0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (331 puan) tarafından
Engelli raporu kimler alabiliyor bilginiz varmi ben alabilirmiyim 6ay psikiyatri tedavisi olan alirmis böyle duydum ama ne zaman doğru bilmiyorum 

4 Cevaplar

+3 oy
(17,237 puan) tarafından
Engelli raporu almak için engelli olmak gerekir hastaneden heyet raporu engel derecesi belirliyor yeterli görülüyor ise rapor çıkıyor. Benim kayinvalidem kanser yüzünden malulen emekli oldu tedavisi bitince emekliliği iptal ettiler gerçekten zihinsel bir engelin yokken neden rapor almaya çalışıyorsunuz ki engelli değilsiniz sonuçta . 
-Reklam-
+1 oy
(12,805 puan) tarafından
Sen engelli değilsin,kendine sorun yaratan hayatını sadece başkası sırtından geçirmek için çabalayan bir bireysin gerçek manada sorunu olan bir insan 6 ay tedavi gördüm maaş bağlasınlar bana diye düşünecek durumda olmaz. Seninki işe girmek istememek seninki çabalamak istememek seninki Doğal tabirle ne biliyor musun tembellik. Engel raporunu da öyle 6 ay ilaç kullanınca vermiyorlar. Kaç Dr görüyor seni kaç kez gidip geliyorsun hastaneye aklın şaşar 85 yaşındaki kayınpederim yogun zihinsel engele sahip ona rağmen 1 hafta boyunca hastaneye gidip bunu ispat gayretine girdiler. 
0 oy
(123,081 puan) tarafından
alamazsin 6 aylok psikiyatri tedavisyle cok zor o raporu almak herkese vermezler
(331 puan) tarafından
6 ay psikiyatri tedavisi görene devlet yardim yapıyormuş oda engelli raporu dediler
(2,557 puan) tarafından
Ohoo o zaman ülkenin yarısına yardım yaparlardı öyle bir şey varsa tekrar gitmeye başlayayım bari :)))
0 oy
(4,067 puan) tarafından

Mümkün değil alamazsiniz alsanız bile en fazla % 10 filan verir oda hiç bir işinize yaramaz bunun için kendinizi lekelemeyin boşuna 

Hayatınız boyunca önünüze çıkar yarın hayat size ne getirir bilinmez 

Yorumdan anladığım kadarıyla maaş için istiyorsunuz maaş alabilmek için %40 ve üzeri olması gerekiyor 

(81 puan) tarafından
Yok bacım. %40 olmuyor benim kızıma vermediler. Yürüyememsine ve ameliyatlar geçirmesine rağmen. Fizik tedavi mi zor aldım
(4,067 puan) tarafından
Bende verirler demedimki iyice okursanız vermezler dedim yardım almak için bayan almak istiyor yardim alabilmesi için %40 ve üzeri gerekiyor
(81 puan) tarafından
Aynen bende onu dedim. %40 olan bize bile vermediler ona hiç vermezler demek istedim aslında
(4,067 puan) tarafından
Anladım gülüm benimde var çünkü raporum ordan detaylı biliyorum

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 141 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kilo alamayan biri (654 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
28 Ekim 2024 Aile kategorisinde Karcicegi (1,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 353 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,362 puan) tarafından soruldu

406,355 soru

12,184,160 cevap

36,687 kullanıcı