0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından
Yakin arkadasim veya kocam abim kardesim bunlarin yaninda normal konusuyorum. kaynanamgille veya komsularimla konusamiyorum yani onlar hep konusuyor ben kenarda dinliyorum arada bisey soylesem hepsi bana bakinca cekiniyorum hepsi benden buyuk zaten. Ama komsumun benden kucuk kizi var surekli konusuyor büyük kucuk demeden nasil yapiyo anlamiyorum ben beni anlamayacak insanla konusamiyorum

9 Cevaplar

0 oy
(7,431 puan) tarafından

Çok konuşmaktan iyidir az konuşmak :)

(792 puan) tarafından
boyle soguk insani sevmiyo millet istiyo ki sıcak neseli bi kiz olayim ama herkesin yaninda olamiyorum. oyle sicak olmak iyi geliyor insanlara bunu istiyolar
-Reklam-
0 oy
(12,583 puan) tarafından

belki de onlarla konuşmak istemiyorsun

(792 puan) tarafından
Evet canim dogru kendime yakin hissedemiyorum onlari.  soguk durmamdan sikayetciler hep
(12,583 puan) tarafından
çünkü insan rahat olduğu kişilerin yanında konuşur. boşver o yüzden
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Hiç şöyle az konuşan gizemli biri olamadım bende herkesle konuşurum 2 yaşındaki bebeklede konuşurum 70 yaşındaki dedeyle neneyle de konuşurum :) bence bu kişisel yapısal bir özellik zaten herkes aynı olmak zorunda değil herkes şahsına münhasır 
(792 puan) tarafından
Az konusunca gizemli olundugunu dusunmuyorum aksine cok düz yasadigim icin konusacak anlatacak bir sey bulamiyorum:( keske senin gibi olsam herkes beni severdi
(10,302 puan) tarafından
Bence çok konuşanı da herkes sevmiyor :) yerinde konuşsan güzel huylu olan sevilir ki kendini birilerine sevdirmek için ugraşma sen kendin ol seni seven zaten sever
0 oy
(400 puan) tarafından
Çok fazla konusan ınsanları ciddiye alamıyırum ben hiç. Samımıyetsız gelıyor konusmak için konuşuyor gibime geliyor bende çok konusmayı sevmem.  Bana yakın olanlarla tabı konusurum ama fazla samımıyetı olmayan ınsanlarla fazla konusmatı sevmem ve bana her zaman az konusan kadınlar daha dıkkat cekıcı gelır... 

Az konusmak iyidir :) 
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Herkes bizi sevmek zorunda değil bence kişiliğini değiştirmeye çalışma sevilmek için. 7 yıldır içlerindeyim ve aileyi geç sülalede az konuşan tek kişi benim kişiliğim böyle seven yine seviyor sevmeyen de kendi bilir. Bu benim karakterim duruşumu seviyorum. Sevmeyecekse çok konuşsan da sevmezlerdi. 
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Taramalı tüfek gibi konuşan ben sessizce ayrilayim postdan.....
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Bedenin bile gereksiz olan kimseyle konuşma diye uyarı veriyor bacım bende kolay kolay kimseyle konuşmam ha bu benim kendi tercihim bazen az konuşmak çok konuşmaktan iyidir sıkma canını
0 oy
(7,947 puan) tarafından
Aynıyım bu durumdan şikayetçi değilim ama etrafımdakiler şikayetçi umurumda değil açıkçası. Gerçek yüzlerini görmüş oldum.
0 oy
(14,613 puan) tarafından

Çevre edinerek bunu aşabilirsin :)

En basiti mesela güncel konular kışın doğaLgaz faturasından bahsedersin sohbet devam eder :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 235 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hsret.1234 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bosver (67 puan) tarafından soruldu

408,336 soru