0 oy
32 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (629 puan) tarafından
Kizlar 4 ay önce gorumcemin düğünü vardı kınadı düğünü neyse farklı şehire gittik bende düğün kına için tek bir topuklu götürdüm oda ince uzun topuğu vardı düğünde halay falan derken hep ayağım burkuluyodu topugunda megersem sıkıntı varmış neyse baya burktum orda hep ayağım egriliyodu balık elbisede giymiştim hep onun azizligine uğradım o zaman lar çok agrimiyodu ama bu bir iki aydır ayak bilegim agriyo nasıl desem arada bı basliyo ağrısı üstüne basıp yuruyrbiliyorum fakat mesela bileğimi kıvırıp üstüne oturamiyorum bazen bazen ağrısı çok oluyo bazen hiç olmuyo anlamadım gitti neyse ben randevu buldum bize yakın hastanede iki çocuğum var gitsem mi gitmesemmi kararsız kaldım yani eşim diyoki burkulmadir başka bişi olsaydı siserdi duramazdin agrisindan dikkat et üstüne çok yüklenme geçer diyo ama bazen öyle agriyoki niye hastaneye gitmiyorum diyorum şimdide hafif sızısı var gerekesiz mi acaba gitmesemmi diyorum sizce kritik yada çatlak olsa şişer morarirmiydi ikiside yok bende ama agriyo yani iki çocukla da randevuya nasıl gidicem bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (638 puan) tarafından
Burkulmadan sonra orada ödem oluştuysa şuan o ödem enfekte olmuş olabilir. En doğrusunu doktor söyler gidip göster bence 
önce (629 puan) tarafından
Haklısın canım ama hiç şişlik yok ama ağrı var yani burkulma dört aya geçmesi gerekmez miydi sence
Yarın randevum gidicem inslalah bakalım
önce (638 puan) tarafından
Ödem illaki dışardan görünecek diye bişey yok canım. Benzer durumları hem ben hem kardeşim yaşadık. İltihap giderici kullanınca geçti ağrılar
Yaa anladım canım bı gidetim ne dicekler bakalım
-Reklam-
0 oy
önce (1,182 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah birşey yoktur 
Teşekkür ederim canım
0 oy
önce (4,027 puan) tarafından
Ben kucuk ogluma hamileyken dusmemek icin ayagimla durdurmaya calismistim kendimi, ayagim burkukdu bi sisti ayagim ama oyle bi sisme degil kirildi sandik. Zedelenmis 2 hafta hic ustune basmadim. Sonra basabildim ama 1 sene agrilari oldu. Cocuk 2 yasinda olcam hafif burkulda inanilmaz agriyo. Zedelendigi icin muhtemelen oyle. Cok abanmaman gerek. Yine de icin rahat etsin istiyosan bi ortopediye gorun.
Randevum var bı gideyim bugün yA hiç yoktan neden gitmedim demem
0 oy
önce (3,029 puan) tarafından
Ayy aynı durumda bende varım gecen sene kardeşimin düğünde giydim topuk lu o günden beri ara ara çekiyorum.ama ben hiç burkulmadım ve bilekde değil sağ ayağımın iç tarafı o boşluk olan yer ağrıyor 

Eşimde dedi kırılıp incilecek bi yerde değil ne olmuş olabilir die

Genelde uzun yürüdüğüm zamanlar başlıyor yada ayakta çok durduğumda .bi gidemedim doktora 
Aynı benimde ayakta çok dursam yurudem basliyo sızısı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
5 cevap 135 göst.
0 oy
6 cevap 129 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Busraay (637 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.