0 oy
58 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar dünden beri alt üst 2 dişim ağrıyor. Hastaneye gitmek istiyorum ama emziriyorum. Emzirdiğim için tedavi ederler mi etmezler mi bilmiyorum. Emzirip tedavi gören var mı aranızda ona göre gideyim?

4 Cevaplar

0 oy
(656 puan) tarafından
Yapma canım ben ilk kızımda tuttum kendimi çürük dişim vardı sıktım kendimi takii emzirmeden kesene kadar iki buçuk yaşına kafar emzirdim ilk kızımı ikincide dayanamadım doğumdan bı dört ay sonra yaptırdım mecbur kalıp sütüm etkilendi kesildi sütüm annem hep derdi o verdikleri uyuşturucu sütü etkiler diye ben dayanamadım yaptırdım ve kızım sadece taş patlasın alti ay emebildi
tarafından
Öyle mi ya? Benim bebeğim 1 yaşında gündüzleri çok olmasa da geceleri emiyor baya tühh
(656 puan) tarafından
Evet canım malesef annem o kadar dedi ben ne alaka diş le emzirmenin diyodum sonunda annemin dediği gibi oldu gercekten sütüm azaldı birden kesildi
tarafından
Sağol canım, inşaAllah çürüme yokturdur ya. :( diş ağrısıda gerçekten çok kötü bir şey.
(656 puan) tarafından
Evet canim ben çok çektim ama keşke o agrimla kalsaydım kızım sütten kesilmeseydi çünkü ilk kızım maşallah hastalık yüzü gormuyoduk ama ikinci kızım inanki sürekli hasta bünyesi çok dusuk
(656 puan) tarafından
Ama yine sen durumuna göre hareket et canım doktoruna da danış herkeste aynı etki olmayabilir
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(13,049 puan) tarafından
hamilelik ya da emzirme tedaviye engel değildir. git tabii ki
tarafından
Randevu da yok 10 gün sonraya var :(
0 oy
(1,903 puan) tarafından
 Gebelikte diş ağrısı çok çektim sonra durdu doğumu bekledim ağrı olmayınca unuttum kızım 7 aylıkken bir tuttu ki hiç bir şey fayda etmedi. Çürümüş 20lik diş ayy ablamda kalıyordum o gece sabah kalk Dr. Gidiyoruz dedi gittiğim gibi Dr. Çürümüş bu çekelim dedi çekti 3 saat emzirmedim sonra emzirdim çok şükür sütümü yada kızımı etkilemedi.  Agri acı 2 günde uçtu gitti o kadar agriyi nasıl çektirmişim kendime anlamıyorum.
tarafından
Doğum kadar sancılı dişte neredeyse
0 oy
(2,190 puan) tarafından
Gidebilirsin canım ilkimde emzirirken gittim şimdi ikinci beş aylık olacak yine gideceğim gayet güvenli emzirmeye zararlı değil. 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim randevu alıp bende gideceğim ama 10 gün sonraya var

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 67 göst.
0 oy
10 cevap 120 göst.
0 oy
9 cevap 193 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu

409,740 soru

12,317,832 cevap