0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından
Berçim ismi sizce nasıl buglem gökçe ilk kızım oda Allahij izniyle sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah Berçim düşündüm uyumlu mu sizce yanına başka isim de olabilir mi 

6 Cevaplar

0 oy
(858 puan) tarafından

çok da uyumlu değil ama zaten uyumlu olmak da zorunda değil ki :) anlamı neymiş

(858 puan) tarafından
anlamı için google da çim yaprağı olarak geçiyor. ben daha güçlü ya da anlamlı isimleri seviyorum. beren, zümra, umay, begüm, ece vs.
(19,483 puan) tarafından
Esinlendigin kadının adı Berçim değil belçim bence. Belçim bilgin Erdoğan. Belçim ismini severim ben Berçim ilk defa duyuyorum
(858 puan) tarafından
İki dağ arasından geçen yol, geçit; tepe, yüksek yer, üzeri yassı tepe ve çim yaprağı yazıyor :)
bu anlama takılma olayı bende çok var. eğer o kadar takılmıyorsanız kulağa hoş gelmesine ve çevrenizin ismi kolay telaffuz edebilmesine dikkat edebilirsiniz
(90 puan) tarafından
Umayda hoş geliyor kulağa beğeniyorum aslında o ismi. Teşekkür ederim yorumlarınız için
(858 puan) tarafından
rica ederim. bu arada bu benim düşüncem ama aslında defne gibi isimler de kulağa çok hoş geliyor. yani öyle isimleri kötü gördüğüm için dememiştim.  
içine en çok hangi isim sindiyse onu koy
-Reklam-
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Belçim ismi çok zor geldi kulağıma başka bir isim olabilir hatta berçim yazmışım yanlışlıkla 
(90 puan) tarafından
Klavye düzeltmiş aynn yanlış yazmışım . Başka isim önerisi de olabilir
0 oy
(883 puan) tarafından
Belçim değil miydi o isim ben mi yanlış biliyorum? Sanki Belçim daha iyi gibi, tabi bana göre. Çok uyumlu değil ama hoş da duruyor gerçi buglem gökçe ye bundan daha uyumlu isim bulmak da zor :) 
(90 puan) tarafından
Belcim evet klavye düzeltme yapmış . Başka önerilere de açığım. Henüz düşünme asamasindayiz
(883 puan) tarafından
Buğlem'e isim bulabilecek kadar geniş değil benim haznem maalesef :) Ama Gökçe diyince hep Ece geliyor aklıma. Belçim bence uyuyor ya benim hoşuma gitti Buğlem ile Belçim
(90 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Ben hiç begenmedim canım 

Kulağıma hoş gelmiyor 
(90 puan) tarafından
Oğlumuz olsaydı Buğra Göktuğ düşünmüştük kıza şimdilik bulamadik arayistayiz öneriniz varsa paylaşabilirsiniz
(3,245 puan) tarafından
Bak o isim çok güzel
İlla uygun aramayın bence canım çünkü uygun bulmak zor oluyor yada uygun oluyor begenilmiyor
Görkem
Gülce
Göksu
Buse
Buke
Beren
Belinay
Belin
(9,916 puan) tarafından
Göksu kızımın ismi :)
(90 puan) tarafından
Göksu da güzel teşekkür ederim yorumlarınız için
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Buçe daha uyumlu sanki 
(129,283 puan) tarafından
o ne demek anlami
(90 puan) tarafından
Listeye ekledim :) teşekkür ederim
(1,007 puan) tarafından
Valla anlamını bilmiyorum buçe buse kahraman varya oyuncu ordan geldi aklıma
(129,283 puan) tarafından
bende tugce yazcana buçe yazmis dediydim
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Gökçe ye Göksu yakışır benim kızımın adı Göksu Kurban olduğum aşırı bana hassas 
(90 puan) tarafından
Göksu de olabilir istişare listesine ekledim teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 99 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz68 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 70 göst.
0 oy
6 cevap 105 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde beyza06 (26 puan) tarafından soruldu

408,338 soru