+3 oy
1,107 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim odam aynı düzen duruyor hiç değişmedi eşyalarım hala eskisi gibi tek farkı bebek yatağı var oğlum için :D. babam kendi elleriyle evlenirken evin anahtarını verdi burası hala senim evin diye. Ben yokken kapatıyorlar odayı ben gelmeye yakın temizletiyorlar :) sizinde aile evin de hala bir odanız var mı ? 

36 Cevaplar

0 oy
(3,670 puan) tarafından

Az kardeş olmanın avantajlari diyorum :)

-Reklam-
0 oy
(3,736 puan) tarafından

Baba evi mi kaldı be 18 yaşında çıktım gittim ben :)) O yaştaki odam da durmasın bir zahmet :D

tarafından
1 tane çocuğun yok mu zaten : D ailen geniş o zaman bizimde geniş ama misafirler salonda uyuyor misafir odası yok :)
(3,736 puan) tarafından
5 kardeşiz, sen anla :D
tarafından
Ooo kardeşten dolayı tamam :D
(3,736 puan) tarafından
Evet, tatillerde bayramlarda üst üste yatıyoruz diyebilirim :D
tarafından
Olsun ya onun tadı da bir ayrı :) biz de köyde öyle oluyoruz tek gözde küçük iki kuzenim iki teyzem ben annem oğlum anneannem gülüşüp duruyoruz :D
0 oy
(9,424 puan) tarafından
Ne güzel canım hep özenmişimdir kendı odası olan herkese.. Malesef benım kendıme aıt odam hıc olmadı oturma odasında cekyatta yatardım dedem ranza almıştı o zaman birlik oturuyoduk o ranza bıle annem gilin odadaydı diğer kardeşimle yatıyoduk sonrada kendı evimize geçince ıkı erkek kardeşim yattı o ranza da.. Ama içimde kalanı kızıma yapıyorum şükürler olsun
tarafından
En büyük mutluluk ta bu zaten içimizde kalan her şeyi evlatlarımıza yapıp onlara layık olduğu hayatı sunmak. Gerisi geçmiş boşver ❤️
(9,424 puan) tarafından
Aynen öyle canım eskiden şartlar çok zordu ama şükür şimdi istediğimi yapma şansım var ❣️❣️
tarafından
Şükür ❤️
0 oy
tarafından

Baba evindeki odam duruyor hala ama ben hic gidemedim evlendikten sonra .

Sadece 1 kere gittim .. hiç unutmam o günü.Çok uyuyan kızdim ben ...Annemlere gittim öğle..Millet annesiyle falan sohbet eder ya hani yeni gelin ..Ben yatagima girdim uyudum . Akşam kalktım birde :)

tarafından
Ben de çok uyurdum şekerkız inan insan bazı şeyleri özlüyor :) senin yaşındayken eve girmezdim sabahları uyurdum akşamları akış :D
tarafından
Babam bazen konusunca ev islerini kim yapiyir sen uyuyorsun her halde hep diyo sjsjsj
Ah babacım kızım izin verse uyuycamda
tarafından
Kızın büyüyünce hepsi geçecek emin ol :) benim oğlum 2 yaşında en büyük yapacağın iyilik uyku düzeni olur o zaman uyursun işte
tarafından
En erken ne zaman verilir uyku düzeni sjsjs
tarafından
4. Ayı geçtiyse yavaş yavaş oturt saatlerini 6 dan başlıyor diye biliyorum
tarafından
Bakcam interneten hemen☺️
tarafından
☺️ ❤️
0 oy
(4,382 puan) tarafından
Hayır canım kız kardeşim bekar onun odası var 
0 oy
(4,861 puan) tarafından
Biz 3 kiz kardesiz benim odam evlenince oburune o evlenince oburune gecti simdi oyle duruyor hangimiz baba evine gitsek odamizda kaliriz ve benimde annemlerin evinin anahtari var istedigim zaman gidip gelmek için Rabbim o kapidan onlari eksin etmesin ❤
0 oy
(4,307 puan) tarafından
Odam yoktu 1+1 de 5 kişi yaşadık üç kardeş salonda yatardık ama mutluyduk 
0 oy
(1,732 puan) tarafından
Senin adina cok sevindim . Ama ben o evden ciktiktan sonra el oldum hala oyleyim 
0 oy
(554 puan) tarafından
Depremde yikilmasaydi vardı:(
0 oy
tarafından

Odam duruyor ama yatağımı attılar eskiydi :)

0 oy
(942 puan) tarafından
benimde duruyor hatta kıyafetlerim bile duruyo 4 yıl.oldu gurbetteyim bide
0 oy
(3,013 puan) tarafından
Kardeşimle aynı odada kalırdık ben evlenince oda ona kaldı sonra ordan taşındılar 
0 oy
(2,207 puan) tarafından
Ben eski ben değilim odam eskisi gibi kalsın ✓
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Aile huzurunun olmadığı yerde oda olsa ne olur olmasa ne olur . Önceden de odam yoktu şimdi de yok . Bu hayatta istediğim hiçbir şey olmadı yolunda gitmedi evlatlarım dışında 
0 oy
(244 puan) tarafından
Tek kişisel odam hiç olmadı kız kardeşimle aynı odada yatardık 2 tane baza vardı ben evlenince oda kardeşimin oldu benim bazam eski diye attılar şimdi annemlere gelince yatak odasında yatıyorum istemesemde. Babam geç vakitlere kadar uyumuyor TV hep açık benim 2 tane küçük çocuğum var erken yatıyorlar e bu sefer tvki oda da kalamam i mecbur yatak odasında yatıyorum onlar salonda şikayet etmiyorlar ama kendi düzenleri bozuluyor ben rahatsız oluyorum eşimle ayrılmak istiyorum ama bu yüzden dile getiremiyorum kendi düzenleri bozulmasın diye o kadar yorgunum ki kimseye derdimi anlatamıyorum 
0 oy
(1,100 puan) tarafından
Tek çocuğum hala duruyor herşeyim olduğu gibi:) farklı sehirdeyim ama hala aynı düzen 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 386 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 222 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde asenai (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 248 göst.