından
Evet ben yazdım buraya ama rahatsızım bende şikayet edeceğim gibi şeyler demedim ve rahatsız da değilim cümlemin sonunu okuduysan eğer siz olsanız şikayet edermisiniz dedim ayrıca burası TDK sitesi değil böyle küçük yanlışlar  olabilir  ne abartmıssın okunmayacak birşey de yazmamışım insanları neden hemen böyle küçük bir durumda  küçümseme peşindesiniz siz ve sizin gibi insanlar gerçekten aklım almıyor genede yorumunuz için teşekkürler iyi akşamlar dilerim
tarafından
Pembesever  o kadar haklısın ki özgürlük diye diye  bu hale geldi.
tarafından
Nur a katılıyorum kimsenin kocasına bakmasınlar da istedikleri arkadaşları ile beraber gezsinler ++
tarafından
Nur hanım evet Türkçemize dikkat edelim yaban zeka değil canım yapay zeka denir ona
(242 puan) tarafından
Aynı görüşte olmanızı beklemiyorum konu toplumu alakadar etmese elbette beni ilgilendirmez istedikleri gibi günah işleyip cehenneme yol tutabilirler benim anlamadığım siz çocuğunuzun ailenizin yaşadığı sokaklarda bu tür şeyler görmekten rahatsız olmayabilirsniz post sahibi de olmuyormuş zaten rahatsız olanları eleştirme dağda yaşamıyoruz üzgünüm deme hakkını nerden buluyorsunuz madem saygıdan bahsediyorsunuz önce siz saygı duymayı öğrenin ayrıca eğitim alan özgür bireylerin derdi açıkça belliymiş ki pek de eğitim almak için orda olduklarını sanmıyorum aleni olarak yapılmadığı sürece ki post sahibi aşk yaşıyorlar dediğine göre baya aleni en başta dediğim gibi cehenneme kadar yol alabilirler. Son olarak ne yazdığınız belli değil TDK dan bahsediyorsunuz yanlış yerdesiniz burası sadece annelerin sohbet dedikodu bilgi vs paylaştığı bir uygulama kimse klavyesinden dilekçe yazmak zorunda değil
+4 oy
(715 puan) tarafından
KYK son giriş 23.30 . İsteyen istediği ile gezer, tozar. Komşu çok istiyorsa evini taşısın. 
+3 oy
(829 puan) tarafından
Ben etmem hiç karışmam hiçbiri çocuk değil kendi hayatları bannae
(63 puan) tarafından
Orası öyle ben şikayet etmem yani aklıma bile gelmedi ğeçen laf arasında söyledi komşum
(829 puan) tarafından
Yok canım banne sanki çevremizdeki ker çok mu iyiler karışmam valla
+3 oy
(1,863 puan) tarafından
Etse bir şey değişmez ki canım.

