0 oy
130 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,976 puan) tarafından

image

image

kizlar kullanan varmi hangi model kullanisli? kimisi cok mmnun kalmis kimisi dokunsan dusecek kendine hayri yok supurgeyi nasil tasisin demis dik duran standa. duvara monteli olan daha mi iyidir acaba

6 Cevaplar

0 oy
(129,283 puan) tarafından
cok cirkin yaa 
(5,976 puan) tarafından
ha gisi. ya cirkinligi gorselligi pek muhim degil giyinme
dolabimin icinde duracak zaten de ortaligi toplasin parcalarini yeter esasen.:) gozuken biryerde olmucak. saglam dusmeyecek bise olsun yeter
ikiside cirkin bence
(5,976 puan) tarafından
en iyi ne toplar gibiri zivirini . yada parcalarini cekmeceye koysam da supurgeyi kutunun icinden cikan aparatla sadece duvarami assam .
benim buyuk bi dolabim var hepsi onun cekmecesinde  icinde sende dolaba falan koy ama boyle dandij bi aparat alma
-Reklam-
0 oy
(397 puan) tarafından
Kötü duruyor
(5,976 puan) tarafından
en iyi ne toplar gibiri zivirini . yada parcalarini cekmeceye koysam da supurgeyi kutunun icinden cikan aparatla sadece duvarami assam .
(397 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım
0 oy
(3,123 puan) tarafından
Kullanışlımı bilmiyorum ama ikinci daha iyi sanki birinci çok kaba kötü duruyor bence 
0 oy
(991 puan) tarafından
İkinciyi kullanıyorum çok memnunum zaten kimse supurgesini salonun baş köşesinde sergilemiyor cirkinlikten çok işlevselliği önem veririm. 
(5,976 puan) tarafından
aynn benimde yatak odamda giyinme odasi olan dolap var dolap kapagindan iceri giriliyor ufak bi alan utu masa camasirlik supurge falan orda orda durur derli yoplu gozukmez zaten
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Gorumcem duvara asmalı aldı yeni ama monteli mi nasıl incelemedim modelinin de farkında değilim mutfağında çok şık duruyor bence mantıklı.ama model olarak okey diyemicem 
0 oy
(434 puan) tarafından
Canım nasılsın   echer kahveyı aldım basladım kullanmaya   eğer bır arayıştaysan buna bı şans vermelisin senın evınde spor aletıde var  asırı enerjı verıyor  spor yaparsın 
(5,976 puan) tarafından
nezaman basladin ? bakalim bi on gun kadar kullan bana rapor et sonucu hemen alirim. takviye olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 74 göst.
0 oy
5 cevap 108 göst.
+1 oy
0 cevap 22 göst.

408,339 soru

12,267,650 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...