0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından
Kizlar ben özenli ve sakin bir sekilde ev işi yapiyorum bir yandan baska seyler dusunuyorum ve acele acele ev isi yapip yorulmak bana gore degil. İş yaparken aklima bir sey geldi mi 2 dk oturup telefona bakiyorum falan istedigim zaman işimi yarida birakip yarim saat sonraya erteleyebiliyorum. Ama gorumcem oyle degil ve benim gibi olanlari biraz kınıyolar sanki. acaba tek ben mi boyleyim usengec miyim ben yoksa rahat miyim ideal miyim iyi miyim kotu mu benim gibi olan var mi arkadaslarim

22 Cevaplar

+1 oy
(14,613 puan) tarafından

Senin ki biraz fazla rahatlık :)

Geçen sabah başlamıştım temizliğe tel koymuşum sabah da 9 gibi wp girmişim 11 gibi eşim arıyor en girmiyorsun ne oldu diye :) biri aramazsa tel bakmam :) sadece saate 1 sigara molası veririm :)

İş yaparken Arada sigara içmek çok keyıfili geliyor :)

(3,314 puan) tarafından
Ooff aradığım yorum
Özellikle bir oda bittikten sonra oturup bir sigara içmek ne keyiff beee
-Reklam-
0 oy
(720 puan) tarafından

Yarım saat bile sürmüyor süpürüp silmesi toplaması :D

(792 puan) tarafından
:) ee sonra ne yapiyosun
(720 puan) tarafından
Çalışıyorum ben canım gün boyunca evde değilim cumartesi pazar evdeyim ondada eşim ve çocuğumla vakit geçiriyoruz
0 oy
(11,367 puan) tarafından
Kimseyi kınamam kendi tercihleri. Benim hızlı yaptığım işler daha iyi oluyo yavaş yapınca sanki süre uzuyor yoruluyorum gibi oluyo
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Günlük rutinleri alel acele ama genel temizliği özenli ve dikkatlice ayrıntılı yaparım. 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Kişiye göre değişiyor ben mesela bulaşığa hızlıyım ama ortalığı toparlama vs tarzı işlere ara vermeyi seviyorum dinlene dinlene yapıyorum çevremdeki elim çabuk diyenlerin çoğununda yalap şap yaptığını görüyorum. Sen halinden memnun isen bırak o kınasın dursun 
(792 puan) tarafından
Benim bi eltim vardi dedigin gibi hizli yapcam diye bulasiklari falan igrenc bi sekilde yikiyodu gorumcem oyle degil o gercekten hizli ve iyi ama onun hayat sartlari bunu gerektirmis biraz da o yuzden boyle
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Ben sendenim.atlı kovalamıyor sonuçta . Evet kaynanam mesela iş bitene kadar nefes dahi almaz bitsin öyle oturur

Ama ben yavaş yavaş yaparım ve baştan savmada yapmam. 
(792 puan) tarafından
Aynen kiz benim ablam da oyle isterse canı çıksın o işi bitirmeden oturamaz herkes oturur o oturamaz
(3,081 puan) tarafından
Aynn bide heryer bitecek öyle oturur WC banyo balkonlar yatak odası ayy bi gör dip bucak silincek süpürülecek en son yemeğinide yapar öyle oturur
Valla benim kanımda ağır zaten ben gelemem okadar tempo ya. Bide zaten kalp kapağım açık hemen nefes nefese kalırım .
Dün mesela yatak odasını yaptım camını sildim tülü makineye attım süpürdüm çıktım .başkada bişey yapmadım :))
0 oy
(3,182 puan) tarafından

Ne senin yaptığın kötü ne görümcenin yaptığı. Herkes istediği gibi yapsın takıl kafana göre :Dgörümcende baksın işine. Öyle olanlara mana bulacağı vakit iş yapsın :P

(792 puan) tarafından
:D cnm bnm
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Ruh halime göre değişir ama genelde uzatmam çünkü sonra yapasım gelmiyor 
(792 puan) tarafından
Ben de sonradan istah geliyor sonlara dogru hizlaniyorum kiz ahaha
(2,544 puan) tarafından
Ayy ne güzel ya, o zaman senin hiç bir işin yarim kalmıyordur. Bir atki başladım ör ör sıkıldım biraktim :))))
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bende acwleciyimdir iş orda beklerken ben tlfonla yada başka bisiyle ilgilenmem sıraya koyarım aklıma bişi gelirse önce o iş bitecek bide 2 çocuğum var yemek saatleri akşam yemegi vs bnm için hazır olmalı ki kalan zmanda kendime ve çocuklarla oynamaya özelikle sabır a zamanım olsun 
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Oturarak iş yapmam ama bende yavasim sakince yaparım isim bitmeden bisi de yiyip içmem şuan kızım beni oyalıyor o olmasa 2 saatte çıkarım evin içinden 
0 oy
(2,019 puan) tarafından
Bende acele ve çabuk iş yaparım çokta Atik bir insanım. Ama asla yalap şalap iş yapmam.aksine çok detaycıyım. 
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Hızlı yapıp bitirmek daha mantıklı ama herkesin ki de bir olmas. Atıyorum kimisi bir saatte bitirir ben bir buçuk saatte bitiririm. Fakat şunu demeden gecmicem temizliğe ev işine vaktimi çok fazla ayırmam bebeğim var eşim var kendim varım:) dünyaya temizlik yapmaya gelmedim ki tüm vaktimi ona ayirayim
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Sen karşımda temizlik yapsan alır seni evden atarım kusura bakma bacım sevmiyorum ben öyle miymiy hızlı hızlı yap çık içinden ince detay yaparım ama hızlı yaparım telefonu bilr elime almam anca dinlenme sırası biri arasa Bile açar bi yandan konuşur bi yandan iş yaparım o an bile durmam 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Hamile olmadan önce bütün kış temizliğini bile koştur koştur yapıp bi günde bitirirdim şimdi korkuyorum normal süpür sili bile dinlenerek yapıyorum 
0 oy
(4,721 puan) tarafından
İşimi bitirir öyle yaparım ne yapcaksam tez canlıyımdır özenli ve temız bıran önce yapar bitiririm
0 oy
(448 puan) tarafından
Ben kendime süre veririm o süre içinde bitirmeye çalışırım. Sadece temizlikte değil her konuda böyleyim bu yüzden çok stres oluyorum düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Acale yaparm çocuk var küçük mecbur ama olmasa da öyle yaparım ablamda mesela senin gbı hiç benlik değil 
0 oy
(4,249 puan) tarafından
2 cocukla mecbur turbo hizda yapiyosun. Yoksa bir yer toplanirken diger yer dagiliyo, o is hic bitmiyo. Ben 2 saatte detayli sil supur vs yapiyorm her hafta ptesi ya da carsamba gunleri. Haftanin diger gunleri de anlik veya robotla supuruyorum.
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Valla ben temizliği son ses müzikle yavaş yavaş yaparım acele yapınca madalya takacak değiller sonuçta dans ede ede keyfimi ala ala yaparım benim ablam da benim tam tersimdir ama asla çatışmayız beni kınayacak olan da kınasın hızlı hızlı yapmak bana göre değil niye ev işini kendime eziyet edeyim dinlene dinlene mükemmel bir temizlik oluyor
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Valla iki çocukla yemek temizlik çamaşır bulaşık zor yetisiyor 

O yüzden bi tarafım tutusuyor yaparken

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
1 cevap 22 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
20 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,584 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...