0 oy
556 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,304 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz kimler benim gibi tek kaldı 

Çok ucuza satildim bu akşam bi nevi beleşe gittim ama acısını cıkartırım kahveye kaçtı paşa bey bunun acısını yarın güzel bir alışveriş ile çıkartırım tabi magaza müdürüne yazdım yarın siparişleri geçerim :P bi kendine gelir :devil: yaşasın kötülük 

Oğlum uyudu uyanmaz inşallah bende bi kahve içip çamaşır katliyacagim yarına işlerim var evde işim kalmasın 

Çok güzel yağmur yağıyor bayılıyorum izlemeye 

image

11 Cevaplar

0 oy
(6,222 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm yağmurlu güzel hava ama gök gürültülü ise çok korkarım...
(4,304 puan) tarafından
Gök gürültüsü yok şimşek caktimi gök gürültüsü oldumu çıkmam balkona
-Reklam-
0 oy
(11,176 puan) tarafından

Gök gürültülü yağmur eşim evde yok aşırı korkuyorum şuanda battaniyenin altında yatıyorum ses duymamak için:(Sana da afiyet şifa olsun cnm 

(4,304 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bende bi tuhaf olurum ama korkmam
(11,176 puan) tarafından
İşte çok korkuyorum ;(
0 oy
(3,073 puan) tarafından

Sen kacinca karşılığında ne veriyorsun kız adama :angel:

(4,304 puan) tarafından
Anlamadım sedeff
(491 puan) tarafından
Uyguladigin tarife ne dedim:)
(4,304 puan) tarafından
Yani sorunu şaka olarak algılıyorum ve gülüp geçiyorum canim
(3,073 puan) tarafından
Bence de gülüp geç kız ben şakasına sordum verdiğin cevap düşündüğüm de ayrıntı beklemiyorum ;)
(4,304 puan) tarafından
Senin yazmadım canim şakasına sorduğunun farkındayim sedef detay sormuş ya ona yazdım gülüp geçiyorum diye ;))
0 oy
(129,457 puan) tarafından
neler siparis ettin ☺️
(4,304 puan) tarafından
Beğendiğim bi süpürge var onu 3.4 tane nevresim takımı mikro dalga fırın ☺️☺️☺️ eğer magazaya gide bilirsem kendim gidip secicem gidemezsem kizlar resimlerini yollayacak sececem
abooo saglam harcamissin☺️
(4,304 puan) tarafından
Azıcık ucundan sevda asıl harcama doğumdan sonra kurutma aldiracam
hakkindir❤️❤️
(4,304 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ♥️♥️
0 oy
tarafından
Geçen de yazdım cevap vermedin. Bu havada balkonda mi içiyorsun soğuk değil mi ya
(4,304 puan) tarafından
Gözümden kaçmıştır evet cnm  balkon için özel mont ve şal ayarladım kapının arkasına asiyorum çıkarken üstüme alıyorum evde bunaliyorum çünkü eşim olmadan evdende dışarı gezmeye çıkamıyorum bi nefes alabildim balkonum var
tarafından
Ay iyi yapiyosun o zaman canım dikkat et hasta olma . Afiyet olsun bu arada ❤️.
0 oy
tarafından
As canım benim ufak yeni uyandı büyükte birazdan kalkar daha sabah kahvaltısı bile yapmadım birazdan yicez ❤️
(4,304 puan) tarafından
Bu kadar ac bırakma kendini cnm Allah korusun şekerin düşer anlamazsın
tarafından
Hastaneye gittik de karnımdaki için hem üçlü test için hemde ne olduğunu bilmediğim şeyler için 5 tüp kan aldılar Dr şekeri de istemiş açtı karnım 90 çıkmış ya
(4,304 puan) tarafından
Biraz yüksek çıkmış sanki şekerin cnm
tarafından
Evet canım ya bana da öyle geldi üstelik o kadar açtım ki o saatlerde de saat 3.30'da kan verdim doktor zaten şeker yüklemesini bu haftada yapıp yapmama da kararsız kalmıştı gebelikte aşırı kilo aldığım için ikinci bebek de 37 haftada neredeyse üç buçuk kilo doğduğu için şeker olma ihtimali çok kuvvetleniyor
0 oy
(732 puan) tarafından
Afiyet olsun canım şifa olsun, nasılsın iyi misin?
(4,304 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ufaktan ağrım var ama iyiyim
(732 puan) tarafından
Ne kadar kaldı doğuma canım
(4,304 puan) tarafından
Son 12 gün cnm rabbimin izniyle
(732 puan) tarafından
Ay birşey kalmamış ya hadi inşallah sağlıkla al kucağına ❤️
(4,304 puan) tarafından
Amin inşallah cnm ♥️ az kaldı ama bende bittim sayılır artık
0 oy
(2,262 puan) tarafından
afiyet olsun canım, bizde eşimle görümcem oturduk kahve içiyoruz :)) 
(4,304 puan) tarafından
Sohpetiniz bol bol bereketli olsun inşallah cnm ♥️
(2,262 puan) tarafından
sağ ol canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(3,255 puan) tarafından
Bence biraz da eşin tadını çıkarsın canım bosver onların da hakkı gezmek eğlenmek 
(4,304 puan) tarafından
Tabiki canim ben böyle şeylere takılmam akşamda ben bıraktım çocuğu üst kata kahve içmeye çıktım böyle şeylerle birbirimizi üzmeyiz çok şükür alacaklarım alınacaktı zaten biraz erkene çekmiş oldum
0 oy
(2,195 puan) tarafından

Aleyküm selam cnm. Yeni uyudular şükür. Misafirim vardı,az bir işim kaldı onları halledecem bende. Eniştede haklı n yapsın. Allah razı olsun ondan da. Sen yinede al. Nasılsa beraber kullanacaksınız öyle cezamı olur :)

(4,304 puan) tarafından
Binlerce kez razı olsun cnm hakli ve hakki canim aylar hem benimle hem çocukla ayrı ayrı özel olarak ilgileniyor 1 buçuk saate geldi zaten simdi balkonda o kahve içiyor ben limon lu ballı su içiyorum

Kolay gelsin cnm
(2,195 puan) tarafından
Şifa olur inşAllah. Sağolasın ❤️
0 oy
(4,373 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bende çay koydum kendime minik adam yenice uyudu bir kaç gündür hastayım evi pek ellemedim her şey gözüme batıyor şu an yarın daha iyi hissederim de bi elden geçiririm inşallah 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 385 göst.
2 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 791 göst.
13 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 378 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 503 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu

408,430 soru

12,270,948 cevap

37,588 kullanıcı

Kategoriler

...