0 oy
54 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Kızlar 20.gun oldu doğum yaptım sol göğsüm ucu Küçük ilk başta pek tutamadı pompayla.ucinu çıkardım arada tutuyor sağ daha dolu ve büyük solu sönük küçük ama.sikinca süt gelyor büyük kızımda da byle olmuştu iki hfta tutamamişti Solu snra tutmuştu ama.bunda küçüldü sagida çok agryor ya :( hem ordan istyor ucuda agryor 

2 Cevaplar

0 oy
(2,544 puan) tarafından
Zamanla tek memede yetmeyebilir bebeğe. Özellikle gece uykusunda dene. Emzirmeden önce ben ilk zamanlar manuel pompa ile icunu çıkarıyordum. Zamanla ustalasiyor bebekler 
(2,544 puan) tarafından
Birde hiç bir bebek  begenmedi diye kendini aç birakmaz. Belki dogru kavramıyordur. Yatarak solu dene
(5,976 puan) tarafından
tek emme emzirince biri buyuk biri kucuk kalio:) benimde oyle bi in gun etkiledi
(5,961 puan) tarafından
Off ya ters yptim yine aynı rezene içiyorum sürekli çay su falan sağ şis sol sönük kavrayamiyor sanki ağzından kayoyor gbi ama gün içinde hep veryroim iki üç kere tutuyor baya da emiyor acaba eski haline donermi
(5,976 puan) tarafından
sis olani emzirmeden elinle mincikla vimdikler gibi fazladi sagilsin. belki cok dolu cok gergin diye kavrayamiyordur . ucu az incelip yumusasin elinle saginca szcik ole daha kolay tutar
(5,961 puan) tarafından
Sağı.buyik ucu var emiyor soluda tutyor ama açken tutmuyor çok ağlıyor arada tutyor gün içinde veyorum acaba duzelirmi
-Reklam-
0 oy
(7,431 puan) tarafından
Uyku sersemiyken ver .Ben 2 bebegide öyle alıştırdım 
(5,961 puan) tarafından
Veryorim emiyor aslnda ama çok açken feryad figan edyor tutmuyor illa sağ alacak bende yarı tokken solu veruorum ama halen küçük sönmüş.balon gbi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
19 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepp60 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 81 göst.
0 oy
16 cevap 267 göst.
29 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,386 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,560 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...