0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Sınıf arkadaşım gelecek bana Belki yıllar oldu goruşmeyeli yarın benim evde buluşacaz öğlen kahveye gelecek sizce kahve çikolata vs yeterli mi yoksa ekstradan birşeyler haziliyayimmi inan napcağımı bilmiyorum ☺️☺️

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kurabiye yaparım ben olsam . Çikolata da oldumu yeter 

Yeni üye olmuşsun hosgeldin 

(7 puan) tarafından
Hoşbuldum canm uzun zaman oldu kullanmayali sıkışınca yine buranın kapısını çaldım :)
tarafından
Kac ay önce girdin en son ;)) belki tanidiksindir
(7 puan) tarafından
Ay değil canm nerden baksan 3 yıl oldu :)
tarafından
Oo çok olmuş.  İyi dayanmissin 3 yıl
-Reklam-
0 oy
(5,403 puan) tarafından
Yıllar sonra evine gelen biri bide arkadaşın bir yemek yap sonra çayın yanına pasta yap olsun bitsin
tarafından
Katılıyorum++ yemeksiz gönderme bence de canım
(7 puan) tarafından
Yemek yapmaya zaman bulamam canm yarın tiyatro gösterisine katılacaz öğlen gelecek kendi bende onun geliş saatinde anca evde olurum :(
(5,403 puan) tarafından
O zaman  kısır poğaça bir ıslak kek yap canim
(7 puan) tarafından
Fırına lahmacun göndersem olurmu sizce kızlar
(5,403 puan) tarafından
Çok mantıklı yanında ayran salata yeterli çayın önüne de tatlı alıp koy  ya da  ıslak kek yap
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Ben kahve yanına cikolatali tatlı çok yakıştırıyorum bence çikolatalı bı tatlı yap çerez meyve falan koy
(7 puan) tarafından
Teşekkürler canm
0 oy
tarafından
Kahve yanına islak kurabiye güzel oluyor çerez de koyarsiniz
(7 puan) tarafından
Tamm canm teskkur ederim
0 oy
(161 puan) tarafından
Eğer çok oturacaksa bir tavuk kabap yaptır evde terbiyele dışarı gönder pisirsinler ondan sonra da çay kahve 
(7 puan) tarafından
Canm bana yakın öyle bı yer yok lahmacun gönderebilirim ama fırına olmaz mı
(161 puan) tarafından
Olur canım soğanıni robottan geçiroyorsun pek uzun sürmüyor zaten lahmacun cikana kadar bir kahve içersiniz yemekten sonra da bir çay yanına çerez falan güzel olur yemeksiz hoş olmaz bence hem bol bol oturmuş olursuniz
0 oy
(4,376 puan) tarafından
Yemek yapmaya vaktin yoksa bile 2 porsiyon pide lahmacun yaptir salata ayran tamamdir muhtemelen oglen falan oturursunuz once yemek sonra icecek kahve cikolata sunumu gayet hos olur ki bir senedir gorusmuyormussunuz bn sahsen oyle yapardim
0 oy
tarafından
Tatli kurabiye meyve kuruyemis tarzi seyler de koyabilirsin canim:) sadece kahve mi iceceksiniz cay yok mu 
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Ay ben geçen gün rulo pasta yaptım misafirlere bir beğendiler ama sorma.hem de akşamdan yaptım isim de kolayladi.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 65 göst.
+1 oy
8 cevap 218 göst.
0 oy
4 cevap 469 göst.
+1 oy
18 cevap 921 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,105 soru

12,374,130 cevap