+1 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,304 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar bebeler uyandımi neler yapıyorsunuz ♥️ 

Eşim kahvaltı yapmadı uyumuşum tek kaldım tek kaldım diyede açma filan almış bırakmış evimde işim yok bugün hastane günü pazar var öğleden sonra faturaları ödemeye gidicem baya yoğun bir gün alacak gibi yemekte normalde var ama Hamsi alıp yapmak istiyorum 

Birde hanımlar sebibini söylemek istemiyorum ama doğumum 23 ü ama ben doktorla bugün konuşup 24 üne kaydırmak istiyorum sizce yaparmi 

Gelin kahvaltı yapalım ♥️‍↔️

image

8 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ameliyathane müsaitse alabilir
(4,304 puan) tarafından
İnşallah müsaittir teşekkür ederim cnm
-Reklam-
0 oy
(3,137 puan) tarafından
günaydın afiyet olsun ben daha yatmadım oğlumu salladım sabaha kadar ama uyumadı bir türlü eşimde anneme bıraktı şimdi biraz yatıcam inşallah öğlende kuzenim çağırdı geç kahvaltıya 11 de oraya gidicem
(4,304 puan) tarafından
İyi uykular cnm bol keyifli sohbetleriniz olsun inşallah
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Afiyet olsun canim bende 1 gün SONRA istemiştim olmaz demişti inşallah seninki istediğin gibi olur 
(4,304 puan) tarafından
İnşallah doktorum cok anlayışlı belki bir umut
0 oy
(4,728 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bende niyetliyim kalktım işlerimi yapıyorum 7 olmadan uyandım çocukları gönderdim işletim az kaldı çamaşırlar yıkanıyo onları ascam dünden kalan yemegımde var şükür belki bıraz uyurum çocuklar gelmeden
(4,304 puan) tarafından
Allah kabul etsin inşallah
(4,728 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(542 puan) tarafından
Günaydın az kalmış doğuma hadi hayırlısıyla doğsun inşallah :) 

Bende uyandım oğlan ayağımda 
(4,304 puan) tarafından
Az kaldı ama zaman geçmiyor sanki
(542 puan) tarafından
Geçer geçer
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Günaydın canım hayırlı günler olsun❤️ afiyet olsun biz de birazdan hazırlarız inşallah. Senin gibi ev işim de yok rahatım bugün 
(4,304 puan) tarafından
Oh ne güzel
0 oy
(747 puan) tarafından
Günaydın canım afiyet bal şeker olsun bende 23 de en son doktora gidicem galiba az aramız var inşAllah alırız sağlıklı kucağımıza :) 
(4,304 puan) tarafından
36+3 teyim ben cnm senin kac haftalik
(747 puan) tarafından
34. 4 günlük canım 2 hafta önde diyor doktor bide
(4,304 puan) tarafından
Günaydın canım ileri geri oynama oluyor gülüm geçen hafta 34 filandim  haftalıkdım 32 hafta olarak ölçüldü 35 te gittim haftasıyla uyumlu dedi bugün yine gidicem bakalım ne diyecek kiloda aşşa yukarı oynuyor illaki
(747 puan) tarafından
Bebek kilosumu canım büyüyünce mi bilmiyorum çok baskı yapıyor canım ya bakalım tahliller olcak sezaryan İcin de bide benide 23 ünde cağırdı :)
0 oy
(129,442 puan) tarafından
aay büşü 31 aealigi beklemezmi yaa yeni yilin ilk bebesi olsa
(7,264 puan) tarafından
Dayan Büşram sık dişini:) bebekler herşeyi duyarmış, sen şimdi dedin hemen gelsin filan:) yarın geliverir bak duyduysa bebisin.
(7,264 puan) tarafından
Sevdoşum, bende o haberleri heyecanla izlerim ♥️
(4,304 puan) tarafından
Azıcık daha sabır :))))
(129,442 puan) tarafından
len surda kalmis 3 hafta sık az disini ☺️☺️
(4,304 puan) tarafından
12 gun kaldı sevda 2 haftadan düştü çok şükür

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 207 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 267 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 456 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu

408,436 soru

12,271,383 cevap

37,602 kullanıcı

Kategoriler

...