0 oy
71 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (243 puan) tarafından

Kızlar bebeklerinin için uygun fiyatlı ama kaliteli alışveriş yerleri önerilerinizi bekliyorum. İhtiyacı oldukça ordan tamamlarım eksiklerini. 

%100 Pamuklu ürünler olmasına dikkat ediyorum. Başka kriterim yok.

Bir de biberon için önerdiğiniz bir model var mı?

Biberonu aldıktan sonra sadece uçlarını değiştirerek vakti geldikçe sadece 0-3-6-9-12 aylık uçlarını takarak kullansam olur mu?

Uygun fiyatlı anne yani vs aldığınız bir yer var mı?

Bir de uygun fiyatlı oyuncak aldığınız yerler var mı?

İstanbul şehri için soruyorum eğer konum verecekseniz. İnternet için farketmiyor zaten

1 cevap

+1 oy
tarafından
Ben de bir tane biberon var lansinoh oğlum hiç kullanmadı kullanılmayan yedek uçları da var istersen sana gönderebilirim kargo parası karşılarsan 

Diğer sorularına gelecek olursan instagramda enucuzbebemarket diye bir yer var birde HaydiGiy sitesi lcw da indirimlerle falan baya iyiye geliyor ben oğlumun atletlerini falan ilk başta ilkgünbebe işte bebemarketten falan almıştım bir site daha vardı ama hatırlayamadım 
(243 puan) tarafından
E bebek de inceliyorum çok çeşit var gerçekten ama biraz pahalı e bebek. Lcw daha uygun gibi geldi bana, etiketinde de bebeklere uygun uretilme sureciyle ilgili bilgiler yaziyor hem e bebekte hem de lcwde cok hosuma gitti, ayrıca h&m inceledim biraz da ama %100 pamuk yazmasina ragmen dokusu sert geldi h&m ürünlerinin.
tarafından
Hiç bir tekstil de %100 pamuk yazsa dahi %100 pamuk değildir zaten moda tasarımı okudum ben oradan biliyorum ama H&M markası aslında Türkiye de çok abartılan bir marka yurt dışında bizim LCW gibi bir şey
(243 puan) tarafından
Moda tasarımı okuduysan bir kaç marka sorabilir miyim, modelleri güzel ama pamuk kalitesi alerjik durumlar için çok farkeder mi diye?

Panço, civil, bücürük, chakra bu 4 modelin bebek ürünleri de güzel ama kalitesinde çok farkediyor mu?
tarafından
Pançomun ürünleri kaliteli ama bence değerinden fazla pahalı mesela marka parası da ekliyor üstüne . Civil ben hiç almadım hiç bir deneyimim yok  chakra da güzel ürünleri yumuşak bücürük ilk defa senden duyuyorum
(243 puan) tarafından
Lcw den devam gibi bir de dediğin sayfaları inceleyeceğim
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 91 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yigidim_33 (711 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yaya09. (310 puan) tarafından soruldu