+1 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından

Bime molfixin bezi gelmiş aldım bugün. İlk defa aldım hep farklı markalar kullandım en son jenny ve willyde kalmıştım. Molfix bayağı uyguna geldiği için onu alayım dedim. Zaten kalitesi tartışılmazdı ama bezi açtığımda incecik geldi. Birde molfixin içi yeşil olmuyomuydu? Bu beyaz ve kenar cizgi olan yerlerde hiç pamuk yok. Açıkcası sızdıracağını düşünüyorum deneyenler var mı nasıl? Görsel de ekledim

image

11 Cevaplar

+1 oy
(834 puan) tarafından
Evt hep molfix kullaniyorum ve ayni boyle ince ama hic sizdirmadi
-Reklam-
+1 oy
(1,423 puan) tarafından
Evet canım 2 yıldır kullanıyorum memnunum
+1 oy
(242 puan) tarafından
Kızıma en son tuvalete alıştırmadan önce aldığım Molfix de böyle çıkmıştı çok şaşırmıştım öncekine nazaran baya dandik görünüyor 
+1 oy
(1,906 puan) tarafından
Evet böyle bence en kalitelisi bu diğerleri naylonumsu gibi geldi bana ✓
+1 oy
(482 puan) tarafından
Ben molfix kullanıyorum. Hiç sızdırma durumu olmadı. Diğer markaları da kullandım. Ama bence en iyisi molfix. 
0 oy
tarafından
Bunu bilmiyorum acikcasi hic kullanmadim .

Hep huggies aliyorum ben . En son aldigim farkli once aldiklarimdan ve cok ince ..ama inan ince olsada çok güzel..hic sizdirmiyor ..

Yani demem oki bir tak bak sizzdirmiya da bilir ince olsada
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Böyle değil yumuşacık ve yeşil renkti içi bunuda değiştirdiler demekki baya oldu bez birakali 
0 oy
(2,572 puan) tarafından
Molfix kullaniyor benm oglumda canm bu yeni cikan ben dogdugndan beride kullaniyorm oyle sizdirma falan olmadi.gecede sabaha kadr duruyor asla sizdirma yasamadik biz memnunuz yani.
0 oy
(13,080 puan) tarafından
inceliğini bilemem ama 1 pakette yeşil varsa bi pakette beyaz çıkıyor. ayrı bi özellik mi bilmiyorum 
0 oy
(1,241 puan) tarafından
İnternet den böyle geldı nromalde çizgi olmadan oluyordu ama sizdirmiyo
0 oy
(358 puan) tarafından
Ya bimin kendi markası olan o Jenny welly bir zamanlar hem ucuz hem.kalındı pamuk açısından şimdi kağıt gibi ve pahalı 

Bende hep.molfix alıyorum ve memnunum sızdırdığı olmadı şuan a kadar bugün de bimden aldım hem hesaplı oluyor aylık paketler 

Bide molfic başka renklerde kullandim hiç ortası yeşil olanı görmedim 
(163 puan) tarafından
Valla görseldeki Molfixden daha kalın jenny ve willy. Evet şuanda biraz pahalıya geliyor ama memnunum açıkçası ondanda

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 280 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 454 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.

409,902 soru

12,323,809 cevap