+3 oy
796 göst.
Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından

Benim odam aynı düzen duruyor hiç değişmedi eşyalarım hala eskisi gibi tek farkı bebek yatağı var oğlum için :D. babam kendi elleriyle evlenirken evin anahtarını verdi burası hala senim evin diye. Ben yokken kapatıyorlar odayı ben gelmeye yakın temizletiyorlar :) sizinde aile evin de hala bir odanız var mı ? 

36 Cevaplar

0 oy
(3,665 puan) tarafından

Az kardeş olmanın avantajlari diyorum :)

-Reklam-
0 oy
(2,258 puan) tarafından

Baba evi mi kaldı be 18 yaşında çıktım gittim ben :)) O yaştaki odam da durmasın bir zahmet :D

(792 puan) tarafından
1 tane çocuğun yok mu zaten : D ailen geniş o zaman bizimde geniş ama misafirler salonda uyuyor misafir odası yok :)
(2,258 puan) tarafından
5 kardeşiz, sen anla :D
(792 puan) tarafından
Ooo kardeşten dolayı tamam :D
(2,258 puan) tarafından
Evet, tatillerde bayramlarda üst üste yatıyoruz diyebilirim :D
(792 puan) tarafından
Olsun ya onun tadı da bir ayrı :) biz de köyde öyle oluyoruz tek gözde küçük iki kuzenim iki teyzem ben annem oğlum anneannem gülüşüp duruyoruz :D
0 oy
(4,728 puan) tarafından
Ne güzel canım hep özenmişimdir kendı odası olan herkese.. Malesef benım kendıme aıt odam hıc olmadı oturma odasında cekyatta yatardım dedem ranza almıştı o zaman birlik oturuyoduk o ranza bıle annem gilin odadaydı diğer kardeşimle yatıyoduk sonrada kendı evimize geçince ıkı erkek kardeşim yattı o ranza da.. Ama içimde kalanı kızıma yapıyorum şükürler olsun
(792 puan) tarafından
En büyük mutluluk ta bu zaten içimizde kalan her şeyi evlatlarımıza yapıp onlara layık olduğu hayatı sunmak. Gerisi geçmiş boşver ❤️
(4,728 puan) tarafından
Aynen öyle canım eskiden şartlar çok zordu ama şükür şimdi istediğimi yapma şansım var ❣️❣️
(792 puan) tarafından
Şükür ❤️
0 oy
tarafından

Baba evindeki odam duruyor hala ama ben hic gidemedim evlendikten sonra .

Sadece 1 kere gittim .. hiç unutmam o günü.Çok uyuyan kızdim ben ...Annemlere gittim öğle..Millet annesiyle falan sohbet eder ya hani yeni gelin ..Ben yatagima girdim uyudum . Akşam kalktım birde :)

(792 puan) tarafından
Kızın büyüyünce hepsi geçecek emin ol :) benim oğlum 2 yaşında en büyük yapacağın iyilik uyku düzeni olur o zaman uyursun işte
tarafından
En erken ne zaman verilir uyku düzeni sjsjs
(792 puan) tarafından
4. Ayı geçtiyse yavaş yavaş oturt saatlerini 6 dan başlıyor diye biliyorum
tarafından
Bakcam interneten hemen☺️
(792 puan) tarafından
☺️ ❤️
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Hayır canım kız kardeşim bekar onun odası var 
0 oy
(3,228 puan) tarafından
Biz 3 kiz kardesiz benim odam evlenince oburune o evlenince oburune gecti simdi oyle duruyor hangimiz baba evine gitsek odamizda kaliriz ve benimde annemlerin evinin anahtari var istedigim zaman gidip gelmek için Rabbim o kapidan onlari eksin etmesin ❤
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Odam yoktu 1+1 de 5 kişi yaşadık üç kardeş salonda yatardık ama mutluyduk 
0 oy
(1,704 puan) tarafından
Senin adina cok sevindim . Ama ben o evden ciktiktan sonra el oldum hala oyleyim 
0 oy
(499 puan) tarafından
Depremde yikilmasaydi vardı:(
0 oy
(7,465 puan) tarafından

Odam duruyor ama yatağımı attılar eskiydi :)

0 oy
(789 puan) tarafından
benimde duruyor hatta kıyafetlerim bile duruyo 4 yıl.oldu gurbetteyim bide
0 oy
(2,325 puan) tarafından
Kardeşimle aynı odada kalırdık ben evlenince oda ona kaldı sonra ordan taşındılar 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Ben eski ben değilim odam eskisi gibi kalsın ✓
0 oy
(746 puan) tarafından
Aile huzurunun olmadığı yerde oda olsa ne olur olmasa ne olur . Önceden de odam yoktu şimdi de yok . Bu hayatta istediğim hiçbir şey olmadı yolunda gitmedi evlatlarım dışında 
0 oy
(108 puan) tarafından
Tek kişisel odam hiç olmadı kız kardeşimle aynı odada yatardık 2 tane baza vardı ben evlenince oda kardeşimin oldu benim bazam eski diye attılar şimdi annemlere gelince yatak odasında yatıyorum istemesemde. Babam geç vakitlere kadar uyumuyor TV hep açık benim 2 tane küçük çocuğum var erken yatıyorlar e bu sefer tvki oda da kalamam i mecbur yatak odasında yatıyorum onlar salonda şikayet etmiyorlar ama kendi düzenleri bozuluyor ben rahatsız oluyorum eşimle ayrılmak istiyorum ama bu yüzden dile getiremiyorum kendi düzenleri bozulmasın diye o kadar yorgunum ki kimseye derdimi anlatamıyorum 
0 oy
(991 puan) tarafından
Tek çocuğum hala duruyor herşeyim olduğu gibi:) farklı sehirdeyim ama hala aynı düzen 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 381 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 260 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde asenai (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 241 göst.