0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (1,347 puan) tarafından

dondurma kaşığı aldı bayan ayın 1 aralıkta bugün mesaj atmıs ablam kullanamadan kırıldı falan diye bende dedim abla kontrol et dediğimde durumu iyi demiştin hamur sert mi geldi acaba elimde başka dondurma kaşığı yok istersen ibandan atayım onada görüldü yapmış :blink: 

2 Cevaplar

+1 oy
(16,566 puan) tarafından
Kullanmadan nasıl kırılmış bazılarında Allah korkusu yok aradan kaç gün geçmiş yahu
(1,347 puan) tarafından
ilk kullanımda kırılmış yazmış normal ucuzluktan bile alsa abla kaç gün geçti alamam der ben ibanını istedim mağdur olmasın diye görüldü yapıyor garip
-Reklam-
0 oy
(866 puan) tarafından
Keşke detaylı anlatsan be kuzum:) kimse içini okuyamaz ki

Yine anladığım kadarıyla sana dondurma kaşığı almış. Sonra onunla dondurma kurabiye yapmış. Sonra da sen ona yazmışsın cevap vermemiş. Öyleyse sorun etme. Çok da önemli bir şey değil ucuz bir şey zaten. 
tarafından
Sana bi çevirmen lazım:D
(866 puan) tarafından
Bana değil de benim gibi anlamayana lazım kimse anlamıyor beniiiiii:))))
tarafından
Ben karışık şeyleri okumadan geçiyorum valla . ;D
(1,347 puan) tarafından
sinirliydim.
ben evden mutfak gereçleri satıyorum bayanın biri aldı ama 9 gün önce bugün mesaj atmış daha ilk kullanımda kırıldı kullanamadım diye
bende dedimki abla kontrol et dediğimde iyi demiştin ama ibanını at ücret iadesi yapayım oda görüldü yapmış
(866 puan) tarafından
En güzeli:))
(866 puan) tarafından
Ha böyle yazsana gülüm, öz ablan sandım . Sana aldı sandım :) neyse boşver kuzum atarsa atarsın parasını. Atmazsa da helali hoş olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 155 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (1,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
0 cevap 26 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nudem (152 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 92 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nudem (152 puan) tarafından soruldu