0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (11,818 puan) tarafından
Yav kızlar bu durumda telaş etmem diyen varsa vallahi yazsın eleştiriye de açığım.

Bu gün oğlumun kontrolü vardı.bende çocuk hastahanesi çok uzak diye sağlık ocağına götürdüm.doktora durumu anlatırken bende çok hasta oldum sahanda toparlayamadim dedim.1.5 haftadır da ilaç içmeden Dr gitmeden kendim atlatmaya çalışıyorum bitki çaylarıyla.Dr da haliyle gel canim bir de sana bakayım dedi.sirtimi dinlerken soluk verme sesini duyamıyorum filim cekilmen lazım hatta salın ihmal etme hemen bu akşam bir acile git dedi ve kaşeli sevk kağıdı verdi neden şüphelendiğini yazan.hastalik ciğerine zarar vermiş olabilir dedi ve ben tam bir sene önce bu sebepten babamı kaybettim. O kadar telaslandim ki .doktorumun dediğini yaptım ve hemen acile başvurdum.acildeki Dr baktı.filim cektirdi.elhamdurillah ki birşey yok doktor hanım yanlış teşhis koymuş dedi.ama sonucu alana kadar yüreğim agzimda bekledim.cikinca sevinçle annemi aradım.hadi kızım iyi demek yerine,yok efendim zaten birşeyin yokmuş telaş etmişim ,orada zaten olmasam da hastalik kapmisim .şimdi orada zaten kaptın diyor bana.sen telaslisin böyle birşeyin yok Dr gidiyorsun diyor. Allah askin ben mi şimdi burada problemli tarafım ?

14 Cevaplar

0 oy
(791 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bazı anneleri anlayamıyorum bir anne evlattan daha çok evham yapar aslında … 
(11,818 puan) tarafından
Yok eleştirdi de eleştirdi.ben o kadar sevindim ki birşey çıkmamasına
(791 puan) tarafından
İnsan üzülüyor evet böyle olunca üzülme diyemeyeceğim ama sana diyeceğim şey şu eminim sen annen gibi olmazsın çünkü postlarını okuyorum bazen ve ne kadar çaba gösterdiğini görüyorum evlatlarına karşı yani bu yönden sevinebilirsin . Bu arada çok sevindim gelmiş geçmiş olsun . Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
(11,818 puan) tarafından
Amin canım zaten bu konuda çok yaralıyım.kac yaşımda babamı kaydenince neler hissettim.insan bir an kendi evlatlarini neler yaşayabileceğini düşünüyor
(791 puan) tarafından
Allah kimseyi yetim öksüz bırakmasın . Çok zor empatisi dahi kalbimi acıtıyor yaşayanı düşünemiyorum … başın sağolsun ❤️
(11,818 puan) tarafından
Sağol canım.4 gün sonra babamın birinci senesi olacak
-Reklam-
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Bu konuda babanı kaybetmissin. Telaş yapman gayet normal bence.
(11,818 puan) tarafından
Yani bir de hemen git diyen bir Dr.
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Çok şükür.  Bişey çıkmamış kuzu senin korkman normal . Annenin öle tepki vermesine bende şaşırdım 
(11,818 puan) tarafından
Yani hadi yavrum bak korktuğun gibi olmadı.o doktor da seni boşu boşuna teleslandirdi.korkmana mi üzüleyim o radyasyonu almana mi üzüleyim diyeceğine.aninda eleştiriye geçiyor.ben adaklar adadım temiz çıksın doktor yanilmis olsun diye.
(1,276 puan) tarafından
Ne diyim ki insanın annesi bile olsa bı zaman sonra anlam veremiyo . Takma sende boşver en azından bidaha böle bişey olduğunda soylemezsin rabbim çocuğuna bağışlasın
(11,818 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim
0 oy
(11,818 puan) tarafından

image

bakin kızlar Dr yazdığı yazı da bu
0 oy
(720 puan) tarafından

En ufak şeyde kendimi hastaneye atıyorum ben :angel:

(11,818 puan) tarafından
Ya bacım bir buçuk hafta uğraştım Dr gitmemk için .
(720 puan) tarafından
Yok canım sen evhamlı değilsin annen evhamlı , bana doktor öyle dese ağlaya ağlaya giderim herhalde hastaneye :D
(11,818 puan) tarafından
Ya çektiğim zorlukları bilmiyor sanki
0 oy
(56 puan) tarafından
Ya kıyamam ben sanaaa.. ben bile ay inşallah birşeyi yoktur diye içimden geçirerek okudum. Endişelenmekte sonuna kadar haklısın ki dediğine göre babanı da bu sebeple kaybetmişsin(Allah rahmet eylesin.). Anneler bazen böyle olabiliyor sanırım. Sen takılma. Allaha şükür birşeyin yok iyisin. Bunun verdiği rahatlama ve huzurla hayatına devam et. Hayatın boyunca sağlıklı mutlu olursun inşallah 
(11,818 puan) tarafından
İnşallah canım yemin ederim ki bu güne kadar bir kere dualarimda para yarabbim ev yarabbim araba yarabbim demedim.istisnasiz her gece ,her ezan okunduğunda tek duam,Allah'ım evlatlarima ve bana  sağlık , ömür ve afiyet ver oluyor.rabbimden tek isteğim evlatlarimla sağlıklı ,az olsa da helal kazançlı kendi yagimizda kavruldugumuz kimseye bir zararımız olmayan bir hayat
(56 puan) tarafından
Allah tüm dualarını kabul etsin canım benim
0 oy
(2,201 puan) tarafından

Öyle bir dönemdeyiz ki, basit bir gripten neler çıkıyor o yüzden telaşlanman çok normal. Bi de bu yüzden kaybın varken, başın sağ olsun.

