0 oy
38 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (117 puan) tarafından
Merhaba 14+5 hamileyim sabah kusmalarımın hafifleyeceği söylendi ama daha kuvvetli seyrediyor sanki. Sabahları sarı bir sıvı kusmayla başlıyorum bu gün içinde de mide asidi çıkarmakla devam ediyor. Yaklaşık bir aydır da kuvvetli ve yoğun bir sarı vajinal akıntım var. Akşama kadar 15ten fazla günlük ped değiştirmem gerekiyor. 45 dakika 1 saat kadar değiştirme yapamadığımda ise rahatsız edici bir kaşıntı başlıyor. Kilo almam gerekirken kilodan düşüyorum. Yoğun kusmadan sebep almam gereken ilaçların çoğu faydasız oluyor. Bu durum normal midir acaba? Günden güne güçten daha da düşüyorum sanki

4 Cevaplar

0 oy
(2,255 puan) tarafından
Mide bulantıları normal bende sabah muhakkak bir o sarı suyu çıkartır sonra kahvaltıya geçerdim. Ona yapacak birşey bulamamıştım.  Birde yoğun bir mantar vajinal enfeksiyon var gibi. Kadın doğuma gittin mi? Kaç kilosun?
(117 puan) tarafından
Epilepsi ve troid hastalığım olduğu için 15 günde bir hem özelde hem devlette kontrollerim var özeldeki doktoruma söyledim geçen hafta, akıntı gebelikte normal endişelenme dedi sadece. 68 kiloyla gebe kalmıştım şuan 64 kiloyum
(2,255 puan) tarafından
Anladım belirli hastalıkların varmış birşey diyemem ama kilo almaya musait bir yapın varsa kiloyu sorun etme. Sabahleyin istifra ederken midendeki bütün asidin çıktığına emin ol. Günün biraz daha rahat geçecektir bende öyle oluyordu. Mideni taze nane ile rahatlatabilirsin birde  mide yanmanda varsa muhakkak rennie surup almalısın.
-Reklam-
0 oy
(793 puan) tarafından
Vajinal akıntıyı bilmem de bende ikinci gebeligimde 14 kilo vermiştim doğuma kadar
0 oy
(571 puan) tarafından
Benim 5 aya kadar sürdü bulantı prilam ilaç yazdı doktor ondan sonra kusmamaya başladım 4 kg verdim sonra başladım kilo almaya geçici süreçler sadece akıntı için doktor ile görüş idrar testi ver ilaç başlasın
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Düb sağlık ocağına gittim bugünde gitmem lazım mide bulantısı enfeksiyondan ötürü de olabiliyomuş ağrımda var bide bnm kasığımda tahlil vericem bnde bugün 19. haftaya girdim dün otobüste bile kustum geçmiyo yani bnde de 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
3 cevap 46 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melis87 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
5 cevap 53 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu

408,265 soru

12,264,079 cevap

37,414 kullanıcı

Kategoriler

...