Maalesef gençlerimiz öyle bir hal almış ki ne helal ne haram biliyorlar. Allah hidayet versin hepsine
(63 puan) tarafından
Amin canın birde aile mahallesi yani gün içerisrde de geliyor araba kızlar arabaya biniyor filan değişik takip etmiyorum asla ama evimin önü oğlumu dışarı çıkardığımda mecbur görüyorum
(1,863 puan) tarafından
Görünür tabi ki canım bunu çekinerek söylemen gerekmez
+2 oy
(795 puan) tarafından
Kimsenin hayatı kimseyi enterese etmez. Gece geç saatlerde böyle bir şey zaten yapamazlar yurt giriş çıkış saatleri var . 
(63 puan) tarafından
Şuan neredeyse bütün kızlar dışarda ama telefonla konuşan erkek arkadaşları ğelen var
(795 puan) tarafından
23.30 diye biliyorum giriş saatlerini
(63 puan) tarafından
Hee öyleyse ben bilmiyordum saatleri
+2 oy
(3,941 puan) tarafından
18 yaşını geçmiş insanların ne yaptıkları beni hiç ilgilendirmiyor. Şikayet etmem onların hayatları sonuçta. Haaa çok ama çok aşırı bir ses olsa şikayet ederim onun dışında sariliyorlar felan beni ilgilendirmez
(63 puan) tarafından
Yok kız bence o kadar ses olmuyor ama bence komşum daha çok erkeklerin ğelip gitmesinden rahatsız
(3,941 puan) tarafından
Yapacak birşey yok malesef ne kadar sikayet ederse etsin emin ol inadına gelirler bilerek seste yaparlar komşun yüzünden sizde yanarsınız :))
(63 puan) tarafından
Oda doğru
+2 oy
(651 puan) tarafından
Şikayet için belli bir saaten sonra aşırı ses, gürültü olmalı. Yoksa kim gelip gidiyor kimene...
+1 oy
(291 puan) tarafından
KYK da bahçe kapısından tutun blok kapılarına kadr güvenlik var, bahçe kapısında bu saatlerde gürültü yapmalarina izin vermezler bence. Size batmış olabilirler. Ve gençler Allah askiniza onlar bu üniversite hayatlarini bir daha yasamayacak sonrasında o yemeğini sevmediği, odası küçük dediği KYK yinbile ozleyecekler bırakın tadını çıkarsınlar. Şuan bana deseler ki bı 10 yıl daha KYK da kalacaksın koşa koşa giderim
(63 puan) tarafından
Size batmış demek nasıl bir üslup ben rahatsız değilim durumdan beni entese etmiyor komşumun dediğini yazdım ve sonuna siz olsanız ne yaparsınız yazdım önce okumayı ve anlamayı öğrenin lütfen
(291 puan) tarafından
Valla şöyle bir okudum da işine gelmeyen her yoruma ben değil komşumun dediğini yazdım yazmışsın, ben okuduğumu gayet iyi anladım. Rahat bırakın gençleri hayatlarını yaşasın bir iki seneye uslaniyor deli gönül, bide aklıma şu geldi eşlerinizin gözü kayıyorsa da rahatsız etmiştir sizi
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Edince ne olacak ki? Kim ne yapabilir gürültü vs yapmiyorlarsa
(63 puan) tarafından
Sanırım bu kyk yurtlarında belli saatlerde  geçe dışarı çıkılmıyor zaten arabalar erkekler akşam bu saatte geliyor
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Ahahah ben ne yapayım eşim direk kyk yurdunda çalışıyor ☺️☺️

yurdun önü her zaman öyle maalesef çocuğunun büyük yaşlarda sevgilisi var eşim diyo küçücük kızları yaşlı başlı adamlar bırakıyor lojmana gittiğimiz için sık sık üniversiteye gidiyoruz saat 11 oldu mu kapıların önü aşk yuvasına dönüyo hayır öyle tuhaf bi görüntü ki karşında ayak üstü sevişen bir ton çift yurdun kapısında kimseyi aldırış ettikleri yok aşk yaşıyorlar 
(63 puan) tarafından
Yasak aslında bu durum benim bildiğim belli saatde dışarı çıkmak yasak bizimde öyle şuan mahhelmede ğeziyor kızlan telefonla konuşan sevgililiree gelen
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Gürültü yapıp rahatsızlık veriyorlarsa edebilirsin 

