0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (611 puan) tarafından

image

bir şey yok dimi 

5 Cevaplar

0 oy
(611 puan) tarafından
Bilen anlayan yokmu
-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
Bı bakinnn kizlarrr
0 oy
(1,363 puan) tarafından
testten anlamam ama bişey olsaydı sana kesin söylerlerdi. ben de yaptırmıştım. sonucunu almadım bile. sorun olunca kesin söylüyorlar. ameliyat oldum patolojiye parça gönderdiler. onu da sormamıştım. hatta doktor niye sormuyosun dedi. e olsa söylersiniz zaten dedim. nitekim bişey yokmuş temizmiş
(611 puan) tarafından
Öylemi diyosun inşallah yoktur
(1,363 puan) tarafından
o testi sağlık bakanlığı çok önemsiyor. yenidoğan topuk kanı gibi düşün. bişey olsa seni muhakkak bulurlardı. yine de bi sağlıkçı denk gelirse danış da bence temizdir
(1,285 puan) tarafından
Topuk kanı neden sağlıksız canım ?
(1,363 puan) tarafından
kız sağlıksız demedim hani rutinde onu önemsiyorlar ya. topuk kanı alıp sorun olursa hemen arıyorlar ya bu da öyle bişey bence demek istedim. niye sağlıksız olsun
(1,285 puan) tarafından
Ay kız okuduğumu anlamamışım ne alaka dedim yani  :D
(1,363 puan) tarafından
aman yanlış ifade etmeyeyim de :) o da sıkıntı sonra aşı karşıtı iğne karşıtı çoğalıyor..
bizim topuk kanında şüphelendiler diye 3 kere alıp ankaraya göndermişlerdi. öyle bişey olunca senden önce sağlık bakanlığı panikliyo
(1,285 puan) tarafından
Ya aşı karşıtı bir insan değilim ama geçen Twitter'da kadının biri adalet yerini bulsun diye baya uğraş veriyordu. Sapa sağlam 5 yaşında ki oğlu aşıdan kaynaklı havale geçiriyor ve yanlış teşhis yanlış tedavi ile çocuk sakat kalıyor, 4-5 ay uğraşıyorlar vefat ediyor çocuk ondan aşırı derecede çok korkuyorum evet herşey Allah'tan ama o kadar beynimi yiyor ki bu durum
0 oy
(611 puan) tarafından
Anlayan varmi
0 oy
(413 puan) tarafından
Canım negatif yazıyor hpv açısından Allah'ın izni ile sorun görünmüyor ama reaktif değişik lik ne bilmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
21 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 81 göst.
5 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykulku (1,114 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 79 göst.
+1 oy
4 cevap 92 göst.

414,117 soru

12,463,407 cevap

46,808 kullanıcı

Kategoriler

...