0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben pişmanlık yada başka birşey hissedecek kadar hiç önemsemiyordum tek bir konu da hesabımı silerken sırf ben siliyorum diye sildi gitti hesabını canım arkadaşım geri gelirsen bul beni toprak ❤️ :( :) 

10 Cevaplar

+1 oy
(8,021 puan) tarafından
Çok şükür pişmanlığım olmadı aksine senin gibi bir iki güzel yürekli arkadaşlar tanıdım  ❤
(2,371 puan) tarafından
Vayy kral❤️
(8,021 puan) tarafından
Aha bitanesi geldi :))
tarafından
Canımsın ya senin yerin de bende ayrı ❤️
(8,021 puan) tarafından
Bebeğim seviliyorsun  ❤
tarafından
Sende balim sende ❤️
-Reklam-
0 oy
(7,243 puan) tarafından
Benim hiç olmadı,aksine bana çok güzel insanlar kazandırdı şükür,eksik olmasınlar❤️ İnşallah sizde ulaşabilirsiniz arkadaşınıza.
tarafından
Benimde öyle çok sevdiğim arkadaşlarim oldu ama onunla sadcee buradan görüşüyorduk:) umarım bulurum ya
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Himmm... (derin bi sessizlik)
tarafından
Benim de benim de ☺☺☺ bir de şey bilmiyorum izliyor musun Leyla dizisi orda nur var en son bu şarkıyla bir güzel dans etmişti ☺
tarafından
Oğlum himm dan nasıl şarkı anladıniz ben mi safim ;D
tarafından
Yok aşko estağfurullah sessizlik yazmış yaa ordan çıkardık ☺☺☺
(2,371 puan) tarafından
Evt izliyordum anama gittim daha izleyemedim şimdi tekrar izleyemiyorum geri kaldığım yerden izlemem lazım onuda bilmiyorum jsjsjsjsj

Ahahahhaha yaa olucemm
tarafından
Hiç dizi izlemeyen ben : D
0 oy
(16,485 puan) tarafından
Bazen bazılarını insan yerine koyup açıklama yapmışligim oluyor sonra degmedigini anlayıp çok pisman olduğun oldu sadece bu. 
tarafından
Doğrudur öyle şeyler oluyor burda
0 oy
(1,026 puan) tarafından

Benim pişmanlıkları saysam roman olur o yüzden susma hakkımı kullanıyorum :D 

tarafından
Ahshsh bencede sus sen :D
0 oy
(1,356 puan) tarafından
Keşke yüklemeseydim çok fazla vaktimi alıyo silemiyorum bide merak ediyorum girmek istiyorum 
tarafından
☺️Dikkat bağımlılık içerir☺️
(1,356 puan) tarafından
Hiç sorma üç gündür pek giremedim ama aklım buradaydı jsjs
tarafından
Ben girmeyi unutuyorum post açtım bak unutmuşum geri geldim :D
(1,356 puan) tarafından
Boş vaktimin çok olduğu sıkıcı bı dönemden geçiyorum ondan aslında sardım buraya
tarafından
Bende öyleydim sonra arkadaş edinince bıraktım girmeyi birşey olunca zaten soruyorum onlarda burdan ama telefondan görüşüyoruz burasi eskisi gibi;, değil bide ya
0 oy
(10,258 puan) tarafından
Bence onun da gidesi varmış sevgi ya üzme kendini bu kadar ☺️

Soruna gelecek olursak hiç olmadı, tek pişman olduğum şey bi posta uzun uzun yazınca o postu anında gizlemeleri :D keşke hiç yazmasaydım dediğim oluyor.
tarafından
Yaa sadece de burdan konuşuyorduk benim 8 senedir sosyal medya hesabım yok yazık oldu kıza gelir inşallah:) evet bazen bende yazıyorum yazıyorum sonra birşey oluyor ekrandan cikiyorum gidiyor boşa
0 oy
(837 puan) tarafından
pişmanlığım buraya girince full dedikodu için girmek .Müge anlıda bile olmayan olaylar burda dönüyor Allahım sen affet:(
tarafından
Ahshsh dürüst hatun severim:D ❤️
0 oy
(13,080 puan) tarafından
ilk başta gaza gelip birkaç kişiyle gereksiz tartışmaya girdim. ne gerek var :) şimdi hehe diyorum :)) 
tarafından
Ahshsh :D ben yorum yazarken isimlere hiç bakmıyorum hatta bir defasında yorum sahibine başka biri sanıp kendi yorumunda terslemistim :D
(13,080 puan) tarafından
ben de bakmıyorum. bir kere bi postta tartışmışız, 2-3 saat sonra başka postta evet haklısın canım yazmışım, o da aynı şekilde :))
bir de bi posta giriyorum mesela, birileri yazmış diğer postunda başka bir şey demişsin falan diye. kimsenin girip eski postuna bile bakmadım :))
tarafından
Bende bakmıyorum herkese aynıyım ya :)
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Burayı keşfetmek pişmanlığım. Bağımlılık yapıyor günde 2 saate kadar girebiliyorum maalesef. Çevremde herkes çalışıyor kimse benle konuşmuyor bende buraya dadandım. İşe dönünce vaktim kalmaz heralde şimdi boşluktayim
tarafından
Geçer geçer o yalnızlıktan bende öyleydim eskiden sonra burda birksc tane çok iyi arkadaşım oldu onlarla telefonda görüşüyoruz buraya girmez oldum

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 642 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 431 göst.
0 oy
29 cevap 805 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 659 göst.
15 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,466 puan) tarafından soruldu