Ben olsam ederdim kızım kalsa o yurtlarda edilmesinide isterdim sonuçta oralar denetim altında kuralları var  diye aileler rahatlar Allah hidayet versin ne diyim 
(63 puan) tarafından
Ben rahatsız olmuyorum canım  çoçuk odasını kullanmıyoruz oğlum bizle yatıyor küçük olduğu için komşum rahatsız olmuş hem sesten hemde işte arabaların erkekleren gelip gitmesinden
(6,947 puan) tarafından
O zaman etsin sen rahatsız değilsen senlik bir durum yok
(63 puan) tarafından
Aynen benlik durum yok canım merak ettim yani burdaki bayanlar edermi diye  hatta komşum bana sende et filan dedi şaka arasında ben karışmam böyle şeylere deyince israr etmedi
0 oy
(1,210 puan) tarafından
Bence şikayet edilmeli 
0 oy
(5,169 puan) tarafından
Yurda birşey yapamazsın istediğin saatte çıkabiliyorsun dışarıya kimsede birşey demiyor 
0 oy
tarafından
Bencede edin belediyeye de bildirin zabita gelir uyarir oyle sey mi olur coluk cocuk yetistiriyoruz devlet okusun adam olsunlar diye imkan sagliyo sunlarin yaptigina bak bu saatte sevgili neymis tama genctir ne diyim helal haram dikkat etmiyosa koca koca kizlar zorla yaptiramayiz da edebini de asmasinlar 
(291 puan) tarafından
He evet haklısın sevgilsi oldu diye okumasın adam olmasın dimi, ne cahilce bir düşünce hiç mi gencliginizi yasamadiniz hiç mi bu heyecanı tatmadinız . Bence izin isteğin bir hafta kalın KYK da o kadr güzel.bir hafta yasayacaksniz ki gençleri anlarsınız.
tarafından
Olmasin mi dedim ben once gozunun onundeki yaziyi duzgun oku sevgilisi olmasin mi demisim hrlali harami bilen koca koca kizlar yapiyosa da edebini asmasin dedim bundan sen bunu cikariyosan akli dengenden suphe ederim senin gibi alim olcama cahil olurum daha iyi gecenin ogrenciyse okumaya niyeti varsa gececin 11 12sinde elin adamlariyla sarmas dolas mi olunur oturup ders mi calisilir gunduzler cuvala mi girdi cok biliyosunuz herseye mudahale ediyosunuz bu platfor gercekten sacma sapan krndini bisey zannedenlerle doldu tasti
(291 puan) tarafından
Ne kadar basit insansınız ya,insallh ilerde çocuklarınız o halde olmaz
tarafından
Aynen bi donanimli bilinci ebeveyn sizsiniz zaten cok bossunuz gercekten
0 oy
(15,629 puan) tarafından
Şikayet etseniz ne olacağını saniyorsunuz. Yurda giriş çıkış saatleri belli. Kapı önüne sevgilisi bırakıyor diye ne olacakki. Komşun rahatsızsa taşınabilir mahalleden. 
(63 puan) tarafından
Ben bişey sanmıyorum rahatsızda değilim durumdan beni ilgilendirmiyor komşum rahatsızmış bende buraya yazıp siz olsanız ne yaparsınız dedim bu kadar komşuma gelince de kendi bilir
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Bende kyk da kaldım 4 yıl iceride belli kurallar var asiri yakınlaşma olunca uyarılıyor zaten hafta içi 22 .00 haftasonu 23.00 son giriş saatiydi.o zamanlaer sanki biraz daha edepli yaşanıyordu bazı şeyler illaki erkek arkadaşımız oluyordu ama bu şekilde ulu orta yasamiyorduk herşeyi .şuan sizin durumda şikayet etsenizde birşey olmaz cimere zaten edemezsiniz cimere resmi devlet kurumları şikayet edilir veya devlet memurlari vb. Şikayet edilir öğrenciler edilmez edilsede birşey çıkmaz yani ancak polise edersjniz polis de gelip uyarmaktan başka birşey yapamaz .
(63 puan) tarafından
Komşum boşuna cimere yazacak o zaman
0 oy
(19,507 puan) tarafından
Şikayet etsen de bişey değişeceğini zannetmem. Alenen bişey görülüyorsa video foto bişey çek. Öyle haber ver polise. 
(63 puan) tarafından
Ben şikayet etmiyorum canım ben rahatsız değilim komşum rahatsızmış
0 oy
(95 puan) tarafından
KYK yurdunu bilmem ama olduğum yerin çardaklarında bazen gençler özgürlük adı altında afedersiniz nerdeyse soyunup yapacaklar. Bizde ailecek o çardaklara gidip yemek yer çay içeriz inanın midem bulanıyor yanımdaki kocamdan çocuklarımdan utanıyorum ama onlar utanmıyor zabıta güvenlik kimi bulursak arıyoruz ikisinin ensesinden tuttuğu gibi götürüyorlar belki cezası yok evet ama ailelerinin haberi olacak ve çocuklarının yaptıgını bilecek terbiyesini verecek. Valla ahlaksız yaşayacaksa larda gitsinler köprü altı gibi pis yerlerde yapsınlar aile olan ulu orda çocukların yanında değil. Ahlaksızlıgı özgürlüge sıgdırmışlar yazık
(63 puan) tarafından
Bizde çok denk geldik piknik alında  kuçaklara oturmalar filan  allah hidayet versin bizde güvenlik varsa bilği veriyoruz çünkü öyle yerler aile alanları ama kykya karışmam
0 oy
(11,836 puan) tarafından
Şöyle ki belli bir saatten sonra bağırış cagiris olur,kavga çıkartırlar gelir oğlanın biri bagirir şikayet ederim.hem de yurdu şikayet ederim önlem almıyor diye.ama kim kimi arabasıyla alıp nereye götürdü nereden getirdi banane

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
7 Eylül 2021 Kültür-Sanat kategorisinde 2oğlanannesi (3,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Damla... (736 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selcugum (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 168 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (141 puan) tarafından soruldu

408,430 soru

12,271,582 cevap

37,608 kullanıcı

Kategoriler

...