0 oy
214 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,791 puan) tarafından

Kızlar miyom ameliyatı olmuştum bilenler bilir çok zorluklar çektim sağlık açısından ama şansım varmış ki doktorun iyisine denk gelmiştim ahh ama gidiyormuş çok iyi çok ilgili biriydi erkek doktordu ama insanı rahatsız eden konuşması tavır yoktu seni dinliyor derdini soruyor verdiği ilaçlar iyi gelirdi ki devlette öyle doktor yok en azından bizim burda yoktu 

Öğrendim ki gidiyormuş çok üzüldüm ya :(

6 Cevaplar

0 oy
(2,201 puan) tarafından

Özelde bir muayene 3600 lira, neden devletin kahrını çeksin :( Benim doktorum özel muayenehanede, muayene 3600 TL kist ameliyatı 50.000 TL alıyor. Hastane masrafı yok bu fiyatta

(3,791 puan) tarafından
Özele gitmiyor ki canim bizim burası ilçe devlet hastanesi küçüktü büyük şehir hastanesine gidiyor yine devlet hastanesi ama . Çok iyiydi ya  çok ilgilenirdi sağolsun 3 ay sonra gidiyormuş çok üzüldüm eşim bile üzüldü ne iyi doktordu çok emeği geçti sağolsun dedi
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Doktorun iyiliğinin özelle devletle alakası yok ki tamamen karakteri bence ozlede oldu mesela yoğun bakım olayı.
(3,791 puan) tarafından
Öyle canjm ama bulunduğum ilçe öyle malesef devlette doktorlar egoist tersleme pesinde. Bu adama aylarca her hafta gittim bı kez terslemedi bı gün izinliydi başkasına gittim çocuk gibi tersledi beni. Gerçekten kendi karakteri de iyi huylu demek ki işine de öyle yansiyormus
(336 puan) tarafından
Canım özelde doktorun çok tersleme şansı yok zaten. Devlette doktorlarda memnuniyetsizlik çok ever maalesef
(3,791 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Valla yapan özelde de yapıyor canım ya . Surat asan da var özelde . Evet canım ameliyattan sonra başka doktora gitmiştim heyet raporu içinde yanlış yapmış sonra düzeltmek için gittim ben mi ameliyat ettim ne diye geldin bana diye tersledi keşke o gideydi de benim doktor kalsaydı bizim ilçede
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Bizim burda da bir tane iyi doktor var diğerleri allahın cezası gibi gerçekten ama işte iyi olan hala devlette bir tane böyle yolunası bir doktor vardı onun yüzünden kızım az daha doğmadan ölebilirdi onu özele almışlar bizim burdaki doktorum giderse bundan sorma özeldeki diğer iyi doktoruma gideceğim mecbur 
(1,333 puan) tarafından
İşte doktor var doktor var devlet hastanesindeki bazı doktorlar o kadar kötü ki toplam 3 tane doktor radarımda işim acilde olsa onlara asla randevu almıyorum ilgilenmiyorlar çünkü
(3,791 puan) tarafından
Benim de öyle bizim doktorla bir 5 tane vardı biri çok iyi asla sıra bulunmuyor ikisi git 10 dk sonra muayene bulursun . Bide yeni bir kadın var bizim doktorla aynı civarda geldj ona da arkadaş gidiyor hamile çok sorumsuz ilgisiz bir şey anlatmiyor ne test ne bı şey diyor çocuk 3 aylık oldu kalp atışı dinletmemis daha
(1,333 puan) tarafından
İşte böyle gereksiz doktorlar çıksa gitse de yerine iyi doktorlar gelse ben sırf onların bu pis tavrı yüzünden kızımı hep özele götürüyorum
(3,791 puan) tarafından
Sorma keşke dedim benim doktor yerine o gideydi çok üzüldüm neyse Allah nasip ederse aksilik olmazsa doğuma ona giderim büyük şehire
(1,333 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,322 puan) tarafından
İyi doktorlar ilçede veya devlette kalmak istemiyor kaçıyorlar hep böyle oluyor ya 
(3,791 puan) tarafından
Malesef bizim burası da küçük ilçe gidecegi yer şehir hastanesi oda özel degil ama burdan büyük hastane . Bizim ilçe de 1 saat arasi zaten ordan başka hastaneden gelmişti büyük ihtimal evi de merkezde ondan gelip gitmek istemedi herhalde ilçeye . Çok üzüldüm çok iyiydi hiç rahatsız değildim alttan bile muayene ederken çok dikkat ederdi rahatsz etmemek için . Hamilelik için normalde 1 sene geçmesi gerekiyordu ben seni yakından takip edip 6 ay sonra izin veririm diyordu giderse kime güvenir de giderim bilmem riskli bir operasyon geçirdim sonrası falan baya zorlu geçti çok uğraştı iyi etmek için beni
(2,322 puan) tarafından
Sıkma canını inşallah daha da iyi bir doktor gelir
(3,791 puan) tarafından
İnşaallah gelmezse artık sezeryan olcak aksi bir durum olmazsa günümüzde gider ona oluruz sezeryan . Gerçekten benim ikinci kez anne olabilmem icin emeği çok üstümde . Rahimin ortasında 6 cm ve bebek gibi yapışık miyomum vardı başkası olsa uğraşmayıp rahimi de alırdı ama ben gencim tekrar anne olayım diye çabaladi eşimle bana söz verdi çok kanama olmazsa rahim ve yumurtalıklara dokunmucam dedi 2 saat sürmüş ama çok şükür herşeyim sağlam kalmış sadece ameliyat sonrası kanama çok oldu oda içerde yaram çok diye
(2,322 puan) tarafından
Böyle doktorlar iyi ki varlar ya Allah ondan razı olsun sizin içinde çok sevindim
(3,791 puan) tarafından
Çok sağol canım hep dua ederim kendisine.. Allah iyiki çıkardı karşıma diye daha ben aylmadan koşmuş gelmiş eşime rahimi yumurtalıkları yernde tekrar bir şansı var diye . Çok yara kesi açmış ondan adet kanamam çok oldu 1 ay sürdü ama şükür onu da iyi etti doğru tedaviyle . Her zaman Derim kalbi kadar güzel insanlarla karsilassin. Sağol canım çok şükür tekrar şansım olacak
0 oy
(792 puan) tarafından
Buradaki ebeler cok iyiydi doktorlari genel olarak sevmiyorum zaten hepsi ayni
(3,791 puan) tarafından
Bizim de doğumhane katındaki hemşireler iyiydi . Bizim burda da iyi doktor çok azdı biri benim doktordu oda gidiyor ya çok üzüldüm duyunca benim ameliyat sonrası normalde 1 yıl yasak o bana tolerans gösterip 6 ayda izin verip yakından takip edecekti
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Benidme ilk oğlumda gittiğim devlette ki kadın doğum doktoru çok iyi çok ilgiliydi onu hemen büyük hastaneye çektiler orası da devlet ama büyük araştırma hastanesiydi
(3,791 puan) tarafından
Benim doktorumun gittiği hastanede öyle bizim burası ilçe devlet hastanesi de küçük zaten oda merkezden gelmiş buraya büyük ihtimal evi de orda gel git zor oluyor . Merkezde de bı kaç büyük hastane var onlardan birine gitcek bizim ilçeye de 1 saat yarın öbür gün bı tane daha çocuğum.olursa nasip olursa sezeryana ona gidicem kızımın doktoru da ben 7 aylıktım özele geçti onun peşinden de gitmiştim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 53 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde SL (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 227 göst.
13 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikkuss (143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 221 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Asenat (684 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,613 cevap