0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
35. Haftadayim ara ara sancilar oluyo bazen iğne gbi oluyor yarin nst ye gitcem sancı çıkarsa noluyor doğuma mi alıyorlar 

5 Cevaplar

0 oy
(2,418 puan) tarafından
Normal sancının gelmesini beklerler canım, bunlar doğuma hazırlık içindir sancı çıksa da hemen doğum diye almazlar
-Reklam-
0 oy
(5,618 puan) tarafından
Sancının yüksekliğine bakarlar ve açılman varmı ona bakarlar

Bende iki gündür sancılanıyorum yarın benimde kontrolüm var ve çok korkuyorum 
(5,618 puan) tarafından
Allah razı olsun canım valha heycanla korkuyla bekli annem tutturmuş yarın kontrölde bizi eve göndermiyecekler diyo daha strese girdim :D
(70 puan) tarafından
Ben gece yapmıştım doğumu uykuyu çok seviyorum . Çok zor olmuştu benm için:D keşke bu gündüz olsa diyorum
(5,618 puan) tarafından
Benim de ilki gece 4 te sancım başladı öğlen 3 te gitim akşam 21:40 ta doğum oldu bende bunu çok merak ediyorum bakalım hangi gün hangi saate olacak
(70 puan) tarafından
Sağlıklı olsun canim
(5,618 puan) tarafından
Amin inşallah canım hepimizin
0 oy
(5,485 puan) tarafından
Benim 36.hafta da nst de sancim cikti. Hem de baya yuksemis dogum sancisi kadar. Ama ben hic hissetmedim. Hatta isten cikip kontrole diye gitmistim. 

Yatisimi yaptilar ertesi gun oglene kadar 4 tane sanci dursun diye serum taktilar. Sancilar durunca eve gonderdiler.
(70 puan) tarafından
Benm ilk cocugmda yalanci sancıyı bu kadar hissetmemiştim bunda çok hissediyorum
(5,485 puan) tarafından
Ben hic sanci hissetmedim canim ilk hamileligimdi.
(70 puan) tarafından
Neyse bakalım yarın öğrenirim kac olmasi lazim bliyor musun sancı oldgnu anlamak için hiç ntsden anlamiyorum
(5,485 puan) tarafından
Bilmiyorum canim hic bakmadim sadece cizgiler cok yuksekti.
Hayirlisi yalanci sanci olabiliyomus.
(70 puan) tarafından
Oyle canm hayrlisi
0 oy
(4,247 puan) tarafından
Serum takip sanciyi durdururlar doğuma almazlar 
(70 puan) tarafından
Teşekkürler. Canm
0 oy
tarafından
39+6  hastaye gittim nst sancı var ama benim gram sancım yok yatış yapıldı suni sancıyla gece 2 de doğuma alındım suyum geldi gece 2den öğlen 2de anca doğum yaptım tam bir işkence ve rezalet üstelik bebeğimin kafası çıkmıştı zamanında müdahale edilmedi

Solunum sıkıntısı oldu 1 hafta kuveze alındı 

Rabbim senin yardımcın olsun 
(70 puan) tarafından
Saol canım 2. Doğumum olck ama insan bildiklerini unutup cahil kalıyor sanki ilk defa doğuma gidecm gbi bise bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
0 oy
7 cevap 145 göst.
17 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
29 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 176 göst.
6 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azra ebecik (313 puan) tarafından soruldu

408,165 soru

12,259,210 cevap

37,324 kullanıcı

Kategoriler

...