0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından
Komşum yani pek sevdiğim biri değildir altımda Bodrum var ve orayı bazı kişiler kullaniyolar fazla eşya vs koyuyolar neyse bugün bir komşumla konuştuk işte o dedi şu komşu bitane boş odaya kapı taktirip dondurucu vs koymuş dedi ayy şok oldum böyle bişey olabilir mi ya 

O dondurucudan birden bir kaçak vs olsa hemen yan tarafı elektrik odası hepimiz havaya uçariz artı bide o giden elektrik dairelere bölünüyor sonuçta hiç parasında değilim giden bir lira olsun ama haksizliktir yani oldu hepimiz indirelim eşyalarımızı elektrik parası ödemeyelim ona gidip şikayet edicem dedim komşum diyor ki bişey olmaz kullansın sen abartiyorsun Allah aşkına bu normal bişey mi ben mi çok taktım 

9 Cevaplar

0 oy
(2,193 puan) tarafından
Gider söylerdim yok öyle beleşe kullanmak bizimde depomuz var ama öyle yapan kimse yok yapsalarda sıkıntı olmaz sadece beleşe geçinir bunuda kimse istemez elektrik panosu fln yok
-Reklam-
0 oy
(14,745 puan) tarafından
Değil niye evine koymuyor saçma birşey 
(1,024 puan) tarafından
Yani gelip deseydi komsulara eyvallah ama öyle bişey yapamaz ya
(14,745 puan) tarafından
Valla dese kimse kabul etmez ondan dememiştir
0 oy
(28 puan) tarafından
Bazı insanlardaki genişlik beni benden alıyor 
0 oy
(748 puan) tarafından
Nerede beleş oraya yerleş gibi olmuş komşununki . Kimseye sormadan etmeden öyle bir şey yapması doğru değil tabiki 
0 oy
(540 puan) tarafından
Tabiki normal bir durum değil 
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Depo toplu kullanılıyorsa yapamaz. Bazı apartmanlarda ayrı ayrı odalar vardır elektrik filan o daireye aittir. O şekilde yapabilir. Ancak ortak kullanım alanında şikayet edebilirsin. 
0 oy
(11,836 puan) tarafından
Ortak kullanımsa ki bence de öyledir.derin dondurucu öyle bir lira iki lira çekmez daire başı .apartman elektirigini ikiye katlar faturada.
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Abartıyorsun, haklısın. Yonetici varsa ona söyle bodrumda bir dondurucu var diye gerisini o halletsin
0 oy
(129,628 puan) tarafından
bina altinda komurluk kiler vs olan yerler genelde bölünuyo daire basi 1 oda gibi isteyen istedini koyar amanorda neden kacak vs olsun hadi o neysede bodrum katlarinin elektrigi binaya aidtse bu yuzde yuz kul hakkidir ama genelde son yillarda kilerlerdeki yerleri bina dairesine bagliyolar elektrigini binaniz yeniyse bi arastir belki dondurucu sahibinun elektirigine baglidir
(1,024 puan) tarafından
Yok kuzum eski bina ve ortak

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 159 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 166 göst.
14 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kehriban (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
10 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

408,410 soru

12,270,521 cevap

37,577 kullanıcı

Kategoriler

...