0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (400 puan) tarafından
Namaza baslamak isteyip baslayamayan yada aksatanlar . Teşvik eden birşey olsa da baslasak, dını sohbetler etsek ıcımız acılsa dedıgımız bır grup acalım mı telegram ya da ınsta dan ne dersınız... 

Bır kaç kısı olırsak bır grup acmayı düşünüyorum, bende namaza baslayıp baslayıp bırakıyorum hem bırbırımızı teşvik ederız çok güzel olmaz mı... Normal sohbet te edebılırız hem. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bu niyetle başladım nurayla kurmuştuk çok güzel nerdeyse bir yıldır da kullanıyoruz istersen katılabilirsin ama wp gurubu 
(400 puan) tarafından
Katılırım tabıkı lınk at canım gelırım
tarafından
Atayım canim ozelden
(2,813 puan) tarafından
Ben de çok isterimmm
-Reklam-
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Bu konuda bir gruba girdiğimde verim alamadığımda ve durağan olunca üzülüyorum bu yüzden ben de devamlı duramıyorum ☹️ 
(400 puan) tarafından
En azından nıyet ederız canım. Hemen dört dörtlük yapamayacagız kı zaten bende öyle..
Ama yavaş yavaş alışalım
(3,165 puan) tarafından
Dört dörtlük olmaktan bahsetmiyorum canım tabi ki hiç birimiz değiliz. Ama mesela ben grup açtığımda her gün ilgilenirim sıkıntım olursa haber ederim. Bir kaç kere grubum oldu her şeyi tam yapmayı severim beklentim de öyle oluyor:) yine de deneyebiliriz açarsan gelebilirim belli başlı kuralları olursa dinimize uygun şekilde sohbet edilirse çok güzel olur
(400 puan) tarafından
Evet o konuda bende öyleyim ya..
Bakalım inşallah böyle ıkı üç kişi daha olursa acayım
0 oy
(47 puan) tarafından
Grup kurduysan bana da link atar mısın salavatlar çekelim Kur'an falan okuruz 
0 oy
(3,182 puan) tarafından

Bir arkadaş kurmuştu burdan telegramda ama çok sessiz kaldı grup. Allah razı olsun baya uğraştı bayan ama devam etmedi. Kıldıkça işaretliyorduk. Teşvik olsun diye bende katıldım durdum ama devam etmedi beni daha çok geriletti diyebilirim :)zaten vaktinde kılıyorum şükür elhamdülillah 

0 oy
(2,566 puan) tarafından
Ben kurdum ama hiç aktif olmadı grup uğraştım durdum olmadı ama herkesin nasibi farklı deneyin isterseniz 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 83 göst.
0 oy
8 cevap 181 göst.
0 oy
22 cevap 404 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defne_batuhan (3,355 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,615 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...