Küçük bir not;  elhamdürillah değil, elhamdulillah :)

(11,818 puan) tarafından
Doktor öyle demese bu güne kadar gitmemisim büyük hastahaneye gene gitmezdim.cocuklarla zor derdim geçerdim karşıya bunu biliyor
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Boşver sen telaşlı olmaya devam et erken teşhis hayat kurtarır

Ölumden dönmüş biri olarak yazıyorum bunları
(11,818 puan) tarafından
Canım geçen ay zature geçirdim .böyle aman ne olacak derken
(1,062 puan) tarafından
Çok gecmıs olsun canım takılma boşver gamsız olmaktan iyidir
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Sağlık ocağı doktoru doğru olanı yapmış bu ara bir hastalık var yetişkin çocuk fark etmiyor çok ağır geçmiyor ama ciğere iniyor direk.

Kızım oldu aniden bir kaç gün sonra ben bir kaç gün sonra eşim..Kızıma ve eşime röntgen bana akciğer tomografisi çekildi cigerden kaba sert sesler geliyor denerek 3 müze zatürre korkusu ile çekildi bronsit çıktık devlet özel fark etmeksizin bu ara hastalık için gidildiğinde röntgen alıyorlar bakalım ne çıkacak altından.

Senin sagligin elin dediklerinden önemli en doğrusunu yapmissin.Kendine özverili ve özenli olmaya devam et.
(11,818 puan) tarafından
Koş koca doktor yönlendirmiş gitmeyip ne yapacağım değil mi
0 oy
(42 puan) tarafından
Bende senin gibi özellikle sağlık konusunda çok evhamlıyım annemde huyumu bildiği için boşa telaş yapıyosun bak bişey yokmuş kafana takma der bunda kötü bişey yok oda o şekilde teselli veriyo sana 
(11,818 puan) tarafından
Yok be canım dedikleriyle alakasi yok .direk elestiri
0 oy
(408 puan) tarafından
Canim tepkin yaptiklarin evhamlarin telasin hepsi normal bintepki vermissin cunki bu konuda bu uzuntun var cokndogal ortada sikintinin olmadiginida ogrenince sevincini paylasmak ostemissin ama yanlis kisi olmus bu
(11,818 puan) tarafından
Ya kimle paylaşacağım benim kimim var
(408 puan) tarafından
Aslinda dogru kiside iste tepkisinden dolayi oyle dedim canim
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Bazı anneler gerçekten annelik ne demek bilmiyor benim kızım öyle bir telaşla bana anlatsa iyi haber alana kadar yüreğim ağızımda beklerim iyi haberi alınca da kızımdan çok sevinirim gerçekten annenize pes diyorum evham yapmanız korkmanız çok normal 
(11,818 puan) tarafından
Annem sürekli eleştiriyor beni
(1,333 puan) tarafından
Annelik kızını eleştirmek değildir annen bunu öğrenememiş demekki annelik ne olursa olsun herkese ve herşeye rağmen kızını savunup destek olmaktır
0 oy
(11,367 puan) tarafından
Telaş yapman gayet normal. Bizim sülale de  kalp krizinden çok vefat eden oldu. Kalbim ağrısa telaş yapıyorum. Ki babanı da aynı şekilde kaybetmişsin Allah rahmet eylesin inşallah annenin senden çok telaş etmesi lazımdı aslında ama sanırım annen iyi düşünmüş aklına getirmek istememiş olabilir
(11,818 puan) tarafından
Tabi ki aklına getirmek istememiş olabilir ama ben sevinçle arıyorum yokmuş diye neden bana yoktu kaptın olacaksın diyorsun
0 oy
tarafından
Bende 3 gundur hamsinin kilcigiyla ugrasiyorum cuma aksami yedik soylemesi ayip geldi bitanesi bogazima batti ertesi sabah kayinbabami aradim acil yetis hastaneye gotur beni korkumdan eve gelemedim kucuk kilcik ya girtlagi delip karin bosluguna cikabilif kalbe organlara saplanabikir ic kanama yapabilir yok iste yanlislikla yemek borusuna dusmese soluk bourusuna kacsa cigeri yirtabilir su bu internete adamin biri ondan oldu yaziyo delirdim iyice diyorum benim vasima bisey gelse esimde evde degil cocuk nolur tek basina cumartesiyi kaynanalards gecirdim pazar gunu napyim napiyim annem izinli ona gidiyim kardesimi aradim geldi aldi beni pazartesi oglen namazini zor kildim esim geceye gidecekti duramuyorum kalk beni ozele gotur doktor cubukla agzima bakti yetmedi kamerayla bakti e nabizdan acilde cektirdigim rontgeni buldu ona bakti bakti ikna olmuyorum tekrar kamerayla bakti icin rahat olsun cizik var o batiyo dedi oyle ikna oldum kaynanam olsun annem olsun gun icinde 80 kez aradilar bi kucuk kilcik icin senin annene bunu anlat tamam mi 
(11,818 puan) tarafından
Yok yani bir ay önce zature oldum biliyorsun diyorum yok
tarafından
Bacim babani bu yüzden kaybettik demedin mi tamam degilde onun dedigi gibi olsun telaslanmis ol gecmis olsun desin sussun yani ben bi kilcik icin kedi seyini gormus yara sanmis misali sülaleyi seferber ettim brnim anamin yerinde olsa nolcakti

İlgili bir soru bulunamadı

408,341 soru

12,267,715 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...